HOROSCOP 25 IUNIE Pluto zguduie zodii. Berbecii, în lupte de putere. Greutăți pentru Leu și Fecioară

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.06.2024 - 12:27
HOROSCOP 25 IUNIE Pluto zguduie zodii. Berbecii, în lupte de putere. Greutăți pentru Leu și Fecioară - Foto: Freepik

HOROSCOP 25 IUNIE Pluto zguduie zodii. Berbecii, în lupte de putere. Greutăți pentru Leu și fecioară, ne arată astrele pentr ziua de marți.

SHARE

HOROSCOP 25 IUNIE Pluto zguduie zodii. Berbecii, în lupte de putere. Greutăți pentru Leu și fecioară, ne arată astrele pentr ziua de marți.

Citește și: HOROSCOP 26 IUNIE Ce vrea conexiunea Lună - Venus. Tauri, Gemeni, amăgiți cu bani. Racii au probleme

Dacă te-ai născut astăzi

Citește și: HOROSCOP al iubirii pentru 2024. Ce șanse ai să îți găsești dragostea? Ce pericole pândesc relațiile

Un curent de intensitate trece sub suprafața zilei de astăzi, ca un cutremur sub picioarele noastre. Luna în Vărsător începe prin a se conjuga cu Pluton la ora 1:50 AM, scoțând la iveală părțile noastre de umbră - la bine sau la rău. Luna va face apoi trigonul cu Jupiter din Gemeni și se va împiedica de Venus din Rac, care ne-ar putea atrage să ne lăsăm purtați de val. Un pătrat lunar final cu Marte în Taur ne va cere să ne păstrăm capul rece pentru a evita să intrăm în probleme.

HOROSCOP 25 IUNIE Pluto zguduie zodii. Berbecii, în lupte de putere. Greutăți pentru Leu și Fecioară

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

Berbec 21 martie - 19 aprilie

În orice moment pot apărea jocuri de putere pe scena socială. Luna este în conjuncție cu nefastul Pluto în a 11-a ta casă a conectivității, stârnind competitivitate și potențiale neînțelegeri dacă nu ești atent.

Nu este treaba ta să ții pe toată lumea sub control, dar nu ar strica să fii cu ochii pe lucruri! Dacă observi că spiritele se încing, fă tot posibilul să găsești o modalitate de a dezamorsa situația. Ceilalți ar trebui să vă fie recunoscători pentru eforturile dvs. de a menține atmosfera ușoară.

Taur 20 aprilie - 20 mai

Nu este nevoie să vă împingeți peste linia de sosire. Ar putea fi tentant să mergi până la capăt pe măsură ce Luna se conturează cu Pluto în ambițioasa ta casă a 10-a, dar Pluto îți permite să mergi puțin prea departe în căutarea succesului. Aveți grijă să nu vă înfășurați prea mult în goana după primul loc!

Fără îndoială, poți face progrese, dar nu ai nimic de câștigat dacă Pluton te tentează să acționezi într-un mod pe care ai putea să îl regreți mai târziu. Procedeți cu prudență.

Gemeni 21 mai - 20 iunie

Lărgește-ți raza de căutare, Gemeni! Este timpul să privești dincolo de ceea ce știi, deoarece Luna din Casa a 9-a a călătoriilor tale se aliniază cu Pluton alchimic, oferindu-ți acel impuls suplimentar pentru a căuta experiențe necunoscute în afara rutinei tale obișnuite.

Nu este nevoie să treci granițele pentru a învăța mai multe despre lume - totuși, asta nu ar strica. S-ar putea să fie timpul să vă scoateți pașaportul din praf. Un orizont superb abia așteaptă să vă arătați și să îl explorați.

Rac 21 iunie - 22 iulie

O furtună se pregătește în viața ta personală. Luna în casa ta secretă 8 aduce în discuție cele mai serioase aspecte ale relațiilor tale, iar o conjuncție lunară cu Pluto în acest sector ar putea zgudui barca în orice conexiune.

S-ar putea să descoperi că o altă persoană nu te ajută sau nu este dispusă să te susțină așa cum ai anticipat sau că un parteneriat recent are nevoie de muncă de ambele părți înainte de a putea ajunge la un loc mai bun împreună. Finanțele ar putea fi un subiect deosebit de volatil.

Leu 23 iulie - 22 august

Oamenii nu se joacă astăzi. Toate tipurile de conexiuni sunt supuse greutății, deoarece Luna din Casa a 7-a a relațiilor se conturează cu Pluto, scoțând la iveală partea ta de umbră - și a lor. Motivațiile ar putea să nu fie atât de prietenoase sau obiective pe cât ai crede, așa că nu semnați ceva sau nu vă angajați într-o ofertă fără să citiți mai întâi fiecare cuvânt scris cu litere mici. Acestea fiind spuse, poți face progrese cu ceilalți dacă respingi drama.

Fecioară 23 august - 22 septembrie

Extremele de orice nu sunt de ajutor în prezent. Exagerarea s-ar putea întâmpla într-o clipită, deoarece Luna se conjugă cu Pluto în sectorul tău de practicitate, determinându-te să dai tot ce ai mai bun, fără loc de eșec.

Să ai atât de multă putere de foc este grozav, dar dacă te arzi pe parcurs, atunci ce rost are? Dacă vrei să faci îmbunătățiri, atunci dă-i drumul, dar nu-ți stabili obiective aberante. Vă cunoașteți mai bine decât oricine altcineva, așa că acționați ca atare.

Balanță 23 septembrie - 22 octombrie

Să-ți asumi un pariu pe tine însuți poate fi incitant, dar nu întotdeauna merită. S-ar putea să fii convins să vezi cât de departe îți poți testa limitele, deoarece Luna din casa a 5-a, care caută lumina reflectoarelor, se aliniază cu Pluto, care se aliniază cu totul sau nimic. 

Va fi greu să reziști impulsului de a-ți asuma riscuri mari în căutarea unor recompense mari! În loc să te arunci orbește în orice situație, analizează miza înainte de a face orice pariu. Dacă nu ești sigur că poți suporta să pierzi, nu te arunca cu totul.

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

Emoțiile tale au o greutate în plus în acest moment. Acest plus de intensitate se datorează alinierii Lunii și a lui Pluto în sectorul sentimentelor tale, ceea ce te-ar putea face să fii mai reactiv decât de obicei, răspunsurile tale putând erupe spre extremism.

Asta nu înseamnă că nu poți să te controlezi și să îți menții grația, după cum este necesar, pur și simplu s-ar putea să te simți tentat să te complaci în orice problemă din jurul tău. Dacă, totuși, te ridici deasupra acestei tentații, poți găsi un minunat sentiment de pace de partea cealaltă.

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Câteva gropi îți complică drumul pe care îl ai în față. Va trebui să ai grijă unde calci, deoarece Luna și Pluton se sincronizează în a 3-a ta Casă a zbuciumului, ceea ce înseamnă că complicațiile sau neînțelegerile sunt mai probabile decât de obicei.

Oamenii s-ar putea dovedi mai puțin folositori sau te-ai putea lăsa învăluit într-o anumită problemă - doar pentru a-ți da seama că ți-ai pierdut timpul cu ceva care nu contează atât de mult pe cât credeai. Mergi înainte cu grijă, ca să nu regreți pașii pe care îi faci.

Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

A pune prea mult accent pe bani și pe ceea ce pot face ei pentru tine este un risc real și continuu. Forța pătrunde prin a 2-a ta Casă a resurselor, pe măsură ce Luna încurajatoare se unește cu Pluto, care are impact în acest sector.

Acest lucru face ca pentru tine să fie practic o joacă de copii să depui toate eforturile pentru a genera mai mulți bani pentru a cumpăra mai multe lucruri, oricare ar fi acestea. Este foarte bine să muncești din greu, dar nu uita că Pluton îți poate compromite valorile. Asigură-te că lucrezi pentru motivele corecte!

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Gardurile sunt construite cu un motiv - nu trebuie să le testezi. Luna în semnul tău se conturează cu Pluton, ceea ce îți poate crește intensitatea naturală.

Această putere poate fi utilă atunci când o canalizezi bine și într-un mod sănătos, dar ar putea cauza brusc probleme dacă permiți aspectelor mai dure ale lui Pluto să te tenteze să testezi limitele rezonabile. Îți este permis să îți exerciți puterea așa cum crezi de cuviință, dar fă-o în mod responsabil pentru a evita consecințele care se întorc împotriva ta.

Pești 19 februarie - 20 martie

Ceva îți gâdilă creierul pe care nu poți pune ușor degetul pe el. Luna se conciliază cu Pluto în sectorul tău subconștient, trimițând unde de șoc și semnale din afara vederii tale periferice.

Nu te întoarce pe dos în speranța de a-ți da seama ce se întâmplă sau ce mesaj încearcă să îți trimită universul. Acesta va sosi la momentul potrivit și nu vei putea să-l ratezi. Până atunci, însă, câteva semne de întrebare vor pluti deasupra capului.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te