HOROSCOP 26 IUNIE Ce vrea conexiunea Lună - Venus. Tauri, Gemeni, amăgiți cu bani. Racii au probleme

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.06.2024 - 12:27
HOROSCOP 26 IUNIE Ce vrea conexiunea Lună - Venus. Tauri, Gemeni, amăgiți cu bani. Racii au probleme - Foto: Freepik

HOROSCOP 26 IUNIE Ce vrea conexiunea Lună - Venus. Tauri, Gemeni, amăgiți cu bani. Racii au probleme

SHARE

Previziuni generale zilnice pentru 26 iunie 2022.

Citește și: HOROSCOP al iubirii pentru 2024. Ce șanse ai să îți găsești dragostea? Ce pericole pândesc relațiile

Vibrația de astăzi este de-a dreptul înduioșătoare. Putem mulțumi pentru asta frumoasei conexiuni dintre Luna Gemenilor și dulcea Venus de la 3:03 am EDT.

Citește și: HOROSCOP 25 IUNIE Pluto zguduie zodii. Berbecii, în lupte de putere. Greutăți pentru Leu și Fecioară

Exprimarea nevoilor noastre ar trebui să fie mai ușoară ca niciodată. Putem rămâne pe aceeași lungime de undă atunci când Luna face sextil cu Jupiter în Berbec, ajutându-ne să avem o imagine de ansamblu a situației. Nu există loc pentru gândirea măruntă, așa că ar trebui să fim pregătiți să spunem adevărul și să vedem cât de departe ne poate duce.

HOROSCOP 26 IUNIE Ce vrea conexiunea Lună - Venus. Tauri, Gemeni, amăgiți cu bani. Racii au probleme

Berbec 21 martie - 19 aprilie

Vă așteaptă oportunități minunate în cartierul dumneavoastră! Luna și Venus se întâlnesc pentru conjuncția lor de o dată pe lună - de data aceasta o fac în agitata Casă a 3-a a comunității locale și a conexiunilor, aducând o mulțime de interacțiuni plăcute în calea ta. Dacă vă ascundeți, atunci ați putea rata ceva spectaculos și stimulativ. Asigurați-vă că ieșiți și vedeți ce se întâmplă în jurul vostru, pentru că există cu siguranță comori care așteaptă să fie descoperite sub pietre pe care încă nu le-ați răsturnat!

Taur 20 aprilie - 20 mai

Menținerea oricărei aparențe de responsabilitate și disciplină ar putea fi dificilă în acest moment. Luna alunecă prin Casa a 2-a a veniturilor și proprietății tale și o va îmbrățișa pe guvernanta ta Venus în același teritoriu. S-ar putea să vedeți o mulțime de lucruri superbe (și scumpe)! Este bine și frumos dacă ai bani de cheltuit, dar nu te pune pe roșu pentru ceva care își va pierde strălucirea imediat ce îl vei lua acasă. Gândește-te la investiții pe termen lung atunci când faci cheltuieli.

Gemeni 21 mai - 20 iunie

S-ar putea să nu puteți să vă refuzați nimic, în ciuda eforturilor dumneavoastră. Astăzi există o aliniere fabuloasă între Lună și frumoasa Venus, ambele orbitând în prezent prin prima ta Casă a autoexprimării. Venus vrea să se răsfețe oriunde merge, iar cu Luna emoțională care adaugă o notă efemeră lucrurilor, vei fi mai înclinat să îți urmezi dorințele decât să îți sufleci mânecile. Nu-i nimic! Concentrează-te pe tine pentru moment - te poți întoarce la muncă mâine.

Rac 21 iunie - 22 iulie

Visele tale cu ochii deschiși ar putea fi mai puternice decât de obicei în acest moment, conducându-te pe un drum curcubeu către un loc fantastic. Luna inteligentă din Gemeni o îmbrățișează pe Venus, iubitoare de plăceri, în fantastica ta Casă a 12-a, ceea ce face periculos de ușor să zbori spre Neverland-ul tău personal și să lași realitatea mult în urmă. Nu este nimic în neregulă cu un pic de dorință aici sau acolo - amintiți-vă doar că va trebui să vă întoarceți la realitate în cele din urmă. Asta nu trebuie să fie astăzi, totuși, așa că bucură-te de zbuciumul actual!

Leu 23 iulie-22 august

În prezent, oamenii ar trebui să dorească să adauge ceva la viața ta, nu să îți răpească din ea. Luna se împerechează cu amoroasa Venus în a 11-a ta casă, aducându-ți conexiunile în prim plan. Ați putea avea parte de cele mai frumoase momente în compania unor prieteni, sau i-ați putea chema pe toți la o petrecere sau la o seară în oraș. Deși probabil ești fericit să dirijezi lucrurile în general, lasă-i pe toți ceilalți să aibă un aport acum. Altcineva ar putea avea sugestii care sunt cu adevărat mai bune.

Fecioară 23 august-22 septembrie

O aură specială te revigorează astăzi, făcându-te aproape imposibil de ratat. Luna și frumoasa Venus se întâlnesc în Casa a 10-a a reputației și realizărilor tale, făcându-ți ușor să impresionezi pe toți cei care te privesc. O recompensă bine meritată ți-ar putea ieși în cale, dar nu-ți fie teamă să atragi atenția asupra realizărilor anterioare și să te asiguri că primești ceea ce ți se cuvine. De asemenea, este posibil ca VIP-urile să fie deosebit de înclinate în favoarea ta, așa că solicitările tale ar trebui să cadă la urechi înțelegătoare.

Balanță 23 septembrie-22 octombrie

Lumea îți oferă ceva la care probabil îți va fi foarte greu să reziști. Pe măsură ce Luna zboară prin a 9-a ta Casă a expansiunii și a orizonturilor îndepărtate, punându-te în contact cu marele spațiu îndepărtat, ea se alătură și guvernatorului tău, prietenoasa Venus. Împreună, cei doi vor să-ți aducă o mulțime de modalități noi de a te bucura de lumea de dincolo de ușa ta, așa că fă-ți un scop din a te implica astăzi cu lucruri necunoscute, fie că este vorba de oameni, idei sau moduri de viață complet noi.

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

Viața ar putea părea un pic mai intensă astăzi, dar asta nu trebuie să fie un lucru rău! Luna din Casa a 8-a a sexului, a morții și a finanțelor majore se coordonează cu Venus în același teritoriu, aducând o notă de ușurință și plăcere chiar și celor mai stresate stări de spirit. În loc să mergi pe coji de ouă, te poți aștepta să gestionezi chiar și cele mai complicate chestiuni cu o grație și o abilitate fără precedent, așa că folosește-ți abilitățile diplomatice impresionante pentru a obține ceea ce vrei.

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Cineva special ar putea avea un cadou minunat pentru tine astăzi, fie el tangibil sau efemer. Luna și Venus se sincronizează pentru o conjuncție fabuloasă în Casa a 7-a a parteneriatelor și contractelor tale, oferindu-ți ocazia de a te distra cu un însoțitor important. Acest lucru nu se aplică strict romantismului - ar putea rezulta, de asemenea, într-o ofertă de afaceri grozavă sau chiar o zi minunată petrecută cu un prieten apropiat. A face echipă este cel mai bun mod de a obține ceea ce îți dorești în prezent de la viață.

Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

Chiar și cele mai rutiniere chestiuni ar putea fi neașteptat de plăcute astăzi. Luna din Casa a 6-a a sănătății se aliniază cu Venus, luminându-vă îndatoririle zilnice. Deși acest teritoriu al diagramei dvs. este în mod normal implicat în aspectele mai puțin interesante ale vieții, ar trebui să vă puteți suflecă mânecile și să le parcurgeți cu un pas vioi și un cântec în inimă. Este, de asemenea, un moment bun pentru a vă concentra asupra îngrijirii de sine, deci asigurați-vă că vă hrăniți.

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Această zi are numele tău scris peste tot, Vărsătorule! Luna și Venus fac o conjuncție frumoasă în a 5-a ta Casă a pasiunii și a faimei, fiind momentul perfect pentru tine să ieși în lumina reflectoarelor și să-ți împărtășești darurile cu lumea. Oamenii ar trebui să fie deosebit de receptivi la ideile tale în timpul acestei alinieri, așa că nu-ți ascunde capul în nisip ca un struț. Chiar dacă în mod normal te ferești de centrul atenției, meriți să fii acolo unde te poate vedea toată lumea!

Pești 19 februarie - 20 martie

S-ar putea să existe puține motive pentru a vă părăsi propria casă astăzi, Pești. O mulțime de lucruri plăcute se întâmplă probabil sub acoperișul tău, pe măsură ce Luna și Venus se întâlnesc la același grad în a 4-a ta Casă a Familiei și a Fundațiilor, ceea ce înseamnă o perioadă deosebit de plăcută. Ai putea să te concentrezi doar pe a-ți face propriile treburi, dar dacă ai chef de socializare, atunci invită niște prieteni la tine pentru o seară distractivă. Orice reuniune ar trebui să fie un succes sub aceste stele de bun augur.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te