HOROSCOP: Soarele a intrat în ambițiosul și orgoliosul Leu. Drama din viețile zodiilor se amplifică

DE Elena Petrescu | Actualizat: 23.07.2024 - 16:34
HOROSCOP: Soarele a intrat în ambițiosul și orgoliosul Leu. Drama din viețile zodiilor se amplifică - Foto: Pixabay(imagine cu rol explicativ)

HOROSCOP: Soarele a intrat în ambițiosul și orgoliosul Leu. Drama din viețile zodiilor se amplifică. Nu numai că au fost valuri de căldură record în această vară, dar energia cosmică viitoare va aduce, de asemenea, foc.

SHARE

HOROSCOP: Soarele a intrat în ambițiosul și orgoliosul Leu. Drama din viețile zodiilor se amplifică. Nu numai că au fost valuri de căldură record în această vară, dar energia cosmică viitoare va aduce, de asemenea, foc.

HOROSCOP: Soarele a intrat în ambițiosul și orgoliosul Leu. Drama din viețile zodiilor se amplifică

În ciuda melodramei care se apropie de noi cu pași rapizi, energia climatică a sezonului Leu îți va aminti că tu ești personajul principal.
Soarele s-a întoars acasă, în Leu, pe 22 iulie. Odată ajuns la ”domiciliu”, Soarele în Leu va avea o prezență cosmică remarcabilă.
Soarele în Leu nu va răspunde în fața niciunui alt corp ceresc, astfel încât această energie este nediluată. Sezonul Leului este îndrăzneț, dramatic și pretențios. Nu este momentul să fii un personaj de decor, deoarece Leul este orice altceva dar nu timid, ignorabil.

Citește și: HOROSCOP săptămâna 22 - 28 iulie: astrele aduc claritate și îndeamnă la decizii îndrăznețe, benefice


Permiteți să fi personaj central, cu încredere și fără scuze, pe tot parcursul sezonului Leului. 
Un moment major de creație și distrugere va năvăli încă de la început, deoarece Soarele în Leu se opune lui Pluto retrograd în Vărsător pe 23 iulie. Ca să te bucuri din plin de sezonul Leului trebuie să fii sincer cu cine ești.
Dar pentru a face asta, trebuie să treci printr-o introspecție intensă. Ce te reține? La ce trebuie să mai lucrezi? Cum poți fi mai autentic? Renunță la tot ceea ce te ține pe loc, astfel încât să te poți simți cu adevărat încrezător pe tot parcursul sezonului Leului.  
Vorbește și pășește cu încredere, deoarece Mercur intră în Fecioară pe 25 iulie. Energia mesagerului cosmic va fi puternică, deoarece Mercur este planeta guvernatoare a Fecioarei.
Limba și mintea ta se vor simți mai ascuțite decât de obicei. Mercur în Fecioară te poate ajuta cu educația, comunicarea și scrisul. Profită de această energie învățând ceva nou și având încredere în inteligența ta.

Fii încrezător în tot ceea ce faci, deoarece Soarele în Leu își va coordona energia cu Marte în Gemeni pe 25 iulie. S-ar putea să ai șansa de a face o afirmație îndrăzneață.

Vei fi destul de mult de multitasking. Fii încrezător și flexibil dacă vrei ca acțiunile tale să aibă succes.
La scurt timp după aceea, s-ar putea să simți că stelele s-au aliniat, deoarece Soarele în Leu va aspecta Nodul Nord al Destinului și Nodul Sud al Carmei pe 31 iulie. Urmărirea destinului tău nu este deloc ușoară.
Cu toate acestea, ar putea fi mai ușor de gestionat dacă îți convine să fii egoist. Nu te poți preocupa de ceea ce gândesc sau simt ceilalți.
Concentrează-te pe tine, astfel încât să îți poți urma destinul. 

Citește și: De ce marțea sunt „trei ceasuri rele”? Tradiția populară dă și soluția pentru a scăpa de ele

Acțiuni ale destinului vor avea loc pe 1 august, deoarece atunci Marte în Gemeni va aspecta Nodul Sud al karmei și Nodul Nord al destinului. Privește cu atenție înainte de a sări în gol.

Acțiunile tale vor avea consecințe și rezultate predestinate. Orice faci sau nu faci va avea un impact de durată.
Vor apărea lupte în relații, deoarece Venus în Leu nu va fi de acord cu Uranus în Taur pe 2 august. Se poate produce o schimbare bruscă de opinie.
Cineva ar putea avea brusc o părere diferită despre o legătură. Deși acest lucru ar putea duce la ceva revoluționar, ar putea fi, de asemenea, dificil de manevrat. Ai încredere că inima ta te va conduce acolo unde trebuie să fii.

Viața amoroasă s-ar putea să întâmpine obstacole

Viața amoroasă s-ar putea să întâmpine obstacole, deoarece Venus va intra în Fecioara cea critică pe 4 august. Conform astrologiei tradiționale, Venus este considerată a fi mai slăbită când este în Fecioară.
Ar putea fi inițial frustrant, mai ales dacă dorești să iubești liber și profund.

Cu toate acestea, Venus în Fecioară ar putea impune un standard mai ridicat al iubirii. În timp ce acest lucru te-ar putea ajuta să găsești o relație serioasă, Venus în Fecioară te va determina, de asemenea, să nu îți pierzi timpul cu aventuri capricioase.
Dar nu îți pierde speranța, deoarece Luna Nouă în Leu va răsări pe 4 august.
Lunile noi oferă o șansă pentru un nou început. Ai putea manifesta tot ceea ce-ți dorește inima și să asiști la împlinirea dorințelor de-a lungul ciclului lunar de șase luni. Aliniază-ți intențiile lunare cu pasiunile, exprimarea de sine și dorința de fericire. 

Din păcate, o altă retrogradare va începe pe 5 august. Mercur va staționa retrograd în Fecioară. Mercur retrograd este notoriu pentru lipsa de comunicare, dificultăți tehnice și probleme de călătorie.
Fii clar și concis atunci când vorbești cu ceilalți.

Verifică-ți de trei ori planurile de călătorie înainte de a pleca. Dacă lucrurile merg prost, schimbă direcția în loc să te enervezi.
7 august ar trebui să fie o zi plină de evenimente. S-ar putea să simți că ai mintea și inima la locul potrivit, deoarece Soarele în Leu se va armoniza cu Jupiter în Gemeni. Un val de încredere poate face o diferență semnificativă.
Ai încredere că vei lua decizia corectă, mai ales când Venus în Fecioară se aliniază cu Mercur retrograd în Fecioară. Fie că decizia ta va privi dragostea, banii sau estetica, vei ști ce să faci. 

O săptămână mai târziu, 14 august promite să fie plină de acțiune. Marte în Gemeni se va alinia cu Jupiter în Gemeni.
Deși va fi plăcut să ai opțiuni, asta poate fi, de asemenea, copleșitor. Fă un pas în spate pentru a-ți aduna gândurile. Fă-ți temele, pune întrebări și obține mai multe informații înainte de a te decide asupra modului de acțiune.

Nu uita să fii umil dacă vrei să reduci potențialul de dramă

Între timp, Mercur retrograd va intra și el în Leu în aceeași zi. Obstacolele obișnuite ale lui Mercur retrograd vor continua, cum ar fi comunicarea defectuoasă și problemele tehnice.
S-ar putea să fie mai dificil să îți recunoști greșelile, deoarece nu vei dori să fii văzut ca incompetent. La fel, acesta poate fi și cazul celor din jurul tău. Nu uita să fii umil dacă vrei să reduci potențialul de dramă.  

Poți să le faci pe toate? Această întrebare va fi în mintea ta, deoarece Marte în Gemeni se va lupta cu Saturn retrograd în Pești pe 16 august. Te vei simți ca și cum ai fi prins între ciocan și nicovală.
În mod ideal, este posibil să dorești să faci cât mai mult posibil.

Cu toate acestea, ar putea exista alte priorități și responsabilități care ar putea trebui să fie pe primul loc.
Încearcă să nu te simțiți frustrat. Ai ocazia să îți reorganizezi îndatoririle, astfel încât să îți poți face timp pentru obiectivele și obligațiile tale.
Un alt ciclu de șase luni se va încheia sub Luna plină în Vărsător. Reflectă asupra a ceea ce ai făcut în ultimele șase luni. Fii mândru de comunitatea ta făcându-ți prietenii să știe cât de mult înseamnă ei pentru tine.

În cele din urmă, s-ar putea să trebuiască să te gândești la ceea ce dorești să îți ocupe mai mult timp, deoarece Jupiter în Gemeni îl va aspecta tensionat pe Saturn retrograd în Pești pe 19 august.
Ceva, cum ar fi o relație, un obiectiv sau o oportunitate, ar putea căpăta o importanță neașteptat de mare dacă îl lași. Deși această aventură este interesantă, ar trebui să fii prudent. Eliberează-te de unele inhibiții, dar nu de toate, deoarece mai ai câteva cărți de jucat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te