Copiii rușilor, trimiși „la formare” de Putin în „tabăra de vară” din Coreea de Nord

DE Daniel Toșa | Actualizat: 05.07.2024 - 10:12
Copiii rușilor, trimiși „la formare” de Putin în „tabăra de vară” din Coreea de Nord - Foto: Profimedia images

Copiii rușilor, trimiși „la formare” de Putin în „tabăra de vară” din Coreea de Nord. Vladimir Putin intenționează să trimită copii ruși în infama tabără Songdowon din Coreea de Nord, unde vor avea parte de activități „recreative”.

SHARE

Dictatorul rus Vladimir Putin intenționează să trimită copii ruși în infama tabără Songdowon din Coreea de Nord, unde vizitatorii anteriori au avertizat cu privire la aprovizionarea cu alimente și la activitățile cu tentă militară inadecvată pentru cei mici.

Copiii rușilor, trimiși „la formare” de Putin în „tabăra de vară” din Coreea de Nord

Grigory Gurov, creierul din spatele Organizației Mișcarea Primilor Tineri a lui Putin, a stârnit îngrijorare în rândul părinților ruși după ce a dezvăluit planurile de a-i trimite pe copiii rușilor în tabăra Songdowon de pe coasta de est a Coreei de Nord. Construită în 1960, tabăra a fost concepută pentru "dezvoltarea relațiilor cu țările străine".

Dictatorul Kim Jong-Un se laută că „tabăra de vară” este un „Disneyland” pentru cei mici tobogane cu apă, o trambulină, un teren de fotbal în mărime naturală, un poligon de tir cu arcul, un teren de baschet și alte „atracții” surpriză, însă cei care au vizitat „lăgărul” nord-coreea spun cu totul altceva.

Copiii rușilor trimiși să-i cânte ode lui Kim Jong-Un

Yuri Frolov a vizitat Songdowon ca adolescent, în 2015, și spune că s-a întors în Rusia ca "piele și os" doar două săptămâni mai târziu, după ce a fost hrănit în principal cu orez și chifle.

Potrivit The Times, Frolov a fost obligat să curețe cu mătura statuile liderilor nord-coreeni înainte de a suporta caricaturi cu personaje care bombardau Casa Albă. Apoi, ar fi fost pus să cânte o rundă de cântece patriotice. "Nu am putut înțelege ce cântam, am citit doar transcrierea în limba rusă, dar ni s-a spus că era vorba despre cei trei Kim", a declarat el pentru NK News.

Artem Samsonov, un fost oficial al Partidului Comunist care a fost ulterior închis în Coreea de Nord, a vorbit și el despre condițiile de detenție. El spune că cei mici erau treziți la 6.30 dimineața și forțati să curețe statuile dinastiei Kim. Apoi erau forțați să facă "exerciții foarte dure". "Nu mănânci nimic altceva decât supă, orez și cartofi", a adăugat el.

Ziarul de stat Rossiyskaya Gazeta a transmis că „tabăra” va include evenimente "privind istoria, cultura, tradițiile și obiceiurile țărilor noastre". Acesta a adăugat: "Tinerii ruși ar trebui să fie pregătiți pentru faptul că în tabără domnește o disciplină strictă".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te