Fata Andei Călugăreanu trăiește cu pensia minimă. Ce sacrificii a făcut să își ducă copilul la mare?

DE Alex Darvari | 14.07.2024 - 15:06
Fata Andei Călugăreanu trăiește cu pensia minimă. Ce sacrificii a făcu să își ducă copilul la mare? - Foto: Colaj

Fata Andei Călugăreanu trăiește cu pensia minimă. A făcut să își ducă copilul la mare pentru câteva zile. Mini vacanța depășește cum mult pensia lunară de 1.281 lei pe care o ia.

SHARE

Ioana Tufaru este fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, doi mari actori. Ea a trecut prin mari dificultăți în ultimii ani. Ea trăiește din pensia minimă sau pensia socială care este de numai 1.208 lei. Aceeași sumă de bani o primește și soțul ei.

Fata Andei Călugăreanu trăiește cu pensia minimă. Ce sacrificii a făcut să își ducă copilul la mare?

Citește și: De ce nu a fost primit la școală copilul Ioanei Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Am plecat plângând

Ioana a făcut un efort supraomenesc pentru a-și duce fata la mare. Pentru vacanța care a durat puține zile a plătit pensia pentru aproape două luni. Pensia sa este de 1.281 de lei.

Din păcate, Ioana Tufaru se află, foarte probabil, printre cei 1.000.000 de români care nu primesc bani în plus la pensie la recalculare. Ei nu au minim 25 de ani munciți ca să primească puncte bonus și să spere la o pensie mărită.

„Are pensia exact cât o am și eu, 1.281 de lei (n.r.: soţul ei, Ionuţ Mardare). Nu poți să trăiești în România cu banii ăștia, mai ales dacă ai și un copil. Numai chiria costă toată pensia mea, adică 1.200 lei”, a dezvăluit Ioana Tufaru.

Cu toate acestea, a reușit să economisească și să își ducă fiica la mare.

„A fost superb la mare. Diferit… diferit a fost faptul că am stat mai puțin decât de obicei din cauza bugetului mai restrâns acum.

De când stăm cu chirie, și faptul că am fost mai atenți la ce și cât cheltuim …. în rest nimic diferit, aceleași gazde minunate, aceeași locație de vis și nu în ultimul rând, aceeași distracție.

Am stat 4 nopți în Eforie Nord, unde venim al doilea an, și unde recomand tuturor să vină. Gazdele sunt minunate, locația de vis, totul la superlativ și recomand cu drag! În total, cu cazare cu tot, am cheltuit cam în jur de 1.700 de lei”, a povestit Ioana Tufaru, pentru ciao.ro.

NU nși-a iertat tatăl

Dan Tufaru a făcut cuplu cu Anda Căluigărwanu nu doar în viața personală. Împreună cu Anda Călugăreanu și Florian Pittiș.. În timpul căsătoriei cu Anda, Tufaru se îndrăgostește fulgerător de Vasilica Tastaman, care era cu 11 ani mai în vârstă decât el. 

„Eram la Moscova cu ei. Acolo s-a produs un foc voltaic, acolo s-a îndrăgostit Dan de Vasilica Tastaman. A fost dureros mai apoi, pentru că Dan era căsătorit cu Anda Călugăreanu…”, a spus Vladimir Găitan.

„Cu domnul Becali nu mai avem niciun fel de legătură. Odată ce am plecat de acolo, nu mai suntem sub aripa lui protectoare. Nu aș vrea să dezvolt prea mult acest subiect! Nu ne mai sprijină în niciun fel! Nu știu ce schimbări s-au făcut, dacă au început încă lucrările, nu știu nimic!”, a mai declarat Ioana Tufaru, pentru sursa citată.

„Eu aveam doar un an și jumătate când s-au despărțit părinții mei, dar mi s-a povestit că tatăl meu nu a fost ușă de biserică nici în timpul căsniciei lor... Dar nu a lăsat-o până nu a cunoscut-o pe Vasilica Tastaman, care parcă i-a luat mințile. Am înțeles că a iubit-o nebunește. La un moment dat, s-a dus acasă la mama și i-a spus, sec, «Fă-mi bagajele, că plec!». Iar ea, o doamnă, s-a conformat”, potrivit jurnalul.ro

Citește și: De ce nu a fost primit la școală copilul Ioanei Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Am plecat plângând

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te