FOTO Modelul OnlyFans care oferă sfaturi bărbaților despre cum să-și răsfețe soțiile de Crăciun

DE Daniel Toșa | Actualizat: 22.11.2022 - 12:42
FOTO Modelul OnlyFans care oferă sfaturi bărbaților despre cum să-și răsfețe soțiile de Crăciun - FOTO: Instagram/thesarablake

Bărbații căsătoriți plătesc în secret o mamă a patru copii, model pe OnlyFans și îi cer cu sfaturi despre cum să-și răsfețe soțiile de Crăciun.

SHARE

Sara Blake-Cheek se autointitulează "ajutorul "obraznic" al lui Moș Crăciun". Mulți dintre abonații ei îi trimit bani pentru ca ea însăși să cumpere cadouri intime pentru partenerii lor.

Uimitoarea blondă a declarat pentru Daily Star: "Am postat un meme pe povestea mea de pe Instagram care spunea că fetele nu vor seturi de loțiuni de corp de la Walmart de Crăciun.

"După aceea, adresa mea de mail de pe OnlyFans a fost inundată de bărbați căsătoriți care m-au întrebat care este sfatul meu de cadou de Crăciun pentru soțiile lor.

"Ofer sesiuni de Moș Crăciun "obraznic", în costumul meu de Moș Crăciun, sfătuindu-i pe bărbați cu privire la cadourile pe care ar trebui să le ia celeilalte persoane semnificative.

Citește și: România, obligată să-și reducă consumul de energie cu 5% în orele de vârf: Noile măsuri

"Nu numai că ar trebui să o răsfățați absolut, dar vreau ca fanii mei să primească și altceva în afară de fericire. Ce fată nu-și dorește o poșetă de designer cu ceva sexy înăuntru de care să vă bucurați amândoi?".

"Am chiar și abonați care îmi dau o alocație ca personal shopper. Ei îmi spun cu lux de amănunte ce le place și ce le interesează femeilor lor, iar eu merg la cumpărături pentru ei."

Sara, în vârstă de 31 de ani, a devenit milionară în dolari de când a înființat un OnlyFans în 2020, iar acum a ajuns să apară pe coperta Playboy.

Citește și: Sute de români și-au „rezolvat” facturile. Au fost prinși cu „intalații” de furat curent sau gaze

Și înainte de sezonul festiv, comentatorul sportiv anunță acum "pachete de vacanță personalizate" pentru a-i ajuta pe bărbați să le ofere iubitelor vieții lor un decembrie de neuitat.

"S-au dus zilele cadourilor de Crăciun neinspirate, doamnelor", a spus Sara râzând. "Nimeni nu vrea loțiune de corp ieftină de la supermarket. Nu face nicio femeie să se simtă specială.

"Vrea să se gândească la asta, nu doar să se agite în ultimul moment.Eu le spun băieților mei: Cumpărați-vă lenjeria preferată pe care vreți să o vedeți pe ea și puneți-o în cadoul ei."

Sara, care locuiește cu soțul și copiii ei în Florida, crede că "toată lumea câștigă" cu serviciul ei discret. Cupluri căsătorite fericite se abonează, de asemenea, la pagina Sarei pentru a-și condimenta viața amoroasă.

"Sunt mai șocată de câte cupluri le place să se uite împreună și se abonează. De fapt, este foarte distractiv pentru mine să mă asigur că ambele părți sunt fericite."

Ea a adăugat: "Am un mare număr de cupluri care se uită împreună, așa că am doamne care îmi cer sfatul despre cum să-și șocheze bărbatul sau care ar fi cel mai bun cadou de desfăcut sub brad.

"Prima mea alegere este întotdeauna să-i spun să poarte o pijama confortabilă cu ceva extrem de sexy pe dedesubt și să joace rolul lui Moș Crăciun."

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te