HOROSCOP 28 IULIE Secretele Peștilor vor fi dezvăluite. Leii se confruntă cu tensiuni în familie

DE Florentina Enache | Actualizat: 27.07.2024 - 13:07
HOROSCOP 28 IULIE Secretele Peștilor vor fi dezvăluite. Leii se confruntă cu tensiuni în familie - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 28 IULIE Secretele Peștilor vor fi dezvăluite. Leii se confruntă cu tensiuni în familie

SHARE

Alertă lunară: Evitați cumpărăturile și deciziile importante până la ora 21:00. După aceea, Luna se mută din Berbec în Taur.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fiți prudent, mai ales dacă sunteți implicat în discuții financiare, afaceri sau chiar cumpărături pentru ceva important. S-ar putea să vă aflați în conflict cu cineva. Poate că sunt geloși pe tine? Din fericire, ești într-o stare de spirit bună, așa că vei învinge.

Citește și: HOROSCOP 26 IULIE Peștii vor încheia o relație cu un apropiat. Schimbări în viețile Capricornilor

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este o zi proastă pentru a te înțelege cu figurile de autoritate, părinții sau șefii. Oamenii sunt puțin neliniștiți. În plus, nu sunt comunicativi și vor să păstreze secrete. Între timp, discuțiile cu copiii și situațiile sociale vor decurge fără probleme.

Citește și: HOROSCOP 25 IULIE Luna în Pești anunță o zi dificilă pentru zodii. Taurii se simt desconsiderați

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi veți fi mai retras. Lucrurile sunt un pic tensionate și unele persoane nu vor fi cooperante. Mai mult, acestea vă vor ascunde lucruri. Din fericire, discuțiile în familie vor fi pozitive, iar implicarea ta în afacerile și reparațiile casnice va fi productivă.

Citește și: HOROSCOP 24 IULIE Luna în Pești anunță certuri. Taurii, grijă la ce împărtășesc cu cei din jur

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Aveți răbdare cu prietenii, precum și cu membrii cluburilor și organizațiilor, deoarece ar putea izbucni lupte pentru putere. Practic, oamenii sunt un pic neîncrezători și se feresc unii de alții, motiv pentru care unele persoane vor fi mai retrase și nu vor comunica. Din fericire, discuțiile cu vecinii, prietenii și rudele sunt bune.

Leu (23 iulie-22 august)

Îți poți impresiona șefii, părinții și persoanele cu autoritate cu ideile tale de a face bani. De fapt, ați putea convinge pe cineva să facă o cheltuială majoră. Cu toate acestea, discuțiile cu partenerii, prietenii și soții ar putea fi tensionate. Rămâneți calmi. Unele lucruri vor funcționa; iar altele nu. 

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Astăzi Mercur se află în semnul tău dansând frumos cu Luna, ceea ce îmbunătățește toate comunicările tale cu ceilalți. Ai încredere în intuiția ta. Găsiți pe cineva care vrea să vă asculte pentru că vă simțiți comunicativ. Totuși, ferește-te de subiectele controversate! 

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Chestiunile financiare vor merge bine, în special cele legate de afaceri, proprietățile comune, problemele financiare și moșteniri. Cu toate acestea, aceleași domenii ar putea declanșa un blocaj sau provocări atunci când aveți de-a face cu copiii sau cu un partener romantic. Prin urmare, alegeți-vă cu grijă cuvintele astăzi. Fiți atenți.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Faci o impresie excelentă asupra celorlalți cu Soarele și frumoasa Venus în vârful diagramei tale. În plus, interacțiunile cu prietenii și grupurile vor fi pozitive și de susținere astăzi. Aveți tact în discuțiile cu soții, partenerii și prietenii apropiați pentru a evita disputele.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Aceasta este o zi bună pentru a discuta probleme importante cu părinții și șefii, mai ales dacă sunt legate de muncă, sănătate sau chiar un animal de companie. Cu toate acestea, s-ar putea să vă aflați în dezacord cu soțul, partenerul sau contactele de zi cu zi cu privire la o problemă diferită. Este o zi delicată. Nu presupuneți nimic și ascultați cu atenție pe toată lumea pentru a evita dificultățile.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Fiți diplomat atunci când vorbiți cu copiii dumneavoastră. Încercați să evitați crizele de isterie. (Tu ești adultul.) Între timp, aceasta este o zi excelentă pentru a face planuri de călătorie sau pentru a studia sau învăța ceva nou. Romantismul cu cineva „diferit” ar putea da roade. Relațiile cu alte culturi vor fi pozitive.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Fiți răbdători cu membrii familiei astăzi (în special cu rudele de sex feminin) pentru a evita disputele. Cu toate acestea, discuțiile despre bunurile comune, proprietatea comună, împrumuturi și bănci vor merge bine. Mergi pe ceea ce funcționează și evită ceea ce nu funcționează. Folosiți-vă bunul simț și veți ști instinctiv ce să faceți.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Trebuie să vorbiți cu alții astăzi pentru că aveți ceva de spus. Din fericire, conversațiile cu partenerii și prietenii apropiați vor fi agreabile. Cu toate acestea, ceva care se întâmplă fără ca tu să știi ar putea crea probleme. Secretele tale ar putea fi dezvăluite. Sau poate simțiți că nu puteți avea încredere în cineva?

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te