DELIR Simion știe adevăratul vinovat pentru împușcarea lui Trump. Autorul îl „vânează” și pe el

DE Petre Bădică | Actualizat: 15.07.2024 - 08:14
George Simion știe adevăratul vinovat pentru împușcarea lui împușcat Trump. Îl „vânează” și pe el - Foto: INQUAM PHOTOS / Saul Pop

Geiorge Simion a anunțat că statul paralel a comandat tentativa de asasinat a lui Trump, într-o înregistrare video plină de teorii ale conspirației. Simion crede că aceeași forță globalistă e la butoane în România și spune: „grijă la cei ce au comandat asasinatul”.

SHARE

Președintele Trump a fost victima unei tentative de asasinat. Fostul președinte și candidat la Casa Albă a fost rănit la ureche de un tânăr de 20 de ani care a tras 3 focuri asupra lui.

DELIR Simion știe adevăratul vinovat pentru împușcarea lui Trump. Autorul îl „vânează” și pe el

Fostul preşedinte Donald Trump, candidat republican la alegerile americane din noiembrie, a fost evacuat de la un miting de campanie în Pennsylvania, cu sânge vizibil la urechea dreaptă, după focuri de armă

Citește și: VIDEO Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump, în Pennsylvania. E împușcat în ureche. 2 morți

La numai cîteva ore distanță, Simion și-a zis să atragă niste voturi de pe urma acestui eneviment nefericit. Simion a avut un discurs video periculos în care a susținut că stânga globalistă a comandat asasinatul lui Trump.

Video-ul lui Simion se numește delirant și periculos: „Trump împușcat, grijă mare la cei care au comandat asasinatul”.

Conspirații de la liderul AUR

Dacă ne uităm la video vedem de ce Simion ne îndemană săa vem „grijă mare la cei care au comandat asasinatul”.

Simion sugerează că și în România acționează statul paralel. Același stat paralel - zice Simion fără dovezi - a comandat asasinarea lui Trump în SUA.

Simion se victimizează și sugerează că și el - care luptă contra statului paralel în România - poate fi o victimă.

Să mai remarcăm minciunile spuse de Simion care susține că războiul din Ucraina trebuie să se încheie pentru că mor oameni nevinovați. NU spune nimic despre amicul său Putin care a invadat UIcraina, în timp ce armata sa omoară civili.

„Tentativa de asasinat asupra lui Trump deschide o nouă pagină neagră din crimele comise de deep- state-ul globalist contra președinților ce nu vor să perpetueze războiul. O dată cu ajungerea lui Trump la Casa Alba, conflicte inutile care omoară zeci de mii de civili vor fi încheiate (cu referire la Ucraina n.red). 

Stânga globalistă ce perpetuează idei împotriva firii, a familiei, comite genul ăsta de asasinate pe scară rulantă (greeșala lui n.red.). Nici în România nu stăm mai bine... Vin 4 luni cu alegeri în care sistemul revine, iar Iohannis cu păpușile globaliste vor face orice pentru a-și menține pozițiile...

Fac un apel la cei ce iubesc pacea să rămână calmi și să meargă împreună pentru neamul românesc...”

În final, Simion induce ideea că ar putea apărea atentate și în Românai și se roagă că așa ceva să nu se întâmple. Deși nu o spune explicit, atentatele ar putea să se întâmple contra lui care se dă naționalist și care luptă copntra statului paralel și globaliștilor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te