Mihai Daraban: Maritime Business Week pune Constanța pe harta marilor evenimente ale shippingului

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 27.06.2024 - 16:31
Mihai Daraban: Maritme Business Week pune Constanța pe harta marilor evenimente ale shippingului Foto: CCIR

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanţa), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), organizează, în perioada 25-28 iunie a.c., Maritime Business Week, eveniment internațional dedicat industriei maritime.

SHARE

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanţa), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), organizează, în perioada 25-28 iunie a.c., Maritime Business Week, eveniment internațional dedicat industriei maritime care a reunit cele mai importante companii din acest domeniu.

Mihai Daraban: Maritime Business Week pune Constanța pe harta marilor evenimente ale shippingului

Președintele CCIR și, totodată, președintele CCINA Constanța, Mihai Daraban, a participat astăzi, 26 iunie, la deschiderea oficială a Tomis Maritime Expo, parte a evenimentului Maritime Business Week, alături de reprezentanți ai autorităților locale și portuare, precum și de reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat în România.

„Maritme Business Week pune Constanța pe harta marilor evenimente ale shippingului mondial. Fără îndoială, acest eveniment are un grad foarte ridicat de internaționalizare, cu expozanți din 10 țări, beneficiind totodată de prezența ambasadorilor din Georgia, Serbia, Grecia, Turcia sau Coreea de Sud.

Este un eveniment grandios, cu ajutorul căruia încercăm să găsim soluții viabile pentru Marea Neagră, știindu-se faptul că România are experiență îndelungată în domeniul naval. Ne dorim, de asemenea, să atragem noi investiții pentru România cu această ocazie, prin care să ne putem consolida poziția pe piața globală.

În acest sens, amintesc faptul că tot astăzi, în marja Maritime Business Week, s-a desfășurat Forumul Internațional de Afaceri România-Georgia, eveniment în cadrul căruia a fost semnat Protocolul de colaborare între Constanta Port Business Association și EU Georgia Business Council, cu scopul de a demara proiecte de modernizare și dezvoltare a porturilor de la Marea Neagră”, a declarat dl Mihai Daraban.

Pe durata a trei zile, participanții la Maritime Business Week vor putea explora inovațiile și tendințele actuale din domeniul maritim, prezentate de companii internaționale de renume, în cadrul unei expoziții destinate specialiștilor din industrie. 

De asemenea, vor fi două zile de conferințe tematice, cu sesiuni de prezentări și discuții susținute de experți locali și internaționali, ce vor aborda subiecte de actualitate din domeniul maritim și logistic. 

  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te