Rică Răducanu și-a deschis restaurantul de la Neptun. Fostul mare portar al Rapidului va sta acolo toată vara și va socializa cu turiștii și le va da autografe. El spune că nu practică prețuri mari și că o ciorbă de burtă costă 22 de lei, iar o cafea 10 lei.
Cum te „frig” restaurantele: pizza cu diametru mai mic, ciorbă mai ușoară la gramaj. Ce sancțiuni propune ANPC pentru unitățile alimentare care nu respectă gramajele?
Ce spune un italian care face pizza folosind la ea făină de greieri. Cât de dispuși ați fi să mâncați insecte? Un start-up din Italia crește greieri comestibili.
Anumite obiecte pe care le folosim în mod curent ne pot îmbolnăvi dacă le folosim în anumite condiții și pe o perioadă lungă de timp. Ele conțin așa numiții „compuși eterni” sau „poluați eterni”.
Cel mai mare fan de pizza este din România. Anul trecut a comandat aproape 600 de cutii. De ce a făcut asta și care este statistica de comandat pizza la nivel național?