Cota zilei la EURO 2024. Pronosticuri și pariuri pentru Germania - Ungaria și Scoția - Elveția

DE Daniel Toșa | Actualizat: 19.06.2024 - 14:22
Cota zilei la EURO 2024. Pronosticuri și pariuri pentru Germania - Ungaria și Scoția - Elveția - Foto: Profimedia images

Cota zilei la EURO 2024. Pronosticuri și pariuri pentru Germania - Ungaria și Scoția - Elveția. Miercuri, sunt programate 3 parartide tari la EURO 2024. Fanii fotbalului fac deja calcule și pronosticuri pentru al doilea meci al Germaniei sau pentru Scoția vs. Elveția.

SHARE

Zi de meci la EURO 2024. Fanii fotbalului analizează posibilele rezultate ale meciurilor de miercuri la EURO 2024.

Cota zilei la EURO 2024. Pronosticuri și pariuri pentru Germania - Ungaria și Scoția - Elveția

În etapa de astăzi, care începe de la ora 16:00 - Croația va întâlni reprezentativa Albaniei, de la ora 19:00 avem Germania care va juca împotriva Ungariei, iar de la ora 22:00 avem un meci greu - Scoția vs. Elveția.

Atenție! Acestea sunt doar niște pronosticuri, NU niște pariuri sigure și trebuie luate ca atare Pariați responsabil!

Pronostic Croația - Albania

Primul meci al zilei la EURO 2024 este deschis de Croația care va juca în premieră împotriva Albaniei la Hamburg. Ambele formații au fost învinse în meciurile trecute și acum ocupă ultimele două poziții din Grupa B.

Anterior înfrângerii cu 3-0 în fața Spaniei, Croația a avut 6 victorii la rând cu Portugalia, Macedonia de Nord, Egipt, Tunisia, Armenia și Letonia. De asemenea, Albania a suferit o înfrângere cu 2-1 în fața Italiei la EURO 2024 și anterior vine după o serie de două victorii, două înfrângeri și două egaluri cu adversari precum Azerbaijan, Liechtenstein, Suedia, Chile, Insulele Feroe sau Republica Moldova.

În acest meci, Croația pleacă ca favorită potrivit cotelor afișate de casele de pariuri din România, însă nu trebuie să uităm că Albania a deshis foarte rapid scorul cu Italia, o formație net superioară și pe parcursul partidei a pus numeroase probleme apărării italienilor, ceea ce înseamnă că atacul albanez nu trebuie subestimat.

Sursa foto: Profimedia images

Croația își joacă acum șansa de a spera la un parcurs mai lung la EURO 2024 și va trage tare pentru a obține victoria, având în vedere că are un lot net superior din punct de vedere valoric față de adversara sa. Pe de altă parte, Albania ar putea să mizeze pe consolidarea apărării și ar putea specula eventualele greșeli pentru a pune în pericol poarta Croației în special pe contraatac.

Croația are o cotă la victorie de 1.47. Cei care optează pentru o victorie a Albaniei vor beneficia de o cotă de 7.5, iar un egal este cotat la 4.4.

Pronosticul Newsweek România pentru acest meci este 1 si Peste 1.5 - adică Croația învinge și se marchează peste două goluri cu o cotă de 1.75.

Pronostic Germania - Ungaria

Germania a debutat în forță la EURO 2024 cu o victorie zdrobitoare cu 5-1 în fața Scoției. Germania este una dintre favoritele câștigării trofeului EURO 2024 având una dintre cele mai puternice echipe din toată competiția.

Nemții ocupă primul loc în Grupa A cu un golaveraj excelent, iar Ungaria, după înfrâângerea cu 1-3 în fața Elveției se află pe a treia poziție cu 0 puncte și perspective slabe de reușită pentru următorul meci.

Germania pornește ca mare favorită în acest duel, mai ales după prestația contra Scoției. Nemții par să fie înconjurați de un entuziasm general, iar jucătorii simt asta pe teren și sunt foarte motivați să repete evoluția din meciul precedent.

Potrivit caselor de pariuri, Germania are o cotă de 1.28 la victorie, un rezultat de egalitate este cotat la 6.00 iar o victorie a Ungariei ar fi cu adevărat surpriza începutului la EURO 2024 cu o cotă de 10.00.

Pronosticul Newsweek România pentru acest meci este 1 si Peste 2.5 - adică Germania învinge și se marchează trei sau peste trei goluri cu o cotă de 1.67.

Pronostic Scoția - Elveția

Elvețienii pleacă cu prima șansă în meciul cu Scoția după victoria din meciul anterior cu Ungaria - scor 1-3. Scoțienii vin după o rezultat dezastruos cu Germania (5-1) iar moralul jucătorilor nu este cel mai bun în acest moment.

Elveția a demonstrat că are forță și marchează aproape meci de meci. Cel puțin în ultimele 4 partide, elvețienii au marcat 9 goluri. 

În același timp, scoțienii nu stau la fel de bine la acest capitol, fiind învinsă de două ori, de Germania și Irlanda, un meci terminat la egalitate cu Finlanda și o victorie împotriva Gibraltarului. În ultimele 4 partide, Scoția a marcat doar 5 goluri, însă ar putea miza totul pe acest meci pentru a spera la un parcurs mai lung la EURO. 

Anticipăm un meci echilibrat între cele două formații cu un scor relativ strâns. Un rezultat de egalitate între Eleția și Scoția probabil că nu ar mira pe nimeni.

Potrivit caselor de pariuri, o victorie a Elveției ar fi un rezultat probabil fiind cotat cu 1.95, în timp ce o victorie a Scoției este cotată la 4.4. Un rezultat de egalitate între cele două formații este cotată cu 3.5.

Pronosticul Newsweek România pentru acest meci este X2 si Peste 1.5 - adică Elveția învinge sau face egal și se marchează două sau peste două goluri cu o cotă de 1.67.

Cota totală pentru cele trei meciuri este de 4.88. Astfel mizând pe suma de 100 de lei aveți șansa de a câștiga 488 lei lei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te