HOROSCOP 1 IULIE Pericol: Luna e în Taur, care intră în conflicte. Noroc pentru Gemeni și Pești

DE Alex Darvari | Actualizat: 30.06.2024 - 12:17
HOROSCOP 1 IULIE Pericol: Luna e în Taur, care intră în conflicte. Noroc pentru Gemeni și Pești - Foto: Freepik

HOROSCOP 1 IULIE Pericol: Luna e în Taur, care intră în conflicte. Noroc pentru Gemeni și Pești. detaliat în ceea ce urmează.

SHARE

Alertă lunară:

Citește și: TEST DE INTELIGENȚĂ Corectează ecuația 3x9=5, mutând un singur chibrit. Ai 10 secunde la dispoziție

După ora 7:15 a.m., nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Taur.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nu vă irosiți energia în lupte de putere legate de bani și posesiuni, ceea ce ați putea fi tentați să faceți. Ce rost are? În schimb, canalizați această energie în reparații casnice, proiecte de redecorare sau divertisment acasă. De ce să nu inviți gașca la mâncare și băutură bună?

Citește și: TEST DE INTELIGENȚĂ Mută două chibrituri pentru a forma trei triunghiuri. Ai doar 12 secunde

HOROSCOP 1 IULIE Pericol: Luna e în Taur, care intră în conflicte. Noroc pentru Gemeni și Pești

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna este în semnul tău în conflict cu marele tătic Pluto. Acesta este un indiciu clasic al luptelor pentru putere cu figurile de autoritate - șefi, părinți, profesori, VIP-uri și poliție. Încercați să evitați aceste confruntări dacă este posibil, deoarece ar putea deveni neplăcute. De ce chiar să te duci acolo? Bucurați-vă de conversațiile cu ceilalți.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceasta este o perioadă norocoasă pentru dvs. deoarece norocosul Jupiter se află acum în semnul dvs. pentru a rămâne pentru următorul an. Acest lucru vă va stimula nivelul de bază al fericirii și vă va spori norocul! Stai departe de luptele pentru putere din spatele scenei. În schimb, concentrați-vă pe câștigarea de bani sau pe cumpărături.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Este un lucru bun că atât Mercur, cât și Venus se află în semnul dvs. deoarece vă vor ajuta să vă scoateți fără probleme din dificultățile cu prietenii și grupurile, care ar putea apărea din cauza luptelor pentru putere. Relaxează-te. Renunțați la ideea de a avea dreptate, care este doar o călătorie a ego-ului. Contează cu adevărat?

Leu (23 iulie-22 august)

Ferește-te de confruntările cu figurile de autoritate pentru binele tău. Recunoașteți, sunteți ambițios și dacă aveți dreptate vreți ca ceilalți să știe. Dar cu ce preț? De ce să creezi o ruptură cu prietenii, partenerii și soții astăzi? În schimb, bucură-te de puțină pace și liniște. Rămâi calm.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Aceasta este o perioadă populară pentru tine. De fapt, s-ar putea să ieșiți cu persoane mai tinere și creative mai mult decât de obicei. Astăzi ai putea fi prins într-o luptă pentru putere despre politică, religie sau probleme rasiale - ceva controversat. Dacă faceți acest lucru, s-ar putea să vă stricați ziua. Relaxează-te. Alege să fii fericit astăzi.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Disputele cu privire la posesiunile comune, responsabilitățile comune, moștenirile sau problemele legate de asigurări ar putea fi o pacoste astăzi. În schimb, profită de faptul că acum arăți bine în ochii celorlalți, deoarece Soarele, Mercur și Venus sunt toate în partea de sus a diagramei tale. Bucură-te de această presă bună!

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Călătorește sau fă ceva diferit pentru a-ți satisface nevoia de aventură. S-ar putea să apară un flirt cu cineva neobișnuit. Între timp, evitați confruntările cu partenerii și prietenii apropiați pentru că ei pur și simplu vă vor fura această zi fericită. Fiți inteligenți.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Deși ai putea avea dispute cu colegii de muncă sau discuții cu alții despre sănătatea ta sau un animal de companie, de fapt, poți canaliza aceeași energie care poate crea lupte pentru putere în muncă grea. Alege o sarcină și hotărăște-te să o abordezi astăzi - de preferință în aer liber. Te vei uimi pe tine însuți.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Părinții ar trebui să se abțină de la crize de isterie și topiri cu copiii lor, deoarece aceasta nu este ziua potrivită pentru a fi autoritari. În schimb, fiți iertători și înțelegători. La fel, evitați dificultățile cu romantismul. Mergeți cu ceea ce funcționează.


Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Disputele domestice ar putea apărea astăzi din cauza luptelor pentru putere datorate haosului și activității sporite de acasă. (A fost frustrant pentru tine.) Din fericire, astăzi ești dornic să muncești și să obții rezultate! În plus, puterile tale de diplomație și înțelegere sunt excelente.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi aveți de ales. Te poți bucura de distracții jucăușe alături de ceilalți, inclusiv evenimente sportive și momente de distracție cu copiii. Sau îți poți lua burta în dinți și te poți lăsa prins într-o ceartă cu frații, rudele sau vecinii. Care sună mai distractiv?

Dacă ziua ta de naștere este astăzi

Ai un simț al umorului excentric și ești imaginativ. De asemenea, ești foarte retras. Ambiția și inteligența ta te propulsează înainte. Anul acesta vei culege roadele muncii tale asidue. Așteaptă-te la o promovare, la laude, la premii sau la recunoașterea realizărilor tale. Profitați de oportunități. Bucurați-vă de lumina reflectoarelor!

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te