HOROSCOP. Cum te influențează Soarele în Leu, în funcție de zodie. Urmează zile de foc pentru nativi

DE Elena Petrescu | Actualizat: 24.07.2024 - 15:34
HOROSCOP. Cum te influențează Soarele în Leu, în funcție de zodie. Urmează zile de foc pentru nativi - Foto: generata cu Gencraft(imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP. Cum te influențează Soarele în Leu, în funcție de zodie. Urmează zile de foc pentru nativi. Află, din rândurile de mai jos, la ce te poți aștepta de la sezonul Leilor, în funcție de zodia ta și/sau de semnul tău ascendent.

SHARE

HOROSCOP. Cum te influențează Soarele în Leu, în funcție de zodie. Urmează zile de foc pentru nativi. Află, din rândurile de mai jos, la ce te poți aștepta de la sezonul Leilor, în funcție de zodia ta și/sau de semnul tău ascendent.

HOROSCOP. Cum te influențează Soarele în Leu, în funcție de zodie. Urmează zile de foc pentru nativi

Berbec

Ce îți alimentează focul din tine, Berbec? Pasiunea ta pentru viață va deveni mai intensă, pe măsură ce soarele din Leu străbate a cincea ta casă a creației, plăcerii și sexului. Vara este despre distracție. Sezonul Leului este ocazia perfectă de a prioritiza tot ceea ce îți aduce bucurie.

Gândește-te cu atenție la cine vrei să facă parte din planurile tale. Nu-ți concentra energia pe prieteni lipsiți de strălucire, care nu sunt spontani și plini de viață.

Vara este scurtă, așa că fii selectiv cu cine îți petreci timpul.

Este posibil să vrei să îți ajustezi așteptările cu privire la planurile tale. Începând cu 5 august, Mercur va staționa retrograd în Fecioară, ceea ce ți-ar putea da peste cap programul și agenda. Probleme de ultim moment, anulări și multe altele pot apărea în mod neașteptat.

Totul va depinde de ceea ce faci tu din asta. Nu te vei distra deloc dacă supărarea va pune stăpânire pe tine. Dar dacă ești flexibil și deschis la minte, atunci orice s-ar putea întâmpla.

S-ar putea să existe chiar o șansă de a te întoarce la vechile tale hobby-uri și pasiuni spre mijlocul lunii august. Cu toate acestea, este posibil să dorești să te ferești de reluarea legăturii cu un vechi prieten spre sfârșitul sezonului Leului.

Taur

Nu va trebui să mergi departe pentru a te distra în această vară, Taurule. Vor fi atât de multe de făcut în curtea ta, din moment ce soarele în Leu va aprinde un foc în a patra ta casă a casei și a familiei. Vara ar putea fi singurul moment pe care îl ai la dispoziție pentru a te concentra asupra vieții tale personale.

Deși energia Leului este una în căutare permanentă de atenție, s-ar putea să nu fii prea preocupat de modul în care ceilalți te percep. S-ar putea să fii mai preocupat de modul în care te reprezintă spațiul tău sacru, cei dragi și obiectivele personale.

Concentrează-ți energia asupra vieții tale personale, astfel încât să te poți simți împlinit.

S-ar putea să simți că un fost s-ar putea întoarce, deoarece Mercur va staționa retrograd în Fecioară la începutul lunii august. Indiferent de cine ajunge primul la tine, gândește-te ce vrei de la această potențială reîntâlnire. Consolarea ar putea veni sub forma unei clarificări, a unei noi încercări sau a renunțării.

Depinde de ceea ce ai nevoie. Indiferent, s-ar putea să descoperi că cei dragi sunt aici pentru a te sprijini la mijlocul lunii august. Nu fi surprins dacă te retragi pentru restul sezonului Leului. 

Gemeni

Gemeni, cine poate ține pasul cu tine? Această întrebare va fi în mintea ta, deoarece Soarele în Leu va dramatiza a treia ta casă a comunicării. Sezonul Leilor ar putea fi mult mai mult decât discuții inutile, așa că nu-ți pierde timpul vorbind cupereții.

Găsește intelectuali care se pot alinia cu tine. Înconjoară-te de oameni care sunt spirituali, neconvenționali și captivanți. Veți ști cine trece testul pe baza gamei de subiecte care apar sau nu în conversație. 

Citește și: HOROSCOP: Soarele a intrat în ambițiosul și orgoliosul Leu. Drama din viețile zodiilor se amplifică

Trecutul bate la ușă, deoarece Mercur va staționa retrograd în Fecioară la începutul lunii august. La început, ar putea fi plictisitor, deoarece s-ar putea să nu dorești să deschizi un capitol vechi. Dar ai putea învăța ceva nou din reluarea unui subiect vechi de conversație.

Spre sfârșitul sezonului Leului, ai putea fi inspirat să te familiarizezi cu un vechi interes sau curiozitate. În orice caz, va fi ceva de ”cules” din trecut.

Rac

Ești de viță nobilă, așa că poartă-te ca atare, Rac. Nu te îndoi niciodată de cine ești, mai ales că Soarele în Leu îți domină  a doua casă a valorii de sine. Ai atât de multe de oferit; ești talentat, inteligent și generos. Cu toate acestea, trebuie să crezi că ești incredibil de demn în tot ceea ce faci.

Începutul sezonului Leului va fi intens din punct de vedere emoțional. Va trebui să te confrunți cu demonii tăi interiori, cum ar fi nesiguranța și îndoiala de sine.

Nu va fi ușor, dar acest lucru te-ar putea ajuta să te simți mai sigur pe tine pe parcursul restului sezonului Leu.

Vei fi predispus la toate problemele clasice ale lui Mercur retrograd - probleme de comunicare, probleme tehnice și probleme de călătorie.

Cu toate acestea, s-ar putea să descoperi că nu va fi nimic cu care să nu te descurci, atâta timp cât ești adaptabil.

Ia-le-o înainte piedicilor aduse de Mercur retrograd pregătindu-te din punct de vedere financiar. Vei fi recunoscător că ai făcut-o până la sfârșitul sezonului Leilor.

Leu

Nimeni nu va străluci mai tare decât tine, Leu. Ți-a venit vremea ta, acum că Soarele din Leu a intrat în prima ta casă a identității și a aspectului. Sezonul Leului te va ajuta să te simți viguros, mai ales după ultima lună.

Deși sezonul Leu este despre tine, începutul sezonului tău va atrage atenția asupra relațiilor tale cele mai apropiate. Reflectă asupra a ceea ce poți face pentru a îți îmbunătăți conexiunile. Poate că ceva trebuie abordat, sau poate că tu și cealaltă persoană vă puteți face planuri să lucrați la ceva împreună. 

Vor apărea dispute financiare, deoarece Mercur va staționa retrograd în Fecioară la începutul lunii august. Indiferent ce faci sau cât de mult încerci, vor exista probleme financiare neașteptate.

Cel mai bun mod de a trece peste această retrogradare va fi să pui deoparte bani pentru un fond de urgență și să îți supraveghezi contul bancar. Dilemele pot apărea în continuare, dar vei fi mai bine pregătit pentru asta.

Până la sfârșitul sezonului Leului, s-ar putea să te vezi într-o lumină diferită. Gândește-te la ce poți face pentru a te simți mai confortabil în pielea ta.

Fecioară

De ce te temi de lumina reflectoarelor, Fecioară? Este timpul să renunți la timiditate, pe măsură ce soarele în Leu îți îmbărbătează a douăsprezecea casă a subconștientului.

Sezonul Leului este o perioadă de liniște și reflecție pentru tine. Gândește-te de ce te jenezi să accepți laude, recunoaștere și atenție.

Nu îți fie teamă să îți arăți fața atunci când se ivește ocazia. Ca oricine altcineva, și tu meriți șansa de a fi sărbătorit pentru talentele și munca ta grea. 

Începând cu începutul lunii august, s-ar putea să te simți mai conștient de tine, deoarece Mercur va staționa retrograd în Fecioară. Fidel naturii tale nervoase, s-ar putea să te hiperconcentrezi pe fiecare mică imperfecțiune.

Deoarece aceasta ar putea fi o perioadă extrem de stresantă, ar trebui să folosești regula celor cinci minute; nu îți faceți griji pentru nimic din ceea ce nu poți rezolva în cinci minute.

Pe măsură ce sezonul Leilor continuă, s-ar putea să descoperi că unele dintre anxietățile tale sunt mai profunde decât crezi. Fii blând și înțelegător cu tine însuți.

Să sperăm că te vei simți mai încrezător până la sfârșitul sezonului Leului.

Balanță

Cum te vezi în funcție de restul oamenilor din jurul tău, Balanță? Va începe un concurs de popularitate, deoarece Soarele în Leu va atrage atenția asupra celei de-a unsprezecea case a ta, a comunității și a prieteniei mai strânse.

În mod ideal, ar trebui să te înconjori de persoane încrezătoare care te vor ridica. Cu toate acestea, s-ar putea să descoperi că unele dintre conexiunile tale se luptă să fie acolo pentru tine.

Începutul sezonului Leului îți va dezvălui prietenii și dușmanii. Vei ști în cine poți avea încredere, pe baza modului în care cei din jur reacționează la realizările și visele tale.

S-ar putea să fie timpul să îți reconsideri prieteniile, deoarece Mercur va staționa retrograd în Fecioară la începutul anului. Unii dintre asociații tăi își vor arăta indirect adevărata față. S-ar putea să devii mai susceptibil la energii negative, dacă așa-zișii tăi prieteni nu sunt cu adevărat fericiți pentru tine.

Protejează-te pe tine și liniștea ta creând distanță față de aceste persoane prin limite, fără contact și vrăji de protecție. Deși te-ai putea simți descurajat, Mercur retrograd îți va arăta și cine ține cu adevărat la tine.

Așteaptă-te să vezi o diferență notabilă în grupurile tale de prieteni până la sfârșitul sezonului Leului.

Scorpion

Există ceva ce încă nu ai realizat, Scorpion. Reflectă asupra a ceea ce dorești să realizezi, deoarece Soarele în Leu îți va evidenția a zecea casă a moștenirii. Ai putea face ceva monumental într-o perioadă atât de scurtă.

Cu toate acestea, ar putea fi înfricoșător să îți pui ochii pe acest obiectiv. Începutul sezonului Leului îți va cere să îți confrunți temerile. S-ar putea să trebuiască să scoți la suprafață răni din copilărie sau din familie care îți afectează încrederea în tine.

Să faci acest lucru nu va fi ușor, dar te va ajuta să-ți eliberezi inhibițiile.

În mod ideal, ar trebui să dezgropi un vis vechi, deoarece Mercur va staționa retrograd în Fecioară la începutul lunii august. O aspirație va reveni în actualitate.

Poate că întotdeauna ți-ai dorit să iei în serios social media sau poate că există o comunitate din care îți dorești să faci parte. De asemenea, ai putea încerca să urmezi o pasiune, un hobby sau să îți pui în practică o idee.

Să faci acest pas te-ar putea ajuta să te simți mai puternic și mai sigur pe tine. Împrumută curajul leului pentru a crea ceva legendar în acest sezon al Leului.

Săgetător

Următorul capitol va fi de durată, Săgetătorule. Călătoria ta spirituală va demara, deoarece Soarele în Leu are impact asupra celei de-a noua case a explorării tale.

Frica, îngrijorarea și alte nesiguranțe pot apărea la începutul sezonului Leului. Va trebui să îți părăsești zona de confort, dacă vrei să vezi unde te-ar putea duce călătoria asta.

Abordează-ți îngrijorările adunând mai multe informații și creând un plan de acțiune. Va fi mai ușor să o iei de la capăt odată ce ai o idee despre ce va urma în următorul capitol. 

Îți vei reconsidera cu greu statutul și munca, deoarece Mercur retrograd în Fecioară va începe la începutul lunii august. Ar putea exista o dorință profundă de a începe din nou. Poate că nu ești satisfăcut de parcursul tău profesional și te simți neîmplinit într-un alt aspect al vieții tale.

Acceptarea acestor adevăruri ar putea fi o pastilă greu de înghițit. Cu toate acestea, ar putea să te ajute să evaluezi ceea ce dorești să schimbi și să pui în aplicare. Nu îți fie teamă să faci un pas sau doi înapoi, dacă acest lucru duce la un rezultat mai satisfăcător. Poți oricând să o iei de la capăt și să încerci din nou.

Capricorn

Lasă mândria deoparte pentru a-ți face munca interioară, Capricorn. Soarele în Leu îți va activa a opta casă a transformării, intimității și ”scheletelor din dulap”. Deși sezonul Leului este de obicei o perioadă veselă, s-ar putea să fie orice altceva decât pentru tine.

Lumina razelor solare te va ajuta să traversezi prin propria ta lume întunecată. Începe prin a lua în considerare grija față de tine. Dai prea mult sau prea puțin din tine altora? Răspunsul tău la această întrebare te-ar putea ghida în viitor.

S-ar putea să existe o gândire limitativă cu care ar trebui să te confrunți atunci când Mercur retrograd în Fecioară începe la începutul lunii august. S-ar putea să îți fie teamă să nu fii văzut ca fiind mai puțin decât perfect.

Cu toate acestea, nimeni nu este perfect. Mercur retrograd îți va demonstra că nu ești cu nimic mai prejos atunci când lucrurile merg prost. Gândește-te la acest lucru ca la o lecție de compasiune, iubire de sine și iertare de sine.

Învățarea și aplicarea acestor lecții te poate ajuta să îțiă reconstruiești forța interioară.

Vărsător

Confruntă-ți relația cu mintea limpede, Vărsător. De obicei, relațiile sunt dificil de gestionat. Ești încurajat să îmbrățișezi aceste provocări atunci când Soarele în Leu îți aprinde a șaptea casă a căsătoriei.

S-ar putea să fie înfricoșător să te abandonezi cuiva. Libertatea este atât de importantă pentru tine, ceea ce explică de ce eziți să spui DA unui lucru serios.

Citește și: HOROSCOP 25 IULIE Luna în Pești anunță o zi dificilă pentru zodii. Taurii se simt desconsiderați

Autonomia ta nu va dispărea niciodată când vine vorba de partenerul, contractul sau aranjamentul potrivit. Ține cont de acest lucru, pe măsură ce îți cântărești opțiunile de-a lungul sezonului Leului.

Începând cu începutul lunii august, este posibil să trebuiască să reconsideri ce înseamnă intimitatea pentru tine, deoarece Mercur va staționa retrograd în Fecioară. Ca majoritatea, este posibil să îți dorești profund o relație care să transcendă spiritual, emoțional și sexual.

Cu toate acestea, te lupți să ai parte de acest lucru. După ce îți confrunți temerile, s-ar putea să fii într-o stare de spirit mai bună pentru a oferi și a primi genul de intimitate pe care îl dorești.

Până la sfârșitul sezonului Leului, ai putea fi mai aproape de partenerul tău romantic sau te-ai putea simți pregătit să reintri în lumea întâlnirilor în căutarea iubirii. 

Pești

Ce ți-ar putea face zilele mai luminoase, Pești? Găsește ceva pentru care să zâmbești, deoarece Soarele în Leu îți va stimula a șasea casă a rutinei și obiceiurilor. Cultivarea fericirii necesită exercițiu.

Din fericire, vei fi mai mult decât pregătit să te concentrezi pe un stil de viață mai fericit și mai sănătos. În primul rând, reflectă la ceea ce poți transforma în interiorul tău.

Munca interioară contează la fel de mult ca practicile fizice și regimul tău de viață general. La urma urmei, o viață fericită începe cu o minte sănătoasă.

În afară de munca interioară, s-ar putea să descoperi că relațiile tale contribuie foarte mult la satisfacția ta generală. Începând cu începutul lunii august, Mercur va staționa retrograd în Fecioară. Odată ce acest lucru este în mișcare, va trebui să îți verifici relațiile apropiate.

Există o nuanță negativă într-o relație? Nu îți respecți limitele pentru a-i face pe alții fericiți, chiar dacă acest lucru te face nefericit? Ia în considerare modul în care răspunzi la aceste întrebări, deoarece răspunsurile tale te vor ghida în stabilirea unor practici mai bune de relaționare.

Nu uitați să asupra ta și a partenerilor tăi aceste standarde, astfel încât relațiile vostre să se îmbunătățească.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te