HOROSCOP 15 IULIE Alertă lunară! Gemenii să evite certurile. Provocări grave pentru Fecioară și Leu

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.07.2024 - 11:35
HOROSCOP 15 IULIE. Alertă lunară! Gemenii să evite certurile. Provocări grave pentru Fecioară și Leu - Foto: Freepik

HOROSCOP 15 IULIE. Alertă lunară! Gemenii să evite certurile. Provocări pentru Fecioară și Leu

SHARE

Alertă lunară. Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Scorpion.

Berbec (21 martie - 19 aprilie) 

Mergeți cu grijă, deoarece afacerile legate de proprietatea comună, responsabilitățile comune, impozitele sau datoriile ar putea fi dificile. De asemenea, plata costurilor pentru ceva de făcut cu copiii sau ieșiri distractive ar putea fi, de asemenea, provocatoare. Oamenii sunt confruntabili astăzi. Pace.

Citește și: HOROSCOP 14 IULIE Luna în Balanță pune Fecioarele în centrul atenției. Leii vor să se facă auziți

HOROSCOP 15 IULIE. Alertă lunară! Gemenii să evite certurile. Provocări pentru Fecioară și Leu

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aveți răbdare cu ceilalți pentru că lucrurile ar putea degenera foarte repede. În special, relațiile tale cu partenerii, soții și prietenii apropiați ar putea fi provocate deoarece figurile de autoritate și membrii familiei sunt în dezacord cu tine. Doar pași mici astăzi.

Citește și: HOROSCOP 15-21 iulie: top 5 zodii chinezești norocoase. Sunt favoritele astrelor, rar așa săptămână!

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Evitați certurile pentru că nu vor rezolva mare lucru și nu veți face decât să vă îndepărtați de ceilalți, în special de vecini, rude și frați. S-ar putea să aibă loc și lupte de putere care au legătură cu munca. Da, este genul acela de zi. Fugiți la adăpost.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Disputele financiare vor avea loc probabil. Acestea ar putea fi legate de câștiguri, flux de numerar sau împrumuturi. Sau ar putea fi despre costul unui eveniment social sau despre ceva legat de copii. Oricare ar fi cazul, încercați să ocoliți această mizerie dacă puteți pentru a evita crearea de resentimente.

Leu (23 iulie-22 august)

Este o provocare să păstrați pacea cu ceilalți, în special cu membrii familiei, părinții, partenerii și soții din cauza discuțiilor meschine care ar putea izbucni. Din păcate, acestea vor supăra oamenii și vă vor răni sentimentele, ceea ce înseamnă că nimic nu se va realiza. (Nici măcar nu te duce acolo).

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Ai opinii puternice în acest moment, în special despre subiecte sensibile precum rasa, politica sau religia. Pentru că simți asta astăzi, este o zi proastă pentru a te angaja în dispute care au legătură cu munca sau cu o rudă sau un frate. De ce să creezi probleme cu cineva? Las-o baltă.

Balanță (23 sept.-22 oct.)

Mai mult decât majoritatea semnelor, îți place să păstrezi pacea. Ești fericit să îi mulțumești pe ceilalți și să nu agiți barca. Acesta este motivul pentru care s-ar putea să te simți provocat astăzi să tratezi cu prietenii și grupurile despre probleme sociale, copii, costul a ceva sau cum să împarți responsabilitățile. Este o zi dificilă și pentru romantism.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Astăzi Luna se află în semnul tău, dar este în conflict cu Venus în partea de sus a diagramei tale și cu Pluto în partea de jos, ceea ce înseamnă că relațiile cu ceilalți vor fi tensionate! Știind acest lucru dinainte, joacă-ți cărțile la pieptul tău zdravăn. Stai departe de probleme. Ține-ți capul plecat și praful de pușcă uscat.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Evită subiectele controversate astăzi pentru că se vor dezintegra rapid în lupte pentru putere sau într-o confruntare cu cineva. Nu ai nevoie de așa ceva. Amintiți-vă: Activitatea fizică și optimismul sunt probleme de supraviețuire pentru tine. Prin urmare, evitați disputele cu ceilalți. Bucurați-vă de niște exerciții în aer liber!

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Luptele de putere cu privire la bani, proprietăți comune, impozite, datorii, moșteniri și prietenii ar putea să vă întunece ziua. În schimb, mergeți cu ceea ce funcționează. Aceasta poate fi o zi productivă pentru tine. Este, de asemenea, o perioadă jucăușă, cu un accent puternic pe atletismul competitiv. S-ar putea să vă îmbunătățiți sănătatea sau locul de muncă.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Aceasta este o zi proastă pentru a cere permisiune sau aprobare de la un părinte, șef sau oricine are autoritate. Chiar și relațiile tale cu partenerii și prietenii apropiați ar putea fi stresate, deoarece sunt probabile lupte pentru putere. Sunteți foarte vizibil, ceea ce înseamnă că ceilalți vor observa cum reacționați la aceste provocări.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Aceasta este o zi proastă pentru discuții controversate despre politică, religie și probleme rasiale, deoarece lucrurile ar putea escalada rapid în confruntări neplăcute. (Cine vrea asta?) Din fericire, aveți de ales. Alegeți unele opțiuni jucăușe, cum ar fi artele, lumea divertismentului sau industria ospitalității. Poate sportul?

Dacă ziua ta de naștere este astăzi

Ești inteligentă, magnetică și diplomată. Ai abilități excelente de comunicare și știi cum să îi distrezi pe ceilalți. Acesta este un an cu un ritm mai lent. Luați-vă timp pentru a vă întineri energia și perspectiva asupra vieții. Căutați oameni care sunt amabili, de ajutor și care vă susțin.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te