HOROSCOP 14 IULIE Luna în Balanță pune Fecioarele în centrul atenției. Leii vor să se facă auziți

DE Florentina Enache | Actualizat: 13.07.2024 - 11:59
HOROSCOP 14 IULIE Fecioarele vor fi în centrul atenției. Leii vor să se facă auziți - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 14 IULIE Luna în Balanță pune Fecioarele în centrul atenției. Leii vor să se facă auziți

SHARE

Alertă lunară: Evitați cumpărăturile sau deciziile importante după ora 17:30. Luna se află în Balanță.

Citește și: HOROSCOP 13 IULIE Luna în Balanță duce la conflicte cu cei apropiați. Berbecii, noroc în dragoste

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Bucurați-vă de ziua de azi! Faceți ceea ce vă place. E o zi perfectă pentru grădinărit sau camping. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru activitățile copiilor. Între timp, ieșirile sociale și evenimentele sportive vă atrag! (Cu Luna opusă semnului tău, fii răbdător cu ceilalți).

Citește și: HOROSCOP 12 IULIE Luna în Balanță aduce idile pentru zodii. Taurii primesc o invitație neașteptată

Taur (20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să aveți o listă ambițioasă de lucruri de făcut, deoarece Marte înflăcărat în semnul dumneavoastră vă face dornic să rezolvați mai multe probleme în același timp. Vorbiți cu frații, rudele și vecinii; citiți și scrieți; în plus, unii dintre voi faceți o scurtă călătorie. Luați lucrurile așa cum sunt.

Citește și: HOROSCOP 11 IULIE Luna în Fecioară dezvăluie informații valoroase. Berbecii primesc un sfat prețios

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceasta este o zi minunată pentru a discuta și a vă bucura de compania celorlalți. În special, vă veți aprecia anturajul mai mult decât de obicei, ceea ce, să recunoaștem, este o mare binecuvântare. Dacă vă preocupă banii și cumpărăturile, verificați alerta lunară de mai sus.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Deși aveți o energie puternică pentru a face ceea ce doriți (inclusiv cumpărături și negocieri financiare), veți dori puțină intimitate, acasă, alături de cei dragi, cu o mâncare bună la cină.

Leu (23 iulie-22 august)

Bucură-te de discuțiile cu ceilalți pentru că Luna se află în Casa ta a comunicării. Acest lucru înseamnă că aveți o dorință puternică de a vorbi cu alții și de a vă împărtăși ideile, deoarece doriți o conexiune semnificativă cu cineva. De asemenea, vrei să fii auzit! 

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Păstrați lucrurile relativ relaxate astăzi pentru că este ușor să încercați să faceți mai mult decât puteți realiza cu adevărat. Cu toate acestea, sunteți concentrat pe cumpărături și pe câștigurile fiananciare. În plus, acesta este un moment în care ești în centrul atenției. 

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Lucrurile vor merge cum vrei tu pentru că Luna este în semnul tău, iar soarele este în vârful diagramei tale astrale. Acest lucru vă face să fiți în control. Între timp, relațiile cu prietenii (în special persoanele tinere și cele creative) vă vor bucura. Ia-o ușor astăzi. Distrează-te.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Veți avea succes în relațiile cu părinții, șefii și persoanele importante. Oamenii vă vor asculta. Între timp, s-ar putea să vă concentrați asupra planurilor de călătorie sau asupra problemelor juridice sau medicale. Oricare ar fi cazul, nu încerca să faci prea multe astăzi. 

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Interacțiunile tale cu un prieten ar putea fi importante astăzi. Călătoriile vor fi, de asemenea, atractive, deoarece doriți să explorați idei noi și să vedeți locuri noi. (Acest lucru nu este deloc surprinzător, deoarece ești călătorul zodiacului!) Fii deschis la posibilitatea unei idile cu cineva diferit.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Oamenii vă remarcă astăzi. Între timp, vei avea beneficii financiare în relațiile cu ceilalți. Aceasta este, de asemenea, o zi distractivă! Sporturile competitive ar putea fi în vizor. Veți fi mai obiectivi cu privire la o relație apropiată sau un parteneriat, ceea ce vă este de folos.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Schimbați puțin lucrurile astăzi pentru că vă doriți puțină aventură. Poate că ai nevoie să evadezi de acasă pentru că e prea mult haos. Din fericire, ești motivat să muncești din greu, motiv pentru care poți realiza multe.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Aceasta continuă să fie o perioadă distractivă și plină de dragoste pentru tine. De asemenea, ești energic mental, ceea ce îți potențează abilitățile de comunicare cu ceilalți. Nu ezitați să vă suflecați mânecile și să puneți mâna la treabă cu orice lucru pe care îl faceți. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te