Liderii PNL vor fi la Constanța, Sibiu și Tulcea: Se întâlnesc cu liberalii și susținătorii

DE Alexandru Pop | Actualizat: 12.04.2024 - 11:58
Liderii PNL, tur de forță la Constanța, Sibiu și Tulcea: Se întâlnesc cu liberalii și susținătorii - Foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă
Liderii PNL, tur de forță la Constanța, Sibiu și Tulcea: Se întâlnesc cu liberalii și susținătorii - Foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă

Liderii PNL vor fi la Constanța, Sibiu și Tulcea: Se întâlnesc cu liberalii și susținătorii partidului.

SHARE

Liderii PNL vor fi la Constanța, Sibiu și Tulcea: Se întâlnesc cu liberalii și susținătorii partidului, din teritoriu.

Liberalii își lansează candidații, în prezența conducerii centrale. PNL Constanța, PNL Sibiu și PNL Tulcea au evenimente, la final de săptămână.

Liderii PNL, tur de forță la Constanța, Sibiu și Tulcea: Se întâlnesc cu liberalii și cu susținătorii

Nicolae Ciucă și ceilalți lideri ai partidului vor fi prezenți în fiecare filială, la lansarea candidaților. Vineri și sâmbătă, evenimente la Constanța, Sibiu și Tulcea.

Ciucă, Bode și prim-vicepreședinții partidului lansează candidații PNL la alegerile locale. Liderii liberali, astăzi la Constanța și Sibiu.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, alături de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, sunt prezenți astăzi la Constanța, la evenimentul de lansare a candidaților PNL, „Constanța proiectelor tale”.

Citeşte şi: 

Liderii PNL sunt prezenți în fiecare județ, la prezentarea candidaților la alegerile locale din acest an, într-un tur de forță în filiale.

Mesajul acestora pentru liberali și pentru susținătorii prezenți de fiecare dată în număr mare este acela de stabilitate și echilibru, atât de necesare României într-un context internațional extrem de dificil, cu un război la graniță, așa cum transmit liberalii.

Nicolae Ciucă insistă la fiecare vizită în filiale, asupra necesității explicării către electorat a pericolului extremist, care ne poate îndepărta de parcursul nostru european.

Citeşte şi: 

Acesta le cere liberalilor să vorbească deschis cu oamenii și să prezinte ce a făcut PNL la guvernare, în acești ani.

Foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă

Un punct central al campaniei PNL pentru alegerile locale din acest an este multiplicarea modelului liberal de administrație, unul care s-a dovedit de succes la Cluj, Oradea, Alba sau Suceava.

Conducerea PNL insistă și în această perioadă pe atragerea fondurilor europene, la care PNL este campion, dar și pe investițiile locale.

Cheia succeselor

"PNL are vocația construcției, și la centru, și în teritoriu. (...) Suntem partidul dezvoltării României, iar acest lucru a devenit deja un brand al PNL.(...) Buna guvernare locală este cheia succeselor noastre de până acum, dar și a celor viitoare", sunt doar câteva dintre mesajele cu care Nicolae Ciucă merge în teritoriu.

Tot astăzi, secretarul general PNL, Lucian Bode, alături de prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, participă la Sibiu la evenimentul de lansare a candidaților PNL Sibiu.

De asemenea, Nicolae Ciucă va participa sâmbătă la Tulcea la prezentarea candidaților la alegerile locale. Toate evenimentele vor fi transmise live pe pagina de Facebook a PNL.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te