Scene nefericite la sosirea "Tricolorilor" la hotelul din Germania: „Băi, Hagi! Ăsta e caracter?”

DE Alin Crișan | Actualizat: 11.06.2024 - 20:45
Scene nefericite la sosirea "Tricolorilor" la hotelul din Germania: „Băi, Hagi! Ăsta e caracter” - Foto: frf.ro

Scene nefericite la sosirea "Tricolorilor" la hotelul din Germania: „Băi, Hagi! Ăsta e caracter”, au strigat fanii români. Iată ce s-a întâmplat.

SHARE

În după-amiaza zilei de 10 iunie, delegația României a ajuns în Germania, cu o săptămână înainte de primul meci de la EURO 2024.

Scene nefericite la sosirea "Tricolorilor" la hotelul din Germania: „Băi, Hagi! Ăsta e caracter”

Îmbrăcați lejer, în tricouri albe cu mânecă scurtă, pantaloni gri casual și pantofi sport albi, "Tricolorii" au aterizat în Germania în jurul orei 20:30 (ora României). 

Ei vor fi cazați pe perioada EURO 2024 în Bavaria, la Wurzburg, un oraș de aproximativ 130.000 de locuitori, la hotel Melchior Park, informează site-ul oficial al FRF.

Citește și: VIDEO Unde se construiește un tunel feroviar subacvatic de 16 km lungime? Costă 3.500.000.000 €

La baza de pregătire, staff-ul și jucătorii au fost așteptați cu un mesaj în română (FOTO în galeria de mai jos): ”E cel mai frumos moment din ultimii 8 ani al naționalei și cea mai frumoasă poveste pentru fiecare dintre noi. Suntem România și suntem la EURO”.

La ora sosirii autocarului, aproximativ 50 de oameni de toate vârstele erau în fața hotelului sau pe colina de lângă parcare, scrie GSP.ro.

Suporterii români i-au aclamat pe jucători, iar Denis Alibec, Dennis Man și Florinel Coman i-au salutat. Au existat, însă, și câteva momente regretabile.

Unii dintre fotbaliști nu au reacționat și nu s-au întors către fani. Este și cazul lui Ianis Hagi, care, cu capul în jos și o mină serioasă, nu a răspuns strigătelor, scrie sursa citată.

Jucătorul celor de la Rangers a fost taxat imediat de unul dintre suporteri: "Băi, Hagi, băi... fă-ne, bă, cu mâna! Ăsta e caracter? Am venit de departe și nici măcar să ne facă cu mâna?!".

"Ianis poate să se antreneze cât vrea, nu o să fie niciodată la nivelul lui taică-su, ca joc sau caracter! Păi taică-su, când a venit la un meci caritabil la Oradea, a stat cu orele după toți la poze", a mai spus cel mai vocal dintre fani.

"Am bătut atâta drum și nici nu ne-au băgat în seamă...", a spus un alt suporter prezent la sosirea "Tricolorilor" la hotel.

Ulterior, mai multe persoane prezente la sosirea naționalei au rămas lângă hotel mai bine de 15 minute de la intrarea fotbaliștilor, în speranța că aceștia vor ieși să le ofere autografe și fotografii.

Citește și: Accident feroviar: Un tren cu 200 de pasageri a deraiat. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

Nu s-a întâmplat, astfel că suporterii românii au pornit spre case și așteptă acum primul antrenament deschis al naționalei lui Edi Iordănescu.

Selecționerul a considerat că cea mai bună variantă pentru echipa națională a României este baza de pregătire de la Würzburg, un oraș aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich și 300 kilometri de Koln.

Pe lângă condițiile oferite de hotel și stadionul de antrenament, precum și faptul că "Tricolorii" se vor putea pregăti într-o zonă liniștită a Germaniei, un alt criteriu important a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în orașele unde se vor juca partidele.

Gara din Würzburg are linie de tren rapid directă către toate cele 3 orașe unde tricolorii vor evolua și se află la 4 kilometri de hotel. În Würzburg sunt aproape 1.500 de români rezidenți, se mai arată pe site-ul FRF, potrivit digisport.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te