O femeie a fost la un pas de moarte încercând să slăbească. Ce tratament de slăbit a cumpărat?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 14.05.2024 - 17:10
O femeie a fost la un pas de moarte încercând să slăbească. Ce tratament de slăbit a cumpărat? - Foto: Shutterstock / imagine rol ilustrativ

O femeie a fost la un pas de moarte încercând să slăbească. Ce tratament de slăbit a cumpărat? Cum a ajuns în această situație și de ce s-a prăbușit două zile mai târziu în baie?

SHARE

O femeie a fost la un pas de moarte încercând să slăbească. Ce tratament de slăbit a cumpărat? Cum a ajuns în această situație și de ce s-a prăbușit două zile mai târziu în baie?

La un pas de moarte, încercând să slăbească 

În încercarea de a pierde câteva kilograme pentru a impresiona clienții de afaceri, Kerry Boland a cumpărat un tratament de slăbire pentru o lună de zile de la un specialist în frumusețe care este și asistent medical autorizat.

Citește și: Cea mai veche plantă medicinală tratează eficient durerile de cap. Poate fi cumpărată de oriunde

Femeia de 34 de ani a început să sufere dureri de cap chinuitoare la câteva ore după ce și-a injectat prima doză în abdomen și a fost găsită prăbușită în baie două zile mai târziu de către fiica ei de opt ani, potrivit Daily Mail.

Familia de medicamente cunoscute sub numele de semaglutide sau GLP-1 RA, a fost inițial dezvoltată pentru tratarea diabetului, dar acum sunt adesea utilizate pentru pierderea în greutate, deoarece s-a constatat că suprimă apetitul pacientului.

Doamna Boland, din Denton, în Greater Manchester, a plătit aproximativ 150 de lire sterline pentru injecții.

„Pur și simplu nu mă simțeam bine și am vrut o soluție rapidă. Fiind o mamă ocupată, nu puteam să mă deranjez cu mersul la sală.

Am văzut că alte persoane au obținut rezultate bune cu [injecțiile pentru slăbit] și m-am gândit: «Dacă pentru ei funcționează, de ce nu și pentru mine?».

Trebuia să fac o ședință foto pentru afacerea mea. Eram destul de nouă în afaceri la acea vreme și aveam această imagine despre cum trebuie să fii o femeie slabă și frumoasă pentru a fi luată în serios”, a declarat ea.

La două zile după ce și-a injectat medicamentul, mama a trei copii s-a prăbușit în baie și a fost trezită de fiica ei speriată, Isobel, care pe atunci avea doar opt ani. Femeia a fost ajutată de către partenerul ei care a dus-o ulterior la spital, unde medicii i-au pus o perfuzie pentru a-i administra analgezice și lichide.

Citește și: FOTO Alternativa bogată în vitamine de 15 ori mai sănătoasă decât somonul și de 10 ori mai ieftină 

„Eram atât de deshidratată. Și aveam dureri foarte mari”, a mai povestit ea.

Femeia a mărturist că ceea ce a făcut ar fi putut să-i provoace leziuni permanente la nivelul organelor sale și își împărtășește experiența terifiantă din 20 iunie 2022 pentru a-i avertiza pe alții împotriva utilizării produselor cu „soluție rapidă”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te