HOROSCOP 15-21 iulie: top 5 zodii chinezești norocoase. Sunt favoritele astrelor, rar așa săptămână!

DE Elena Petrescu | Actualizat: 12.07.2024 - 18:09
HOROSCOP 15-21 iulie, top 5 zodii chinezești norocoase. Sunt favoritele astrelor, rar așa săptămână! - Foto: Pixabay(imagine cu caracter ilustrativ)

HOROSCOP 15-21 iulie: top 5 zodii chinezești atrag tot norocul asupra lor. Sunt favoritele astrelor, începând cu 15 iulie 2024, mai rar au parte de așa săptămână!  Plouă cu noroc pentru cei care și-l doresc cel mai mult. Te vei deschide în fața posibilităților?

SHARE

HOROSCOP 15-21 iulie: top 5 zodii chinezești atrag tot norocul asupra lor. Sunt favoritele astrelor, începând cu 15 iulie 2024, mai rar au parte de așa săptămână! 
Plouă cu noroc pentru cei care și-l doresc cel mai mult. Te vei deschide în fața posibilităților? Sau îți vei lăsa temerile să câștige?

HOROSCOP 15-21 iulie: top 5 zodii chinezești norocoase. Sunt favoritele astrelor, rar așa săptămână!

Aceasta este mesajul norocului în această săptămână, 15 - 21 iulie 2024. Desigur, cinci semne zodiacale chinezești vor fi cele mai norocoase.

Dragon: noroc creat
Dragon, energia norocului din această săptămână pentru tine înseamnă să te apleci asupra acelor relații care ți-au arătat loialitate și să te îndepărtezi de cele care ți-au ridicat semne de întrebare. Uneori, a fi norocos înseamnă mai mult să onorezi semnele și intuiția decât să te împiedici în ceva vare să te depășească.

Oala cu aur de la capătul unui astfel de curcubeu este mai satisfăcător din punct de vedere emoțional. În plus, îți poți împărtăși norocul cu cei care te iubesc și țin la tine cu adevărat și știi că nu este irosit pe vampiri energetici și prieteni falși.

Culorile auriu, verde și violet vor fi norocoase pentru tine în această săptămână.

2. Capră: noroc sortit
Capră, norocul tău în această săptămână constă în observarea semnelor și a sincronicităților și în urmărirea a ceea ce vezi.

Dacă vezi numere care se repetă, notează-le și încearcă să înțelegi ce înseamnă ele. Ești pe cale să intri într-o perioadă semnificativă a vieții astrologice, iar aceasta este doar una dintre binecuvântările care îți deschid calea.

Citește și: HOROSCOP săptămâna 15 iulie - 21 iulie 2024: Pasiune, creativitate, conflicte rezolvate și romantism

Dacă simți o chemare, lucrează cu cristale care te fac să te simțiți calm și împăcat. Încearcă doar să le selectezi personal, mai degrabă decât să faci cumpărături online, deoarece acest lucru îți va permite să te concentrezi asupra celor care sunt aliniate metafizic și spiritual cu tine și cu nevoile tale. Culorile roșu și verde vor fi norocoase pentru tine în această săptămână!

3. Porc: noroc în relații
 Porc, norocul tău din această săptămână are o trăsătură delicioasă. Pentru unii - mai ales dacă faci parte din industria alimentară sau ești un scriitor/critic culinar - acest noroc va aduce ceva cu adevărat delicios în calea ta printr-un accident mai mult decât evident.

Pentru alții, aceasta este o metaforă pentru valorificarea momentelor dulci, sărate, picante și savuroase ale vieții prin relația cu cei dragi și prietenii. În ei, vei descoperi norocul, dragostea și tot ce este între ele.

Culorile roșu, verde și albastru vor fi norocoase pentru tine în această săptămână.

Citește și: Masca din ceai negru care îți ascunde firele cărunte de păr. Cum o prepari în doar 20 de minute?

4. Cocoș: noroc intenționat
Cocoș, norocul tău din această săptămână are o calitate pașnică - aproape sfântă. Mergi încet și vei descoperi bijuteriile ascunse ale vieții în cele mai neașteptate locuri. Pentru unii, acest noroc va aduce un partener de conversație care le va deschide ochii asupra lumii largi și minunate!

Meditația va avea, de asemenea, un impact puternic asupra ta în această săptămână, mai ales dacă o folosești pentru manifestare prin vizualizare ghidată.

Culorile verde, albastru și violet vor fi norocoase pentru tine în această săptămână. Asemănările atrag asemănările, iar pozitivitatea atrage pozitivitatea.

5. Cal: noroc subit

Ei bine, Calule, norocul tău din această săptămână se referă în mod distinct la lucrurile ascunse în spatele ușilor închise. Dacă începi ceva nou în dragoste, poți completa singur indiciile pentru a obține o imagine clară asupra persoanei în cauză. Una peste alta, nu vei fi dezamăgit!

Culorile auriu, violet și violet vor fi norocoase pentru tine în această săptămână.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te