Burduja, întrebat dacă l-ar vota pe medicul Cârstoiu: „Voi susţine candidatul asumat de PNL”

DE Alin Crișan | Actualizat: 18.03.2024 - 20:43
Burduja, întrebat dacă l-ar vota pe medicul Cârstoiu: „Voi susţine candidatul asumat de PNL” - Foto: INQUAM Photos/ George Călin/ Imagine cu caracter ilustrativ

Sebastian Burduja a declarat luni, întrebat dacă l-ar vota pe medicul Cătălin Cârstoiu, la Primăria Capitalei, că va susţine cu siguranţă candidatul desemnat şi asumat de PNL.

SHARE

Liderul PNL Bucureşti, ministrul Energiei Sebastian Burduja, a declarat luni, întrebat dacă l-ar vota pe medicul Cătălin Cârstoiu, la Primăria Capitalei, că va susţine cu siguranţă candidatul desemnat şi asumat de PNL, pentru că asta înseamnă să fii un om de echipă.

Burduja, întrebat dacă l-ar vota pe medicul Cârstoiu: „Voi susţine candidatul asumat de PNL”

El a subliniat că l-a întâlnit pe medicul Cătălin Cârstoiu la camera de gardă, când a avut o dublă fractură de claviculă, după un meci de fotbal, în urmă cu un an sau doi, şi că este un om de bun simţ.

Sebastian Burduja a declarat în emisiunea România Politică, de la Prima News, despre susţinerea pentru medicul Cătălin Cârstoiu la Primăria Capitalei din partea coaliţiei PSD-PNL, care ar fi ajuns la un acord în coaliţie, că discuţia trebuie să fie despre Bucureşti.

Citește și: SURSE PNL și PSD au „bătut palma” pentru București! Candidat comun la PMB și la primăriile de sector

Întrebat dacă îl va vota pe medicul Cătălin Cârstoiu, Sebastian Burduja a spus: ”Dacă asta va fi decizia finală a PNL, cu siguranţă voi susţine candidatul desemnat şi asumat de PNL, asta înseamnă să fii un om de echipă din perspectiva mea”.

Despre întârzierea deciziei în coaliţie, liderul PNL Bucureşti a precizat că ”vorbim de o poziţie extrem de importantă şi o campanie în care nu mai e foarte mult timp, în care discuţia trebuie mutată de pe sondaje şi nume pe nerealizările primarului Nicuşor Dan”.

”Vorbim de două mari partide, fiecare cu electoratul propriu”, a mai spus el. Despre o candidatură a sa la Primăria Sectorului 1, Burduja a spus că ”nu s-a pus această problemă”.

”Eu am venit cu o viziune pentru Bucureşti, de la termoficare până la trafic şi celelalte subiecte importante pentru Capitală. Cele două partide vor discuta şi vor lua cea mai bună decizie pentru că primarul general va trebui să facă echipă şi cu primarii de sectoare”, a mai afirmat el.

”Dorinţa mea pentru Sectorul 1 cu siguranţă este să plece doamna Clotilde Armand acasă, cât mai repede, pentru că a făcut praf sectorul 1 şi la- umplut de şobolani”, a mai declarat Burduja.

”Partidele vor lua cea mai bună decizie, eu sunt preşedinte pe Bucureşti şi nu am vânat niciodacă nicio funcţie sau alta”, a completat Burduja, precizând că colegii lui de la Sectorului 1 l-au votat pe George Tuţă ca şi candidat la sector.

Sebastian Burduja a mai spus că nu a avut nicio discuţie cu liderii partidului despre renunţarea la candidatura la Capitală. ”Nu e nicio problemă dacă nu se întâmplă lucrul acesta acum”, a afirmat el.

Citește și: De când îți poți înscrie copilul la creșă sau grădiniță? Ministerul Educației a anunțat calendarul

Întrebat dacă ia în calcul o plecare din partid, Burduja a spus: ”Niciodată. Este exclus şi întotdeauna voi respecta decizile colegilor mei, asta înseamnă să fii un om de echipă şi nu cred că poţi să faci politică pentru cetăţeni luându-ţi jucăriile şi plecând. Politica nu este despre politicieni, este despre cetăţeni şi ce putem face noi pentru ei”. 

Liderul PNL Bucureşti a subliniat că l-a întâlnit pe medicul Cătălin Cârstoiu la camera de gardă, când a avut o dublă fractură de claviculă, după un meci de fotbal, în urmă cu un an sau doi.

”E un om de bun simţ, aşa l-am cunoscut”, a spus Burduja despre Cârstoiu.

Preşedintele PNL Bucureşti a mai spus că important este din punctul lui de vedere să se genereze această schimbare la Capitală şi Nicuşor Dan să nu continue la Primăria Capitalei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te