HOROSCOP 27 IULIE Luna în Berbec aduce noroc în dragoste. Fecioarele și Scorpionii fac impresie

DE Florentina Enache | Actualizat: 26.07.2024 - 12:51
HOROSCOP 27 IULIE Luna în Berbec aduce noroc în dragoste. Fecioarele și Scorpionii fac impresie - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 27 IULIE Luna în Berbec aduce noroc în dragoste. Fecioarele și Scorpionii fac impresie.

SHARE

Alertă lunară: evitați cumpărăturile sau deciziile importante după ora 17.00. Luna se află în Berbec.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta este o zi excelentă pentru socializare, activități distractive cu copiii, plecarea într-o vacanță, plus participarea la evenimente sportive! Practic, vreți să vă distrați! În plus, mulți dintre voi explorează posibilitatea unei relații romantice. 

Citește și: HOROSCOP 26 IULIE Peștii vor încheia o relație cu un apropiat. Schimbări în viețile Capricornilor

Taur (20 aprilie - 20 mai)

O zi fascinantă! S-ar putea să aibă loc un flirt pe care îl veți ține secret. Cineva mai tânăr ar putea fi o persoană importantă azi. Aceasta este, de asemenea, o altă zi excelentă pentru a vă bucura de redecorarea casei și de divertisment acasă. 

Citește și: HOROSCOP 25 IULIE Luna în Pești anunță o zi dificilă pentru zodii. Taurii se simt desconsiderați

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aveți multă energie acum pentru că înflăcăratul Marte se află în semnul dumneavoastră. Între timp, aceasta este o zi minunată pentru a discuta cu prietenii și grupurile, deoarece vă simțiți optimist și sociabil! Pentru unii dintre voi, relația cu o cunoștință întâmplătoare s-ar putea transforma în ceva romantic. Între timp, reparațiile casnice și discuțiile de familie merg bine.

Citește și: HOROSCOP 24 IULIE Luna în Pești anunță certuri. Taurii, grijă la ce împărtășesc cu cei din jur

Rac (21 iunie-22 iulie)

Faceți o impresie minunată asupra celorlalți, motiv pentru care puteți cere ceea ce vă doriți. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că această impresie este, de asemenea, atractivă pentru cineva, motiv pentru care o nouă poveste de dragoste ar putea începe pentru unii dintre voi. (Sau poate, un flirt?) Discuțiile financiare sunt favorizate.

Citește și: HOROSCOP 23 IULIE Luna în Vărsător pune Balanțele în centrul atenției. Berbecii, noroc în dragoste

Leu (23 iulie-22 august)

Aceasta este o altă zi minunată pentru tine! Călătoriile vă vor atrage. S-ar putea să vă îndrăgostiți de cineva care este diferit. Oportunitățile de călătorie sunt, de asemenea, la îndemână, în special prin intermediul unui prieten sau al unui grup. Azi vă veți împrospăta garderoba, pentru că vă simțiți atrăgător.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Faceți o impresie excelentă asupra celorlalți astăzi, mai ales din punct de vedere profesional. Totuși, această impresie este minunată și în ceea ce privește interacțiunea cu comunitatea ta. Între timp, unii dintre voi vor avea parte de flirturi.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Fiți tolerant cu ceilalți astăzi, deoarece pentru a doua zi, Luna este opusă semnului dumneavoastră. Cu toate acestea, aceasta este o zi minunată, caldă și prietenoasă. Bucurați-vă de prieteni și de interacțiunea cu ceilalți. S-ar putea să ai parte de momente romantice! Pot să apară și oportunități de călătorie.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Aceasta este o altă zi în care faceți o impresie fabuloasă asupra tuturor! Datorită acestei influențe planetare, puteți obține ceea ce vă doriți. Relațiile cu figurile de autoritate ar putea deveni romantice. Poate cineva va flirta cu tine? Discuțiile financiare sunt pozitive.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Din nou, aveți șanse să călătoriți - precum și să beneficiați de oportunități în domeniul editorial, medical, media sau tot ceea ce are legătură cu chestiuni juridice. Romantismul cu cineva diferit este posibil astăzi. Acceptați invitațiile de a socializa!

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Aceasta este o zi pasională, romantică pentru tine. Cu toate acestea, este, de asemenea, o zi excelentă pentru discuții financiare, deoarece veți fi învingător. Familia, casa și negocierile imobiliare vor fi în beneficiul tău. În plus, caută modalități de a-ți îmbunătăți locul de muncă sau de a obține un job mai bun.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Aceasta este o zi minunată pentru relațiile cu prietenii apropiați, partenerii și soții. Este chiar o zi excelentă pentru a trata cu membri ai publicului larg. Bucurați-vă de interacțiunile cu ceilalți, inclusiv cu copiii. Acceptați invitațiile la petreceri și socializare. Aceasta este o altă zi minunată, romantică!

Pești (19 feb. - 20 martie)

O poveste de dragoste legată de muncă ar putea începe pentru unii dintre voi astăzi. Între timp, aceasta este o zi excelentă pentru a vă spori câștigurile sau pentru a vă îmbunătăți spațiul de lucru. De fapt, discuțiile despre casă, familie și imobiliare vor fi favorizate. De exemplu, s-ar putea să vedeți modalități de a vă îmbunătăți locuința existentă sau de a găsi o locuință mai bună. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te