HOROSOCOP 18 IULIE. Alerta astrală! Fără restricții la cheltuieli și decizii mari. Luna în Săgetător

DE Elena Petrescu | Actualizat: 17.07.2024 - 14:57
HOROSOCOP 18 IULIE. Alertă lunară! Fără restricții la cheltuieli și decizii mari.Luna e în Săgetător - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)

HOROSOCOP 18 IULIE. Alertă lunară! Fără restricții la cheltuieli și decizii mari.Luna e în Săgetător

SHARE

HOROSOCOP 18 IULIE. Alertă lunară! Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Săgetător. Mâine, 18 iulie, se anunță o zi mai mult decât încărcată din punct de vedere astrologic. Energiile sunt la cote maxime, și asta datorită Lunii aflate în Săgetător.

HOROSOCOP 18 IULIE. Alertă lunară! Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante.Luna s

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Aceasta este o zi în care te simți bine! Călătorește dacă este posibil, deoarece ești pompat să faci ceva diferit care îți va extinde lumea. Fă-ți un scop din a învăța lucruri noi, a întâlni oameni noi și a descoperi idei noi. Editura, medicina și dreptul vor avea de câștigat.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Aceasta este o zi favorabilă din punct de vedere financiar, ceea ce va fi o veste bună pentru dvs. S-ar putea să vedeți modalități de a vă crește veniturile. De asemenea, ați putea face ceva pentru a crește activele casei sau proprietății dvs. Aceasta este o zi perfectă pentru a vă distra acasă.

Citește și: HOROSCOP săptămâna 15 iulie - 21 iulie 2024: Pasiune, creativitate, conflicte rezolvate și romantism

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Relațiile cu partenerii și prietenii apropiați sunt prietenoase. Ați putea fi surprins de entuziasmul cuiva care este încântat de ideile sale mărețe. Între timp, relațiile cu toată lumea sunt grozave; și apreciați frumusețea mediului înconjurător cotidian. Bonus!

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Aceasta poate fi o zi productivă la serviciu sau cu orice sarcină pe care v-ați propus-o. S-ar putea să vă măriți câștigurile sau să cumpărați ceva frumos pentru dvs. și pentru cei dragi. Cu soarele în semnul tău, te simți puternic, încrezător și fericit să fii în pielea ta.

Leu (23 iulie-22 august)
Aceasta este o zi minunată pentru schmooze! Bucurați-vă de socializarea cu ceilalți, în special cu copiii. Ieșirile romantice vor fi, de asemenea, atractive. Va fi ușor să fii fermecător și distractiv cu toată lumea. Aceasta este, de asemenea, o zi excelentă pentru a cumpăra bunătăți de garderobă pentru tine. Acestea fiind spuse, s-ar putea să preferați puțină intimitate liniștită.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)
O zi interesantă! Sunteți popular! Arăți bine pentru ceilalți. Cu toate acestea, astăzi s-ar putea să preferați să vă cocoloșiți acasă. În mod ironic, s-ar putea, de asemenea, să vă distrați acasă, deoarece un grup s-ar putea întâlni acolo. Totuși, din nou, o poveste de dragoste secretă ar putea fi pe rol. (Interesant).

Balanță (23 sept. - 22 oct.)
Abilitățile tale de comunicare sunt excelente astăzi pentru că te simți optimist. Acesta este motivul pentru care ceilalți vor dori să fie în prezența ta. Relațiile cu prietenii și grupurile vor fi atât de prietenoase, încât unii dintre voi vor transforma o prietenie într-o poveste de dragoste. Discuțiile despre politică, religie, editură, medicină și lege sunt pozitive.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)
Aceasta este o zi benefică din punct de vedere financiar pentru dvs. deoarece șefii și persoanele cu autoritate au o atitudine favorabilă față de dvs. Este, de asemenea, o zi excelentă pentru a negocia înțelegeri și a discuta despre moșteniri și despre cum să împărțiți ceva, deoarece rezultatele vor fi în favoarea voastră. (Aveți răbdare cu partenerii și prietenii).

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)
Astăzi Luna se află în semnul tău dansând cu frumoasa Venus și cu guvernatorul tău, norocosul Jupiter. De aceea vă simțiți vesel, optimist și optimist! (Exact așa cum vă place să fiți.) Între timp, relațiile cu ceilalți sunt calde și prietenoase. Discuțiile despre călătorii, medicină, învățământ superior și editură sunt pozitive.

Citește și: PSD spune că Pepsi și-a crescut profitul cu 2.000% Ce măsură economică a adus acest „belșug”?

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)
S-ar putea să fie în interesul dvs. să fiți discret astăzi și să vă bucurați de ceva timp liniștit și intimitate. Cu toate acestea, discuțiile financiare vă vor favoriza. Călătoriile legate de muncă vă vor mulțumi. Romantismul va fi afectuos și memorabil. (Sună bine!)

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)
Aceasta este o zi excelentă pentru a face conversație, deoarece abilitățile dvs. cu oamenii sunt excelente. Discuțiile cu prietenii și grupurile, plus abordarea copiilor sau a viitoarelor planuri de vacanță vor fi promițătoare. Între timp, cineva vă acoperă spatele astăzi, motiv pentru care relațiile cu partenerii și prietenii apropiați sunt atât de line.

Pești (19 feb. - 20 martie)
Sunteți foarte vizibil astăzi, ceea ce înseamnă că unii oameni cunosc detalii personale despre viața dvs. privată. (Fiți conștienți de acest lucru în cazul în care trebuie să faceți un control al pagubelor.) Între timp, aceasta este o zi excelentă pentru a lucra, deoarece vă simțiți revigorat. (Chiar și relațiile cu părinții vor fi deosebit de satisfăcătoare și afectuoase).

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te