De ce a ales Stela Enache să rămână singura după moartea soțului, Florin Bogardo? „Nu pot să fiu”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 13.07.2024 - 20:21
De ce a ales Stela Enache să rămână singura după moartea soțului, Florin Bogardo? „Nu pot să fiu” - Foto: Arhivă personală Stela Enache / imagine cu rol ilustrativ

De ce a ales Stela Enache să rămână singura după moartea soțului, Florin Bogardo? „Nu pot să fiu”. Ce spune artista și de ce a ales să rămână singură?

SHARE

De ce a ales Stela Enache să rămână singura după moartea soțului, Florin Bogardo? „Nu pot să fiu”. Ce spune artista și de ce a ales să rămână singură?

De ce a rămas necăsătorită Stela Enache, după ce soțul a murit?

Stela Enache, în vârstă de 74 de ani, și-a pierdut soțul în urmă cu 15 ani, însă a refuzat să își mai refacă viața alături de un alt bărbat. Artita s-a concentrat doar pe muzică și a petrecut timp împreună cu copiii săi aflați în străinătate.

„Nu există așa ceva. După Florin nu mai poate să încapă nimeni în viața mea. Eu nu sufăr de singurătate, am foarte mulți prieteni. Nu pot să fiu cu altcineva, ar trebui să fac mereu comparație și nimeni nu se compară cu el, nimeni în toată lumea asta. Mi-am canalizat gândurile spre muzică, spre copii… Eu chiar nu mă plictisesc singură…”, a spus Stela Enache pentru Ego.

Citește și: Tatăl, un actor adorat de milioane de copii. Fiica joacă în 10 filme și dispare. Avea 27 de ani

Cei doi au fost împreună timp de 39 de ani, aproape patru decenii plini de iubire și fericire. Cucerit de frumusețea ei ieșită din comun, compozitorul a cerut-o în căsătorie la doar trei zile de când s-au întâlnit.

„Mama a fost mută de uimire în momentul în care am zis că mă mărit. Plecasem de acasă și nici prin gând nu-mi trecea. L-am cunoscut pe soțul meu și după trei zile m-a cerut de nevastă. Atunci am dat telefon și am spus că vreau să mă mărit, dar cu consimțământul lor', a povestit Stela Enache la Antena Stars.

Deși părinții Stelei Enache au fost atunci luați prin surprindere și nu înțelegeau ce se întâmplă, au fost de acord cu relația fiicei lor. Astfel, s-au urcat imediat în tren și au venit la Mamaia pentru a lua parte la frumoasa logodnă.

Citește și: Artista care și-a mințit soțul o viață întreagă. Bărbatul nu a aflat adevărul niciodată

„Nu înțelegeau ce se întâmplă. S-au suit în tren și au venit unde eram eu atunci, la Festivalul de la Mamaia, și am făcut logodna împreună. (…) După aceea au fost 39 de ani de căsnicie fericită', a mai transmis solista.

Cine a fost Florin Bogardo?

Florin Bogardo, pe numele lui complet, Florin Amedeo Bogardo a fost un compozitor și cântăreț român de muzică ușoară. El s-a născut la București, pe 16 august 1942, și s-a stins din viață pe data de 15 august 2009. El și Stela Enache au fost căsătoriți între anii 1971–2009.

Soțul Stelei Enache a debutat ca și compozitor în anul 1963. Printre cele mai apreciate creații ale sale se numără „Să nu uităm ', „Tu ești primăvara mea', etc.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te