Motivul pentru care Monica Gabor a vrut să divorțeze de Columbeanu la trei zile după nuntă

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 10.07.2024 - 07:17
Motivul pentru care Monica Gabor a vrut să divorțeze de Columbeanu la trei zile după nuntă - Foto: Arhiva / imagine cu rol ilustrativ

Motivul pentru care Monica Gabor a vrut să divorțeze de Columbeanu la trei zile după nuntă. Ce s-a întâmplat și de ce s-au despărțit cei doi 5 ani mai târziu?

SHARE

Motivul pentru care Monica Gabor a vrut să divorțeze de Columbeanu la trei zile după nuntă. Ce s-a întâmplat și de ce s-au despărțit cei doi 5 ani mai târziu?

De ce au vrut să divorțeze la trei zile după nuntă?

Din anul 2006 până în 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți, iar în 2007 au devenit părinții unei fetițe. Cei doi s-au despărțit în 2011, după cinci ani de căsnicie. În prezent, Irinuca locuiește alături de mama ei, în America.

 În momentul în care a decis să divorțeze de Irinel Columbeanu, Monica Gabor i-a transmis un mesaj. În unul din volumele audio pe care le-a lansat, omul de afaceri a dezvăluit ce i-a scris fosta sa soție. 

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare”, i-a transmis Monica celui care atunci îi era soț.

Citește și: FOTO Irinel Columbeanu de nerecunoscut! Slăbit, tremură necontrolat și are dificultăți de vorbire

„Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, și-a încheiat ea mesajul.

 În volumul cărții sale "Istoriile unui vehement. Apofenia", Irinel Columbeanu a povestit un episod petrecut la mare, la trei zile de la nunta cu Monica Gabor. Atunci, între cei doi a izbucnit un conflict, în timp ce se aflau în luna de miere.

Afaceristul a mărturisit că Monica a plecat de la restaurant, iar într-un final a găsit-o pe terasă, ghemuită și extrem de supărată. „În timp ce traversa holul spre scara care ducea la camere, îl opriră doi dintre valeții hotelului, în uniforme roșii, și unul dintre ei îi spuse: Dacă o căutați pe doamna, nu s-a dus sus în cameră. Ci e pe terasa dinspre parcare. Dacă vreți, vă arătăm noi cum se ajunge acolo. Între timp apărură în hol și cei doi băieți care aveau grijă de el, îmbrăcați în costumele lor negre.

Citește și: Monica și Irinel, „legați” printr-o datorie de 280.000 lei, veche de 15 ani. Fiscul îi execută silit | Newsweek Romania

Monica stătea ghemuită, cu spatele spre el, la marginea terasei, și parcă tot bocea: „Ți-am adus papucii, poate ai nevoie. Ea nici nu se întoarse. Lasă-i acolo. Hai, nu mai plânge. Te rog, liniștește-te! Dar nu plâng. Pot să vin și eu lângă tine? Nu. Bine, atunci vorbim sus. Bine", a continuat Columbeanu

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te