VIDEO 15 ani de la moartea lui Michael Jackson. Îi căzuse părul și trăia doar cu pastile

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 25.06.2024 - 11:02

Michael Jackson, regele muzicii pop, a murit în urmă cu 15 ani, însă misterul asupra decesului său încă persistă. Pe corpul regelui muzicii pop au fost descoperite mai multe cicatrici, dar și răni provocate de înțepături. Când a murit, starul avea mai puțin de 50 de kilograme.

SHARE

Michael Jackson a încetat din viață la 25 iunie 2009, în reședința sa din Los Angeles, în urma unei supradoze de anestezic chirurgical, la vârsta de 50 de ani. Autopsia acestuia a fost publicată în întregime abia după 10 ani de la moartea sa.

15 ani de la moartea lui Michael Jackson. Îi căzuse părul și trăia doar cu pastile

Pe corpul lui Michael Jackson, au fost descoperite mai multe cicatrici, dar și răni provocate de înțepături, despre care se crede că au fost cauzate de medicamentele pe care și le injecta, pentru a trece peste insomnia cronică.

Citește și: Freddie Mercury ar fi avut 77 ani. Îi lasă jumătate din avere iubitei din tinerețe. Moare la 45 ani

Acestea au fost descoperite pe șolduri, pe coapse, pe umeri, dar și pe brațe, la încheietura mâinii și la baza gâtului, medicii confirmând că prezența multora dintre ele a fost cauzată de operațiile cărora fusese supus de-a lungul timpului.

Citește și: A fost dezvăluită cauza morții fiicei lui Elvis Presley. Ce se afla în corpul Lisei Marie Presley

De asemenea, medicii sunt de părere că superstarul a căzut cu puțin timp înainte de a muri, după ce au observat pe spatele său câteva tăieturi și vânătăi pe alte părți ale corpului. Starea lui de sănătate se agravase atât de mult, încât nu mai mânca, iar moartea sa timpurie a fost doar o chestiune de timp.

Citește și: A cheltuit o avere ca să arate ca Michael Jackson. Crede că încă nu e „perfect”. Ce spune mama lui

„Era piele și os, îi căzuse părul și nu mânca decât pastile când a murit. Urmele de injecții de pe tot corpul și desfigurarea cauzată de anii de chirurgie plastică arată că era în declin terminal de câțiva ani”, a mărturisit o persoană apropiată regretatului artist, pentru The Sun, relatează Express.

Porțiunea de scalp care nu mai avea păr pe ea este pusă pe seama unui accident de pe platourile de filmare ale unei reclame, când materialele pirotehnice au expodat pe el. Mai mult decât atât, autopsia a confirmat boala cu care acesta se confrunta și care ducea la schimbarea culorii pielii, vitiligo, conform ProTv.

Picioarele păreau că îi putrezesc

În ciuda mișcărilor de dans celebre pe care le realiza cu picioarele, Michael Jackson suferea de o infecție fungică atât de serioasă, încât labele piciorului păreau că putrezesc. „Erau acoperite de calusuri... și aveau o infecție fungică cronică avansată. S-a dovedit că purta întotdeauna șosete pentru că îi era atât de rușine de felul în care arătau picioarele sale”, a dezvăluit medicul acestuia, în autopsia din 2016. 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te