Corina Dănilă: divorț, bărbații vieții ei și relația cu fiica de 20 de ani: ”viaţa nu a fost roz”

DE Elena Petrescu | Actualizat: 10.07.2024 - 17:13
Corina Dănilă despre divorț, bărbații din viața ei și relația specială cu fiica de 20 de ani - Foto: Facebook(imagine cu caracter ilustrativ)

Corina Dănilă despre divorț, bărbații din viața ei și relația specială cu fiica de 20 de ani. Corina Dănilă - prezentatoare, actriță, femeie și, mai ales, mamă. Vedeta în vârstă de 52 de ani a acordat, recent, un interviu presei, în care și-a pus sufletul pe tavă.

SHARE

Corina Dănilă - prezentatoare, actriță, femeie și, mai ales, mamă. Vedeta în vârstă de 52 de ani a acordat, recent, un interviu presei, în care și-a pus sufletul pe tavă. De la bărbații din viața ei, carieră, intervenții estetice și relația cu fiica ei, bruneta a răspuns, fără rețineri, întrebărilor reporterilor.

Corina Dănilă despre divorț, bărbații din viața ei și relația specială cu fiica de 20 de ani

La întrebarea ”Care este cel mai mare regret al tău privind bărbații din viața ta? Ai schimba ceva dacă ai putea?”, actrița a răspuns scurt și la obiect: ”A fost un parcurs pe care a trebuit să-l… parcurg, cu mintea şi cu inima de atunci. Păstrez entuziasmul, la care s-a adăugat experiența de viață.”

Citește și: Ilarion Ciobanu, copilărie chinuită, viață grea și adulația unei țări întregi. Ireal ce a putut trăi

Cât despre copilăria și părinții ei, Corina Dănilă a avut numai cuvinte de bine: ”Consider că tot ceea ce am făcut până în acest moment, tot ceea ce sunt eu ca om îi datorez în primul rând lui Dumnezeu şi apoi părinţilor mei, care au ştiut cum să mă crească. Cei şapte ani de-acasă nu sunt vorbe în vânt. Părinţii şi bunicii mi-au imprimat ideea că trebuie să fiu serioasă şi conştiincioasă în tot ceea ce fac.

Deşi simpli functionari, părinţii mei au muncit enorm şi au ţinut ca eu şi fratele meu să nu simţim lipsuri, au încercat să ne pună la dispoziţie tot ce ne putea asigura o dezvoltare armonioasă, un parcurs lin prin viaţă.”
”Asta nu înseamnă că am crescut în puf şi că viaţa noastră a fost tot timpul roz, să ţinem cont de faptul că trăiam în vechiul regim.

Fiind un copil cuminte şi descurcăreţ, eu eram cea care făcea rost de portocale, unt sau ouă, atunci când nu se găseau. Coeziunea familiei noastre a pornit de la marea iubire dintre mama şi tata, de la respectul şi felul în care comunicau între ei şi cu noi. Puterea exemplului. A însemnat enorm pentru noi, copiii.”

Corina Dănilă și Rianna, o relație mamă-fiică de invidiat

”Rianna este marea mea bucurie şi sunt foarte mândră de ea! Încerc să fiu în continuare prietena-mamă. Ne avem una pe cealaltă și vorbim câte în lună și-n stele. Rianna este la fel de conștiincioasă precum eram eu la școală, foarte curioasă și deschisă la nou, citește mult, îi place fotografia și adoră plimbările în natură.

Citește și: Rianna, fiica Corinei Dănilă, a împlinit 20 de ani: „Tu continui să mă faci o persoană mai bună”

Față de mine, ea este mult mai aplecată către tot ceea ce înseamnă device-uri. Tehnica existentă acum le și permite tinerilor să fie bine informați. Asta dacă îi interesează să nu rămână ignoranți. Rianna e mult mai analitică și pragmatică decât felul în care eram eu, visătoare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te