HOROSOCOP 24 IUNIE Luna nouă influențează zodii. Revolta fecioarelor, declin pentru Scorpion și Leu

DE Alex Darvari | Actualizat: 23.06.2024 - 15:07
HOROSOCP 24 IUNIE Luna nouă influențează zodiile. Revolta fecioarelor, declin pentru Scorpion și Leu - Foto: Freepik

HOROSOCP 24 IUNIE Luna nouă influențează zodiile. Revolta fecioarelor, declin pentru Scorpion și Leu

SHARE

Alertă lunară Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna nouă se află în Gemeni.

HOROSOCP 24 IUNIE Luna nouă influențează zodiile. Revolta fecioarelor, declin pentru Scorpion și Leu

Berbec (21 martie - 19 aprilie) 

Luna nouă de astăzi este momentul perfect pentru a te gândi la modul în care vorbești cu contactele tale zilnice, inclusiv cu frații, rudele și vecinii. Te înțeleg oamenii în mod clar? Îi ascultați cu atenție pe ceilalți? Cât de încrezător ești în comunicarea ta?

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna nouă de astăzi evidențiază atitudinea ta față de bani și față de bunurile tale. Atitudinea ta față de bani ar putea afecta modul în care aceștia se acumulează în viața ta - sau nu. De exemplu, "Easy come, easy go" versus "Un ban economisit este un ban câștigat".

Citește și: HOROSCOP 2024 Care sunt zodiile norocoase anul viitor. Au succes pe toate planurile

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna nouă de astăzi se află în semnul tău, ceea ce reprezintă o oportunitate pentru tine de a arunca o privire realistă în oglindă și de a te întreba: "Ce fel de impresie creez eu lumii mele?". Cât de bine reflectă imaginea ta imaginea ta reală? Hmm?

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna Nouă de astăzi are loc într-o parte ascunsă a hărții tale, ceea ce îți oferă șansa de a vedea tiparele de comportament care te înfrânează. Lucrurile pe care le reprimăm sau refuzăm să le recunoaștem pot "apărea" în alte moduri. Unde te subminezi pe tine însuți?

Leu (23 iulie - 22 august)

În fiecare lună, Luna Nouă se află într-un semn diferit, oferindu-ne diferite oportunități de a ne stabili intenții. Luna nouă de astăzi este șansa ta de a te gândi la prietenii tăi. În general, prietenii noștri sunt o reflectare a ceea ce suntem. (Uneori înfricoșător.) Îți admiri prietenii?

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Astăzi are loc singura Lună Nouă care are loc în vârful hărții tale în tot anul, ceea ce îți oferă șansa de a-ți examina atitudinea față de autoritate. Acesta este un moment excelent pentru a vă examina traseul vieții și cariera pentru a vedea încotro vă îndreptați. Ești mulțumit de progresele pe care le-ai făcut anul trecut?

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Aceasta este o zi excelentă pentru a face un bilanț al educației tale și al cunoștințelor tale despre lumea din jurul tău, deoarece Luna nouă de astăzi este momentul perfect pentru a te gândi la ceea ce poți face pentru a învăța mai mult și pentru a-ți extinde lumea. De asemenea, ai putea să te gândești la sistemele tale de credință și la modul în care acestea îți guvernează viața.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Problemele legate de proprietatea comună, moșteniri, taxe și datorii vor fi o oportunitate pentru tine astăzi, deoarece acesta este locul în care apare Luna nouă în harta ta. Cheltuiți mai mult decât câștigați? Datoria ta crește încet-încet? Gândește-te cum să rezolvi această problemă sau să o îmbunătățești.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna nouă de astăzi este opusă semnului tău, ceea ce înseamnă că este ocazia perfectă pentru tine să te gândești la modul în care îți poți îmbunătăți cele mai apropiate relații. Care sunt convingerile tale profunde despre relații? Cum ai termina această propoziție: "De fiecare dată când mă aflu într-o relație - -?".

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Aceasta este o zi bună pentru a medita la respectul pe care îl aveți pentru sănătatea dumneavoastră. Aveți o atitudine de respect de sine față de corpul dumneavoastră? Sau sunteți indiferent? În mod evident, atitudinea față de starea ta de bine fizică va afecta modul în care te simți. La fel, care este atitudinea ta față de locul de muncă? Este o "muncă" sau este plină de satisfacții?

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Astăzi este ziua perfectă pentru a te gândi la cât de mult îți permiți să te bucuri de viață prin joacă, socializare și întâlniri cu prietenii. Acest lucru s-ar putea extinde și în socializarea jucăușă a romantismului. De asemenea, include și socializarea jucăușă cu copiii. La fel, apreciezi frumusețea artei din lumea din jurul tău?

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ce puteți face pentru a vă îmbunătăți relațiile cu membrii familiei? De asemenea, ce puteți face pentru a vă bucura mai mult de traiul în casă? Acestea sunt oportunitățile pe care ți le oferă Luna Nouă de astăzi.

Dacă ziua dvs. de naștere este astăzi

Actorul Paul Giamatti (1967) vă împarte ziua de naștere. Ceilalți se uită la tine pentru a face lucrurile să se întâmple, deoarece ești energic, imaginativ și un mare comunicator. Aveți vise și idealuri de mare anvergură. Nu ești niciodată plictisitor. Anul acesta este timpul să te întinerim. Bine ai venit un ritm mai lent. Concentrează-te pe nevoile tale și pe tipurile de relații care te fac fericit.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te