Povestea criminalului în serie care s-a inspirat din filmul horror " Vineri 13": "Pe tine te vreau"

DE Daniel Toșa | Actualizat: 09.07.2024 - 17:02
Povestea criminalului în serie care s-a inspirat din filmul horror " Vineri 13": "Pe tine te vreau" - Foto: Youtube - Captură foto

Povestea criminalului în serie care s-a inspirat din filmul horror " Vineri, 13": Peter Moore, un fost proprietar de cinematograf, închis pe viață în închisoarea "Conacul Monștrilor" pentru 4 crime oribile a vorbit despre faptele care l-au transformat într-un monstru.

SHARE

Ucigașul în serie Peter Moore își ispășește o pedeapsă cu închisoarea pe viață la Penitenciarul HMP Wakefield pentru uciderea a patru bărbați în 1995. Acesta era prieten cu Dr. Harold supranumit "doctorul morții" condamnat pentru uciderea a sute de pacienți în timp ce se afla la lucru într-un spital.

Povestea criminalului în serie care s-a inspirat din filmul horror " Vineri 13": "Pe tine te vreau"

Moore a povestit despre cum a inventat un "fals" partener pe care l-a numit "Jason", inspirat din filmul horror "Vineri 13", pentru a-și justifica instinctele de criminal.

Ucigașul în serie și-a început seria crimelor în 1995 când a început să terorizeze o mică comunitate din Țării Galilor și Merseyside. Patru bărbați i-au căzu victime înainte sa fie arestat.

El a dat vina pentru moartea lui John Henry Roberts, Edward Carthy, Keith Randles și Anthony Davies pe un "iubit" de al său din comunitatea LGBT pe care l-a numit "Jason", după ucigașul din filmele de groază "Vineri 13".

Criminalul Jason din filmul de groază Vineri 13 - Foto: Profimedia images

Povestea crimelor lui Moore a fost relatată în cartea lansată la începutul acestei săptămâni, intitulată "Inside Wakefield Prison: Life Behind Bars in the Monster Mansion" (În interiorul Închisorii Wakefield: Viața din spatele gratiilor în Conacul Monștrilor n.red), unde autorii Jonathan Levi și Dr. Emma French au scris despre secretele închisorii după ce au vorbit cu ofițeri și cu foști deținuți, unii dintre cei mai odioși criminali din istorie.

Citește și: VIDEO Secretul ucigașului cu un „zâmbet malefic” tatuat pe față, condamnat de două ori la moarte

Atenție! Urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Seria crimelor

Autorii cărții au relatat că Moore le-a povestit despre crimele sale făcând o serie de glume pe această temă. Criminalul a amintit despre un atac terifiant asupra unui cuplu de tineri pe care i-a prins și legat, cu gândul să-i tortureze fizic și psihic până la moarte.

Moore era cunoscut drept un om de afaceri respectabil în timpul zilei, însă a fost supranumit "Omul în negru" datorită hainelor de piele închise la culoare pe care le purta în timp ce își urmărea victimele în timpul nopții.

Citește și: Mărturisirea înfiorătoare a unuia dintre cei mai diabolici ucigași în serie: „Unora le place asta”

Acesta obișnuia să meargă cluburi de noapte sau locuri izolate unde bărbații din comunitatea LGBT se întâlneau pentru întâlniri amoroase anonime. Ucigașul își pândea victimele înainte să comită crimele.

Ucigașul a spus că atunci când bărbatul legat l-a implorat să nu-i atace soția, Moore i-a spus: "Cum îndrăznești să spui asa ceva? Eu nu sunt aici pentru ea, pe tine te vreau".

Criminalul în serie a făcut și alte afirmații îngrozitoare povestind că una dintre victimele sale "alerga ca o găină fără cap" după ce a fost decapitată, iar apoi capul său a fost folosit pe post de "minge de fotbal" în jocul său cutremurător.

Citește și: Maleficul ucigaș în serie care s-a lăudat cu cele 71 de victime și-a dezvăluit secretul întunecat

Moore le-a spus ofițerilor că uciderea oamenilor era un mod de eliberare de stres, banca amenințându-l la acea vreme cu executarea silită a mai multor afaceri.

O percheziție la domiciliul său a scos la iveală diverse accesorii folosite în timpul crimelor și urme de sânge pe pereți.

Întrebat cum se simte în legătură cu aceste decese, el a răspuns: "Am fost mulțumit - mi-am propus să fac o treabă și a fost o treabă bine făcută. "Am făcut-o pentru distracție."

Citește și: Ucigașa care avea criminali în serie pe pereți, obsedată de păpușa Chuky în copilărie. Făcea bondage

Moore a fost încarcerat pe viață în 1996, fără posibilitatea de a fi eliberat vreodată. El a contestat hotărârea în 2011, însă magistrații i-au respins contestația în 2012.

Acum, criminalul a ajuns la vârsta de 77 de ani și află în continuare închis în "Conacul Monștrilor", alături de numeroși ucigași în serie odioși, potrivit DailyStar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te