Interlopul Bot, beat și fără permis, și-a izbit cu mașina rivalii și le-a răsturnat BMW-ul în șanț

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.02.2022 - 22:04
Interlopul Bot, beat și fără permis, și-a izbit cu mașina rivalii și le-a răsturnat BMW-ul în șanț Foto: Facebook

Un interlop care posta clipuri în care se afla la volan a provocat intenționat un accident după ce s-a certat cu niște rivali într-o benzinărie.

SHARE

Patru tineri din cartierul buzoian Simileasca au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce mașina în care se aflau a fost izbită intenționat de mașina unui interlop brăilean. 

Citește și: Doctorița campioană la vaccinare și premiată de prefect, reținută pentru vaccinări la chiuvetă

Totul a plecat după ce Florin Bot (31 de ani) și încă o persoană, au intrat în conflict cu cei patru rivali într-o benzinărie.

Citește și: Anamaria Prodan și legăturile cu Cămătarii, Fane Spoitoru și Cordunenii: De acolo a plecat șmecheria

Potrivit IPJ Brăila, azi-noapte, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza localității Jirlău ar fi avut loc un eveniment rutier.

Citește și: Interlopul Bloju, cel care a lovit intenționat cu mașina un cărucior cu un bebeluș, pedepsit

Beat și fără permis, interlopul Bot a izbit un BMW pe care l-a aruncat în șanț

Din primele cercetări, s-a constatat faptul că, Florin Bot, din comuna Vișani, în urma unei șicanări în trafic avută cu un alt conducător auto, în vârstă de 25 de ani, din județul Buzău, ar fi tamponat vehiculul acestuia în partea din spate, moment în care acesta ar fi ricoșat și ar fi distrus un gard, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma impactului, mașina condusă de Bot s-a oprit într-un stâlp de electricitate.

Citește și: Cine sunt Bălan Los Angeles, Bălan Mc Donald's, zis Marvel și Bălan Barcelona și de ce sunt arestați 

Florin Bot și celălalt pasager, în vârstă de 25 de ani, din comuna Jirlău au părăsit locul evenimentului, fiind depistați, la scurt timp, de polițiști la un spital din apropiere.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi bărbați din Brăila, dar și a celorlalte patru persoane aflate în autoturismul lovit, un BMW X5, acestea având vârstele cuprinse între 21 și 35 de ani, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, conform Știri de Buzău. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând faptul că Florin Bot avea o îmbibație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform unor surse, după producerea accidentului, mai mulți tineri din Buzău au sosit în Jirlău și au amenințat că recurg la forță dacă nu află cine a fost la volanul mașinii care a provocat coliziunea.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te