VIDEO Interlop protestatar, săltat când trăgea de fiare: Nu plecăm până nu mutilăm un jandarm

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 01.04.2021 - 15:59
Interlopul protestatar Dragoș Turcu a fost săltat când trăgea de fiare pentru amenințare: Diseară nu plecăm până nu mutilăm un jandarm Foto: Facebook

Interlopul Dragoș Turcu (39 de ani) a postat pe Facebook mai multe amenințări la adresa oamenilor legii. Într-una dintre înregistrări a amenințat că mutiliează un jandarm la protestul anti-mască la care urma să participe.

SHARE

 „Diseară nu plecăm până nu mutilăm un jandarm”, este amenințarea făcută de Dragoș Turcu pe Facebook. El este un interlop cunoscut în Târgoviște, care a avut și o condamanre de 13 ani pentru omor. A participat la protestele anti-mască din oraș în ultimele zile, alături de alte persoane dubioase.

Citește și: VIDEO Vasile Corduneanu, conflict cu Ulise: Nu i-am bătut, nu ne-au bătut. Doar ne-am înjurat verbal

Acum s-a filmat când arunca petarde în stradă, în timpul protestelor. „Diseară vă luam, bă! Un echipaj mă, ai adus pentru noi? Ai luat-o razna? Îl urcăm pe masa de tenis”.   

Mesajele au curs zilele trecute pe pagina sa de Facebook:

„Încălzirea diniantea furtunii, vă răsturnăm grav!”   

„Diseară pregaătim incendiarele, veniţi cu masca pusă să facem ravagii totale”   

„Noi diseară nu plecăm acasă, până nu mutilăm un jandarm în masă”   

„O facem mai ceva ca în 89 suntem pregătiţi pentru orice ne-am făcut bagajele pentru 24 ore eventual 29 zile voi jandarmeria sunteţi mă pregătiţi pentru NOI????”  

Citește și: Revoluționar anti-mască, condamnat împreună cu soția pentru că a forțat minore să se prostitueze

În timpul protestelor, bărbatul a transmis live și nu s-a ferit să râdă de polițiști. La un moment dat, trecând pe lângă un agent corpolent, l-a ironizat pe acesta și un alt participant a surprins toată scena: „Am urmărit acum un live de aseară. Lângă oamenii din stradă era și un polițist gras.”

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Dâmbovița s-a autosesizat și i-a deschis lui Turcu un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare publică, fapta prevazută de art. 368 din Codul Penal.   

Interlopul, săltat de polițiști direct de la sala unde trăgea de fiare

„Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în zilele de 28 şi 29 martie a.c., un bărbat de 39 de ani, în contextul protestelor organizate împotriva măsurilor impuse pentru limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2, ar fi postat pe o reţea de socializare mai multe mesaje prin care ar fi instigat la acte de violenţă împotriva forţelor de ordine, la acte de distrugere a unor bunuri, precum şi la nerespectare a măsurilor impuse pentru combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a precizat IPJ Dâmboviţa, conform Adevărul

Astfel, polițiștii au descins în sala în care Dragoș Turcu trăgea de fiare și l-au reținut. Instanța a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, acesta având obligaţia de a nu purta arme şi de a nu participa la manifestări sportive, culturale sau adunări publice.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te