Superstarul de la Hollywood dă iar ”lovitura”. Relație cu o puștoaică mai tânără ca el cu 33 de ani

DE Elena Petrescu | Actualizat: 17.07.2024 - 16:50
Superstarul de la Hollywood dă iar ”lovitura”. Relație cu o puștoaică mai tânără ca el cu 33 de ani - Foto: Instagram(foto cu rol ilustrativ)

Superstarul de la Hollywood dă iar ”lovitura”. Relație cu o puștoaică mai tânără ca el cu 33 de ani. Johnny Depp, în vârstă de 61 de ani, stârnește controverse din nou. De data aceasta din cauza presupusei sale relațiii romantice cu modelul rus Iulia Vlasova, în vârstă de 28 ani.

SHARE

Superstarul de la Hollywood dă iar ”lovitura”. Relație cu o puștoaică mai tânără ca el cu 33 de ani. Johnny Depp, în vârstă de 61 de ani, stârnește controverse din nou. De data aceasta din cauza presupusei sale relațiii romantice cu modelul rus Iulia Vlasova, în vârstă de numai 28 de ani.

Superstarul de la Hollywood dă iar ”lovitura”. Relație cu o puștoaică mai tânără ca el cu 33 de ani

Relația „foarte ocazională” a cuplului a ținut prima pagină a ziarelor după ce au fost văzuți împreună în Londra și Praga.

Johnny Depp ar avea o relație cu Iulia Vlasova, o cosmeticiană și model rusoaică cu 33(!) de ani mai tânără decât el.
O sursă apropiată cuplului a dezvăluit că relația nu este „nimic serios”, cei doi întâlnindu-se cînd se sincronizează în ultimii ani.

Citește și: Marcel Iureș, care l-a înfruntat pe Bruce Willis, a muncit pe șantier. Cine e femeia care l-a ajutat

Depp și Vlasova s-au cunoscut în august 2021 la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary din Praga, unde se află Vlasova. Ea deține un studio de machiaj și coafură în Praga, dar călătorește frecvent în Marea Britanie, unde Depp locuiește în prezent.

Depp trăiește o „viață liniștită” în Marea Britanie de când a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții, Amber Heard, în iunie 2022. Între timp, Heard s-a mutat la Madrid împreună cu fiica ei în vârstă de 3 ani, Oonagh.
Recent, Depp și Vlasova au fost fotografiați arătând confortabil la heliportul din Londra.

Citește și:  Un nou film cu Johnny Depp va deschide Festivalul de Film de la Cannes. Va juca rolul unui rege

Depp era îmbrăcat casual în blugi, un pulover gri legat în jurul taliei, adidași roșii, o cămașă neagră cu guler, ochelari de soare albaștri și o șapcă de culoarea boabelor. Avea o chitară într-o mână și un pahar în cealaltă.

După ce vestea idilei lor a explodat în spațiul public, Vlasova a postat o declarație scurtă pe Instagram Story în limba cehă: „Prieteni, vă rog să vă abțineți de la a acorda jurnaliștilor interviuri referitoare la mine și la viața mea personală. Înțelegerea și respectul vostru pentru intimitatea mea vor fi apreciate”.

Cei doi au fost văzuți împreună în mai multe ocazii, inclusiv la un concert în Praga, în iulie 2022, în onoarea regretatului prieten al lui Depp, Jeff Beck.
Deși Vlasova nu a confirmat public relația, a făcut aluzie la aceasta prin intermediul social media.

La începutul acestui an, ea a împărtășit o fotografie pe Instagram Story care arată mâinile lor odihnindu-se pe picioarele celuilalt, ca răspuns la întrebarea unui urmăritor despre „actorul ei preferat”. Ea a scris: „JD. Este un om care este incredibil de talentat și care e o sursă de inspirație pentru mulți”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te