FCSB, remiză cu Maccabi Tel Aviv în preliminariile Ligii Campionilor: Calificarea se decide în retur

DE Daniel Toșa | Actualizat: 24.07.2024 - 08:16
FCSB, remiză cu Maccabi Tel Aviv în preliminariile Ligii Campionilor: Calificarea se decide în retur - Foto: Profimedia images - Caracter ilustrativ

FCSB, remiză cu Maccabi Tel Aviv în preliminariile Ligii Campionilor: Calificarea se decide în retur. Campioana României la fotbal a remizat scor 1-1, marți seara pe Stadionul „Steaua” cu Maccabi Tel Aviv în prima manșă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

SHARE

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Elias Charalambous, a declarat marți seara, în conferința de presă de după remiza 1-1 cu formația israeliană Maccabi Tel Aviv, că echipa sa ar fi meritat victoria în prima manșă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

FCSB, remiză cu Maccabi Tel Aviv în preliminariile Ligii Campionilor: Calificarea se decide în retur

"Sunt foarte mulțumit de evoluția echipei de azi, jucătorii au respectat planul tactic. Dacă o echipă trebuia să învingă azi, aceea este FCSB. Am avut multe ocazii de a înscrie, în timp ce oaspeții au marcat în urma singurei noastre greșeli. Dar ăsta este fotbalul.

Dacă ar trebui să aleg cel mai bun jucător al celor de la Maccabi, l-aș alege pe portar. Acest lucru spune multe. El și-a salvat echipa de nenumărate ori, și-a arătat calitatea. Nu e ușor să îți creezi atâtea ocazii la acest nivel câte am avut noi azi," a explicat Charalambous.

"Am avut 7-8 ocazii clare azi și dacă eram puțin norocoși puteam câștiga acest meci. Dar consider că și dacă noi câștigam azi, calificarea nu era jucată. Această dublă se va decide săptămâna viitoare în Ungaria.

Citește și: FCSB, debut anevoios în Liga Campionilor, fără 5 jucători de bază în meciul cu Virtus Acquaviva

Dacă s-ar fi jucat returul la Tel Aviv, cu siguranță pentru noi ar fi fost și mai greu. Acum șansele sunt 50-50%. Calificarea va fi decisă de mici detalii. Pentru a merge mai departe trebuie să jucăm chiar mai bine decât am făcut-o azi," a adăugat tehnicianul cipriot.

Charalambous a subliniat că echipa sa a demonstrat progres în acest meci. "Echipa a arătat astăzi că a progresat și cred că vom fi mai buni de la meci la meci. Returul va fi mult mai greu. Maccabi este o echipă foarte bună, dacă îi oferi spații libere îți poate crea probleme. Mergem acolo săptămâna viitoare știind că ne va fi dificil și vom da totul pentru a ne califica mai departe," a spus el.

Citește și: FCSB a câștigat, cu 3-0, Supercupa României. Victorie incontestabilă pentru roș-albaștri!

FCSB și formația israeliană Maccabi Tel Aviv au încheiat la egalitate, 1-1 (0-0), marți seara, pe Stadionul Steaua din București, în prima manșă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Manșa secundă va avea loc pe 31 iulie, la Budapesta, pe ''Bozsik Arena''.

În cazul în care va trece de Maccabi Tel Aviv, FCSB va juca în turul al treilea preliminar cu învingătoarea dintre Shamrock Rovers FC (Irlanda) și Sparta Praga (Cehia). Campioana României ar juca prima manșă în deplasare, pe 6 sau 7 august, iar revanșa ar avea loc la București, pe 13 august.

Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB va juca în turul al treilea preliminar din Europa League cu învinsa dintre FK Panevezys (Lituania) și Jagiellonia Bialystok (Polonia). Jagiellonia a câștigat cu 4-0 în Lituania. Campioana României ar juca prima manșă în deplasare, pe 8 august, iar manșa secundă la București, pe 15 august.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te