HOROSCOP 23 IULIE Luna în Vărsător pune Balanțele în centrul atenției. Berbecii, noroc în dragoste

DE Florentina Enache | Actualizat: 22.07.2024 - 13:03
HOROSCOP 23 IULIE Luna în Vărsător pune Balanțele în centrul atenției. Berbecii, noroc în dragoste - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 23 IULIE Luna în Vărsător pune Balanțele în centrul atenției. Berbecii au noroc în dragoste.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Vărsător.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Următoarele săptămâni vor fi pline de oportunități pentru distracție, momente recreative și amuzante. Bucurați-vă de activități jucăușe cu copiii. Relațiile cu cei din jur vor fi mai ușoare. Veți avea parte de momente romantice.

Citește și: HOROSCOP 22 IULIE. Ce zodii trebuie să limiteze cumpărăturile și deciziile importante?

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Familia și viața ta privată vor fi în centrul atenției tale în următoarele săptămâni. Acesta este motivul pentru care vă face plăcere să stați acasă și să vă relaxați alături de familie. Este un moment bun pentru a reflecta asupra trecutului.

Citește și: HOROSCOP. Lună plină în Capricorn pe 21 iulie. Zodiile își conștientizează puterea internă

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Pregătiți-vă pentru o perioadă încărcată care urmează în urma interacțiunilor cu frații, rudele, vecinii și prietenii. E posibil să călătoriți pe o distanță scurtă. Acesta este un moment bun pentru a le spune celorlalți exact ceea ce simțiți despre anumite lucruri.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi atenția ta se îndreaptă către relația ta cu banii, averea, câștigurile și bunurile. De fapt, acesta va fi un interes puternic pentru tine în următoarele câteva săptămâni. S-ar putea, de asemenea, să vă cumpărați ceva destul de scump, pe care veți dori să îl etalați.

Leu (23 iulie-22 august)

Astăzi, Soarele intră în semnul tău. Acest lucru se întâmplă o dată pe an. Asta înseamnă că este rândul tău să îți reîncarci bateriile și să devii mai energic! Vei atrage oameni cu un impact pozitiv asupra ta. Bucură-te de această perioadă puternică pentru tine!

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Veți simți acum o nevoie mai puternică de a fi mai retras, motiv pentru care ați putea alege să lucrați singur în următoarele câteva săptămâni. Contemplați la ceea ce vă doriți pentru noul an care urmează (de la zi de naștere la zi de naștere).

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Vei deveni centrul atenției în următoarele câteva săptămâni - cu siguranță! Printre prietenii tăi, străduiește-te să le demonstrezi cine ești cu adevărat. Socializați, dar aveți grijă la cei apropiați. Sunt aceștia oamenii tăi?

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Soarele se va afla în vârful diagramei tale astrale în următoarele patru săptămâni. Acesta este un lucru care se întâmplă doar o dată pe an. Oamenii vă vor admira. Acesta este motivul pentru care s-ar putea să vi se dea responsabilități sporite.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Sunteți călătorul zodiacului, iar în următoarele patru săptămâni, ar putea să apară oportunități de a călători. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă apuca de un nou curs, de un nou hobby sau de orice disciplină intelectuală. S-ar putea, de asemenea, să fiți preocupat de lege.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Începând de astăzi, pentru următoarele patru săptămâni, veți avea o dorință mai puternică de a experimenta viața la nivel sentimental, romantic - nu doar la nivel intelectual. S-ar putea, de asemenea, să întâlniți pe cineva care vă va ajuta în cunoașterea de sine.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

În următoarele patru săptămâni, Soarele va sta vizavi de semnul tău, ceea ce te face să te concentrezi mai mult decât de obicei asupra prieteniilor apropiate, parteneriatelor și căsniciei tale. Veți privi obiectiv relațiile cu cei apropiați, pe care le veți îmbunătăți. (De asemenea, veți avea nevoie de mai mult somn).

Pești (19 feb. - 20 martie)

Dorința dumneavoastră de a lucra și de a fi productiv este în creștere și va continua să crească în următoarele câteva săptămâni. Faceți un efort pentru a realiza cât mai multe lucruri în cel mai eficient și eficace mod posibil. Acest lucru vă va mulțumi și vă va da un puternic sentiment de satisfacție.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te