Un bărbat a fost convins că soția sa îl înșela. Afecțiunea care aproape i-a distrus căsnicia

DE Florentina Enache | 05.07.2024 - 09:53
Un bărbat a fost convins că soția sa îl înșela. Afecțiunea care aproape i-a distrus căsnicia - Foto: The New York Post

Un bărbat din Regatul Unit a fost convins de faptul că soția sa avea o aventură. O afecțiune medicală gravă aproape i-a distrus căsnicia.

SHARE

Un bărbat din Regatul Unit a fost convins de faptul că soția sa are o aventură, totul pornind de la o tumoare cerebrală nediagnosticată.

Citește și: O femeie s-a trezit convinsă că și-a ucis soțul. Avea un implant cerebral. Ce s-a întâmplat?

Tată a patru copii, Andy Hampton, în vârstă de 54 de ani, a devenit distant, apatic, apoi paranoic că soția sa, Gemma, în vârstă de 37 de ani, îl înșela. La nașterea fiului său, Andy a adormit și, în timp, bărbatul, cândva iubitor, a început să arate o lipsă de interes neobișnuită față de familia sa, devenind uituc, conform unui articol The New York Post.

Ulterior, el a descoperit că simptomele sale bizare erau cauzate de o tumoare cerebrală mortală de tip glioblastom.

Citește și: Misterul uciderii unei femei, deslușit după 40 de ani. Totul a pornit de la un triunghi amoros

Gemma a spus că Andy a revenit la personalitatea sa normală „instantaneu" după o operație de reducere a dimensiunii tumorii.

„Ne-am cunoscut acum aproape opt ani și am fost întotdeauna siguri pe relația noastră. Cu toate acestea, la scurt timp după ce l-am născut pe Henley, fiul nostru, am observat schimbări uriașe în personalitatea lui Andy”, a spus soția bărbatului, Gemma.

„Îl rugam pe Andy să îi schimbe scutecul lui Henley, la care el spunea că îl doare capul și că trebuie să o fac eu. La început am crezut că era o scuză și că îi era greu să se adapteze la viața cu doi copii mici. Mă simțeam ca și cum Andy nu mă asculta și, pentru că îi tot arătam lucrurile pe care le făcea greșit, paranoia lui îl făcea să creadă lucruri care nu erau adevărate”, a mai adăugat soția. 

Gemma a declarat că Andy îi spunea că știe că totul este în capul lui, dar nu-și putea opri gândurile.

Andy a adormit la nașterea fiului său, Henley, în mai 2022, iar din martie până în mai 2023, episoadele de confuzie și paranoia au fost zilnice.

Citește și: O tânără a ajuns la spital cu dureri mari de cap și credea că e de la mahmureală. Ce s-a descoperit?

„Picătura care a umplut paharul" a fost atunci când Andy făcea patul și nu-și putea da seama cum să scoată plapuma din husă.

Andy a programat un control la medicul său de familie, iar în drum spre consultație, bărbatul a vomitat, iar medicul l-a trimis la urgențe, la Spitalul Dorset, cu o suspiciune de infecție. Acolo, în urma unui control, Andy a fost diagnosticat cu glioblastom.

Glioblastomul este un tip de tumoare cu creștere rapidă, care reprezintă cel mai frecvent tip de tumoare cerebrală malignă la adulți.

A fost supus unei intervenții chirurgicale de micșorare a tumorii pe 31 mai 2023, urmată de șase săptămâni de radioterapie și chimioterapie.

Citește și: Premieră în România. Un copil a fost operat pe creier, în semiîntuneric, de o tumoră gigant de 10 cm

Gemma a spus: „Imediat după operație, starea de spirit a lui Andy s-a schimbat, iar personalitatea sa a revenit la normal. Ne-am simțit mai bine știind că era ceva de vină pentru comportamentul lui Andy și că nu era căsnicia noastră care se destrăma. Știam cu ce ne confruntăm și am putut elabora un plan de acțiune pentru a lupta împotriva cancerului".

Citește și: Mărturisirea înfiorătoare a unuia dintre cei mai diabolici ucigași în serie: „Unora le place asta”

Mel Tiley, unul dintre managerii organizației caritabile Brain Tumour Research, din Marea Britanie, a declarat: „Povestea lui Andy este o reamintire dură a naturii nediscriminatorii a tumorilor cerebrale, care pot afecta pe oricine în orice moment. Acestea ucid mai mulți bărbați sub 70 de ani decât cancerul de prostată”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te