HOROSCOP 13 IULIE Luna în Balanță duce la conflicte cu cei apropiați. Berbecii, noroc în dragoste

DE Florentina Enache | Actualizat: 13.07.2024 - 11:58
HOROSCOP 13 IULIE Luna în Balanță duce la conflicte cu cei apropiați. Berbecii, noroc în dragoste - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 13 IULIE Luna în Balanță duce la conflicte cu cei apropiați. Berbecii, noroc în dragoste

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Balanță.

Citește și: HOROSCOP 14 IULIE Fecioarele vor fi în centrul atenției. Leii vor să se facă auziți

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Deși vă concentrați pe casă, familie și poate pe un părinte, aceasta este o zi excelentă pentru a purta discuții. Interacțiunile cu partenerii și prietenii apropiați vă pot extinde orizonturile, într-un mod distractiv. Între timp, viața dumneavoastră amoroasă este pasională și intensă! (Bucurați-vă de activități distractive cu copiii).

Citește și: HOROSCOP 12 IULIE Luna în Balanță aduce idile pentru zodii. Taurii primesc o invitație neașteptată

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Sunteți plini de energie. Aceasta este, de asemenea, o zi excelentă pentru tot ceea ce este legat de muncă, deoarece vă puteți crește câștigurile într-un fel sau altul. De asemenea, s-ar putea să te simți mai bine din punct de vedere fizic, astăzi. Cooperați acasă dacă simțiți că pot să apară conflicte.

Citește și: HOROSCOP săptămâna 15 iulie - 21 iulie 2024: Pasiune, creativitate, conflicte rezolvate și romantism

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Lucrurile merg bine pentru că norocosul Jupiter se află în semnul tău pentru prima dată în 12 ani, ceea ce este o mare binecuvântare pentru următoarele 12 luni! Aceasta este o zi grozavă pentru a te relaxa și a petrece! Bucurați-vă de ieșiri cu prietenii, de sport, de momente distractive cu copiii și întâlniri romantice. Evitați disputele sau controversele.

Citește și: HOROSCOP 11 IULIE Luna în Fecioară dezvăluie informații valoroase. Berbecii primesc un sfat prețios

Rac (21 iunie-22 iulie)

Conversațiile cu membrii familiei vor merge bine. Cineva s-ar putea să vă ajute sau să aducă un beneficiu casei dumneavoastră într-un anumit fel. Acesta este un moment cu mult potențial pentru dumneavoastră. Totuși, s-ar putea să vă simțiți în competiție cu cineva astăzi. Aveți grijă la obsesia legată de cumpărături.

Citește și: HOROSCOP 10 IULIE Luna în Fecioară aduce discuții importante. Secretele Săgetătorilor, dezvăluite

Leu (23 iulie-22 august)

Aceasta este ziua în care vă veți împrospăta garderoba, deoarece vă va plăcea ceea ce probați în magazine. Călătoriile scurte și conversațiile cu alții vor fi pozitive și informative. Cu toate acestea, fiți mai relaxați în relațiile cu prietenii apropiați și partenerii pentru a evita unele tensiuni.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Căutați modalități de a vă spori veniturile astăzi. Oportunitățile de călătorie vă vor atrage. Căutați oportunități în domeniul mass-media, cel medical sau juridic. Orice ai face va merge bine pentru că Jupiter e în vârful diagramei tale astrale. Vei fi câștigător!

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Aceasta este o zi pozitivă pentru tine! Luna se află în semnul tău dansând cu norocosul Jupiter, ceea ce înseamnă că este o zi excelentă pentru afaceri. Vei constata că relațiile cu ceilalți merg foarte bine. De fapt, unele interacțiuni vor aduce pace și fericire acasă. Evitați confruntările cu prietenii. Luați lucrurile încet.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Emoții contradictorii gravitează în jurul zodiei tale astăzi. S-ar putea să doriți să vă ascundeți și să vă bucurați de intimitate. Sau s-ar putea să fiți în centrul atenției și să vă admire șefii sau oamenii importanți. Aveți răbdare cu cei din jur.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Relațiile cu prietenii și grupurile vor fi pozitive și optimiste astăzi. S-ar putea să cunoașteți pe cineva nou, mai ales prin intermediul unui grup. Totuși, feriți-vă de discuțiile despre politică și religie pentru că ar putea fi prea intense. Marte vă va ajuta să realizați ceea ce vă doriți.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Sunteți în centrul atenției astăzi, ceea ce înseamnă că oamenii vă observă mai mult decât de obicei. De fapt, unii cunosc detalii personale despre viața ta privată. (Fiți conștient de acest lucru.) Oportunitățile de angajare au potențial astăzi. Cineva ar putea avea idei despre cum să vă îmbunătățiți locul de muncă sau sănătatea. Pasiunea este intensă!

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Astăzi aveți o dorință puternică de a face ceva diferit pentru că doriți o schimbare de peisaj și puțină aventură. Călătorește dacă poți. Vorbiți cu oameni din alte medii. Socializați! Cu toate acestea, conversațiile cu partenerii și prietenii apropiați ar putea fi intense. Încearcă să eviți certurile.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Discuțiile financiare vă vor avantaja astăzi, deci, dacă trebuie să decideți cum să împărțiți o moștenire sau cum să împărțiți ceva care este deținut în comun, aceasta este o zi bună pentru a face acest lucru. Este, de asemenea, o zi minunată pentru a socializa! Mult noroc!

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te