EURO 2024. România „dă examenul” la EURO cu Olanda. Cine transmite meciul și de la ce oră?

DE Daniel Toșa | Actualizat: 02.07.2024 - 09:32
EURO 2024. România „dă examenul” la EURO cu Olanda. Cine transmite meciul și de la ce oră? - Foto: Profimedia images

EURO 2024. România „dă examenul” la EURO cu Olanda. Tricolorii joacă astăzi „meciul carierei lor” la EURO 2024 într-o partidă de foc cu reprezentativa Olandei pe stadionul „Allianz Arena” din München.

SHARE

România întâlnește cel mai greu adversar posibil în optimi la EURO 2024 după ce tricolorii s-au calificat de pe primul loc într-o gupă unde toate adversarele au obținut același număr de puncte, doar golaverajul făcând diferența în clasament.

EURO 2024. România „dă examenul” la EURO cu Olanda. Cine transmite meciul și de la ce oră?

Naționala României va juca în această seară meciul din optimile de finală de la EURO 2024 împotriva selecționatei Țărilor de Jos.

Meciul va începe la ora 19:00 și va fi transmis de PROTV.

Echipa lui Edi Iordănescu a fost una dintre cele mai mari surprize de la EURO în faza grupelor, reușind să câștige Grupa E deși avea patru puncte, la fel ca Belgia, Slovacia și Ucraina.

Sursa foto: Profimedia images

România la EURO 2024 este o poveste de determinare și pasiune, o călătorie plină de momente memorabile și de bucurie pentru toți românii. Fiecare meci a fost un spectacol în care inimile românilor au bătut la unison, iar vocile suporterilor noștri au răsunat pe stadioanele din Germania, transformându-le în adevărate fortărețe ale entuziasmului și speranței. Jos pălăria, România! Mai uniți ca acum nu am fost vreodată!

Astăzi, avem ocazia rară de a scrie istorie. Cu energia și încrederea pe care ni le-ați insuflat, voi, minunați suporteri ai tricolorilorilor, suntem pregătiți să dăm tot ce avem mai bun pe teren. Împreună, putem să ne îndeplinim visul.

Sursa foto: Profimedia images

Haideți să continuăm să visăm și să luptăm pentru fiecare moment, pentru fiecare gol, pentru fiecare intervenție salvatoare. Tricolorii, alături de suporterii săi fideli, sunt gata să facă un pas important în istoria fotbalului. 

Acesta este gândul zilei pentru că azi este ziua în care putem scrie istorie! Și trăim această zi împreună, aici! Împreună până la final!”, este mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a echipei naționale de fotbal.

Sursa foto: Profimedia images

De la naționala României va lipsi Nicușor Bancu, care este suspendat și va rata meciul cu Olanda de marți.

Olanda va alinia cel mai bun 11 deoarece toți jucătorii de pe listă sunt apți și nu există suspendări în echipa sa. Xavi Simons este așteptat să preia conducerea liniei de atac alături de Cody Gakpo și Memphis Depay de la Liverpool. 

Este pentru a doua oară când România joacă mai mult de 3 meciuri la un Campionat European, după ediția din 2000.

Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când naționala noastră joacă un meci la un turneu final în luna iulie. Ultima oară s-a întâmplat acest lucru la World Cup ’94.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 1

strauleanu doru duro 02 iulie 2024 16:10
#1

daca nu primim repede gol s-ar putea sa facem o surpriza buna

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te