HOROSCOP 10 IULIE Luna în Fecioară aduce discuții importante. Secretele Săgetătorilor, dezvăluite

DE Florentina Enache | Actualizat: 10.07.2024 - 12:00
HOROSCOP 10 IULIE Luna în Fecioară aduce discuții importante. Secretele Săgetătorilor, dezvăluite - Foto: Freepik.com (Fotografie cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 10 IULIE Luna în Fecioară aduce discuții importante. Secretele Săgetătorilor, dezvăluite.

SHARE

Alertă lunară: Evitați cumpărăturile sau deciziile importante până la ora 17:15. După aceea, Luna se mută din Leu în Fecioară.

Citește și: HOROSCOP 11 IULIE Luna în Fecioară dezvăluie informații valoroase. Berbecii primesc un sfat prețios

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Vă va face plăcere să faceți ceva astfel încât să simțiți că sunteți mai bine organizat și în control. Acest lucru ar putea fi ceva legat de locul tău de muncă sau de orice activitate pe care o desfășori. De asemenea, ar putea fi ceva legat de sănătatea ta sau chiar de îngrijirea unui animal de companie. Faceți un efort suplimentar astăzi.

Citește și: HOROSCOP 9 IULIE Luna în Leu aduce energie pozitivă. Săgetătorii și Balanțele, planuri de călătorie

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este o zi distractivă pentru tine. Faceți ceva pentru a vă răsfăța. Fă-ți timp din zi pentru un prânz cu un prieten sau pentru o plimbare într-un parc. E o zi bună pentru a merge la cumpărături, într-un magazin de antichități. Practic, vrei să te joci și să te relaxezi. Romantismul este, de asemenea, favorizat!

Citește și: HOROSCOP complet săptămâna 8-14 iulie: Află ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Casa, familia și viața ta privată sunt prioritatea ta astăzi. Deși sunteți concentrat pe câștiguri, iar relațiile cu frații și rudele sunt pozitive, totuși, astăzi trebuie să luați o pauză. Relaxează-te acasă dacă poți. Ocupă-te de nevoile tale personale.

Citește și: HOROSCOP Cum te afectează Luna Nouă din Rac din 5 iulie, în funcție de zodie. Se schimbă totul

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Aveți sentimente puternice legate de nevoia de a fi auzit de cineva. Ai ceva de spus și vrei ca cineva să te asculte. (Cu siguranță nu vreți să vă petreceți timpul în discuții fără sens despre vremea de afară). Vrei să găsești pe cineva căruia să-i spui ce simți și cu care să-ți împărtășești ideile.

Leu (23 iulie-22 august)

Ești discret în ultimul timp. Totuși, cu Mercur și Venus în semnul tău, te simți sociabil! Astăzi, ideile legate de bani vor fi subiectul discuțiilor. La un nivel mai profund, s-ar putea să te gândești la valorile tale și la ceea ce contează cu adevărat în viața ta. Este ușor să uiți și să lași timpul să treacă.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Astăzi, Luna se află în semnul tău, ceea ce te va face să fii un pic mai emotiv decât de obicei. Cu toate acestea, vestea bună este că atunci când luna se află în semnul tău (ceea ce se întâmplă timp de 2 zile și jumătate în fiecare lună) devii mai norocos! De ce să nu cereți universului o favoare?

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Este un lucru curios pentru că, deși ești în centrul atenției și ești prietenos cu grupurile și cunoștințele, astăzi s-ar putea să vrei intimitatea ta și o șansă de a-ți trage sufletul. În liniște, pe cont propriu.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Ai putea avea o conversație importantă cu un prieten astăzi, poate cu o femeie sau un membru al unui grup? Oamenii te vor asculta pentru că atât Mercur, cât și Venus sunt în partea de sus a diagramei tale astrale, făcându-te atrăgător, dar și informat. (Este un bonus important).

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Astăzi, detalii personale despre viața dumneavoastră privată par să fie publice din anumite motive. Fiți conștienți de acest lucru în cazul în care trebuie să remediați o astfel de situație. Acest lucru s-ar putea referi la chestiuni financiare sau la ceva bazat pe un împrumut sau o ipotecă. Între timp, ideile de călătorie vă atrag!

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Pentru că aveți un puternic simț al aventurii, doriți să faceți ceva diferit, să schimbați puțin lucrurile. Prin urmare, călătoriți dacă este posibil. Poate vrei să fii un turist în propriul tău oraș? Veți fi mulțumiți și de faptul că veți învăța sau studia ceva nou.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Muncești din greu. Cu toate acestea, astăzi, s-ar putea să vă concentrați asupra unor chestiuni materiale secrete sau lucruri financiare private, în special legate de bănci, taxe, datorii și moșteniri. Să sperăm că acest lucru poate ajuta la restabilirea ordinii acasă.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Astăzi va trebui să dai de la tine mai mult pentru a te înțelege cu ceilalți, deoarece Luna este opusă semnului tău. (Așa funcționează lucrurile.) Nu este mare lucru. Este nevoie doar de puțină cooperare cu ceilalți. Puteți face acest lucru.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te