TRAFIC intens pe Valea Prahovei: se circulă în coloană şi între localităţile Breaza şi Comarnic

DE Elena Petrescu | Actualizat: 13.07.2024 - 13:13
TRAFIC intens pe Valea Prahovei: se circulă în coloană şi între localităţile Breaza şi Comarnic - Foto: Agerpres(imagine cu caracter ilustrativ)

TRAFIC intens pe Valea Prahovei: se circulă în coloană şi între localităţile Breaza şi Comarnic. Valorile de trafic sunt ridicate sâmbătă la prânz pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe raza staţiunilor Azuga şi Buşteni, pe sensul de coborâre spre Ploieşti, circulându-se în coloană.

SHARE

TRAFIC intens pe Valea Prahovei: se circulă în coloană şi între localităţile Breaza şi Comarnic. Valorile de trafic sunt ridicate sâmbătă la prânz pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe raza staţiunilor Azuga şi Buşteni, pe sensul de coborâre spre Ploieşti, circulându-se în coloană şi între localităţile Breaza şi Comarnic, în direcţia de urcare către Braşov.

TRAFIC intens pe Valea Prahovei: se circulă în coloană şi între localităţile Breaza şi Comarnic

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, valorile de trafic, în jurul prânzului, pe principalele artere rutiere se prezintă astfel, conform Agerpres:

* A1 Bucureşti - Piteşti: trafic normal

* A2 Bucureşti - Constanţa: trafic normal pe ambele sensuri de mers, cu o medie de 25 de autovehicule/minut pe sensul de mers spre litoral

Citește și: Accident grav pe DN1 provocat de un șofer de 77 de ani. Elicopterul SMURD a ajuns la faţa locului

* A3 Bucureşti - Ploieşti: trafic normal

* DN 1 Ploieşti - Braşov: coloană de autovehicule între localităţile Breaza şi Comarnic, în direcţia de urcare către Braşov; trafic intens este înregistrat pe raza staţiunilor Azuga şi Buşteni, pe sensul de coborâre spre Ploieşti

* DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu: trafic normal pe ambele sensuri de mers;

Până la data de 9 august, pe DN 7 Piteşti - Sibiu, pe tronsonul kilometric 242+600 metri - 250, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, s-a instituit măsura de închidere a circulaţiei rutiere, zilnic, în intervalul orar 06,00 - 20,00, pentru derularea lucrărilor de defrişare pe versant, ce se impun a fi executate premergător construcţiei autostrăzii Sibiu - Piteşti. În acest interval de timp, traficul rutier se desfăşoară pe rute ocolitoare.

* DN 39 Constanţa - Vama Veche: trafic intens pe raza staţiunilor Eforie Nord şi Agigea, pe ambele sensuri de mers.

Citește și: Trafic feroviar oprit pe Magistrala București-Constanța, din cauza unui incendiu de vegetație

Până la data de 15 iulie 2024, ora 06,00, sunt instituite restricţii de tonaj, pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone, pe DN 39 Agigea - Vama Veche, în perioada desfăşurării Festivalului Beach, Please, din staţiunea Costineşti, judeţul Constanţa.

De asemenea, sâmbătă şi duminică, în contextul avertizării meteorologice Cod roşu, în vederea punerii în aplicare a restricţiilor de trafic pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în intervalul orar 10,00-20,00, nu se mai permite intrarea în ţară prin Vama Albiţa, judeţul Vaslui, a niciunui vehicul din această categorie care nu face parte dintre cele exceptate.

Pentru a evita aglomeraţia pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative şi a intervalelor orare aglomerate, astfel:

* Pentru DN 1 Bucureşti - Ploieşti - Braşov, pot fi folosite ca rute ocolitoare: Bucureşti - Autostrada A3 - Ploieşti - Cheia - DN 1A Braşov; Bucureşti - A1 - Piteşti - Câmpulung - DN 73 Râşnov; Bucureşti - DN 71 - Târgovişte - DN 72A - Câmpulung - DN 73 Râşnov; Bucureşti - Târgovişte - DN 71 Sinaia.

* Pentru autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, alternativele rutiere sunt: Bucureşti - DN2 - Urziceni - DN2A- Hărşova - Constanţa; Bucureşti- DN3 - Fundulea - Lehliu - A2 - Constanţa. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te