Combinația de două ingrediente care te scapă de riduri și de petele de pe față. Cum le prepari? Ce beneficii are și despre ce ingrediente este vorba?
Câte nuci să mănânci zilnic pentru o inimă puternică, o minte ageră și un ten frumos după 50 de ani? Ce beneficii au fructele oleaginoase pentru sănătate și de ce este important să le consumăm în forma lor naturală?
Zahărul face parte din viața noastră de zi cu zi, dar are multe dezavantaje. Dacă îl lași în afara dietei tale, îți poate schimba fața, deoarece joacă un rol important în inflamații.
Planta de pe marginea drumului care redă strălucirea tenului. Românii mănâncă mierea din floare. Iată despre ce plantă este vorba și de ce o iubesc românii atât de mult?
Făcută din boabele de cacao, bogate în antioxidanți, ciocolata a devenit cunoscută pentru beneficiile sale pentru sănătatea inimii. Dar acum, cercetările arată că varianta neagră (cu peste 75% cacao) poate fi bună și pentru piele.