Cum arată prinţesa de Wales în prima apariție publică de la Crăciun. A participat la paradă

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 15.06.2024 - 14:35
Cum arată prinţesa de Wales în prima apariție publică de la Crăciun. A participat la paradă - Foto: Profimedia Images
Foto: Profimedia Images
Foto: Profimedia Images

Prinţesa Kate, soţia prinţului William al Marii Britanii, şi-a făcut prima apariţie publică sâmbătă, la Londra, după ce a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu peste cinci luni. Ea a participat la parada Trooping the Colour.

SHARE

Prinţesa de Wales şi-a făcut prima apariţie publică sâmbătă, la Londra, după ce a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu peste cinci luni, relatează Reuters şi AFP.

Soția prințului William al Marii Britanii a mers într-o trăsură alături de copiii ei cu ocazia "Trooping the Colour", o parada militară anuală organizată în centrul Londrei pentru a marca ziua de naştere oficială a monarhului britanic, regele Charles.

Cum arată prinţesa de Wales în prima apariție publică de la Crăciun. A participat la paradă

Kate şi cei trei copii ai săi, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, au fost salutaţi de mulţime când au părăsit în trăsură Palatul Buckingham în cadrul unei procesiuni pentru "Trooping the Colour".

Soţia prinţului moştenitor William, în vârstă de 42 de ani, nu a mai fost văzută în public de la Crăciun, dar şi-a anunţat vineri participarea la acest eveniment ca urmare a "progreselor" în tratamentul de chimioterapie pe care îl urmează, conform Agerpres.

Prinţesa de Wales, a sosit la Palatul Buckingham pentru parada oficială organizată cu ocazia zilei de naştere a regelui, prima ei apariţie publică de când şi-a dezvăluit diagnosticul de cancer, relatează CNN.

Citește și: Kate Middleton nu le-a spus tuturor prietenilor despre cancer, unii au aflat din presă: „A fost șoc”

Prinţesa şi soţul ei, prinţul William, au fost văzuţi conduşi împreună la palat, în timp ce parada Trooping the Color a început.

Oameni de toate vârstele s-au adunat pe toată lungimea Mall-ului pentru eveniment. 

Kate a oferit o actualizare despre starea ei de sănătate vineri, spunând că a făcut ”progrese bune” în recuperarea ei. Dar ea a spus că se aşteaptă ca tratamentul ei să dureze încă câteva luni şi ”că nu a scăpat încă de probleme”.

Citește și: Reacția prințului William, după ce prințesa Kate a anunțat public că are cancer

Regele Carol al III-lea participă şi el, în ciuda faptului că este la rândul lui supus unui tratament pentru cancer.

Trooping the Colour este un spectacol militar magnific care reuneşte 1.400 de ofiţeri şi soldaţi, împreună cu 400 de muzicieni şi 200 de cai, trecând pe străzile Londrei, de la Palatul Buckingham până la Parada Gărzii Cailor, în timp ce mulţimea este aliniată pe traseu.

Foto: Profimedia Images

Citește și: Cele patru lucruri pe care prințesa de Wales, Kate Middleton, le poartă întotdeauna în poșetă

Evenimentul - unul dintre punctele culminante ale calendarului regal - este o tradiţie care marchează ziua oficială de naştere a suveranului britanic de peste 260 de ani. Cu toate acestea, ziua de naştere reală a lui Charles este în noiembrie, conform News.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te