Ce meciuri sunt azi, la Euro 2024. Cine le transmite şi la ce oră. Din nou în arenă grupa României

DE Florin Budescu | Actualizat: 21.06.2024 - 09:51
Ce meciuri sunt azi, la Euro 2024. Cine le transmite şi la ce oră. Din nou în arenă grupa României - Foto: Profimedia Images
Ce meciuri sunt azi, la Euro 2024. Cine le transmite şi la ce oră. Din nou în arenă grupa României - Foto: Profimedia Images

Ce meciuri sunt azi, la Euro 2024. Cine le transmite şi la ce oră. Din nou în arenă grupa României. Turneul final european al naţionalelor de fotbal continuă.

SHARE

Ce meciuri sunt azi, la Euro 2024. Cine le transmite şi la ce oră. Din nou în arenă grupa României. Turneul final european al naţionalelor de fotbal continuă cu o zi a cărei vedetă este meciul care închide ziua.

În primul meci al zilei, Slovacia, învingătoare în prima rundă de jocuri din grupa noastră, întâlneşte Ucraina, despre care urmează să vedem dacă s-a trezit din şocul dat de Tricolori.

Ce meciuri sunt azi, la Euro 2024. Cine le transmite şi la ce oră. Din nou în arenă grupa României

În al doilea meci, în Grupa D, Polonia joacă contra Austriei, iar în încheierea zilei Ţările de Jos (Olanda) întâlnesc Franţa.

Slovacia - Ucraina (ora 16.00) Pro TV
Polonia - Austria (ora 19.00) Pro Arena
Ţările de Jos - Franţa (ora 22.00) Pro TV

Starea de spirit este extrem de pozitivă în tabăra Slovaciei, după victoria cu 1-0 asupra Belgiei, în primul meci din grupa noastră. Echipa lui Francesco Calzona a profitat la maximum de golul lui Ivan Schranz, după doar șapte minute, în ciuda presiunii asupra căreia se afla.

Citeşte şi: Spania câștigă Grupa B și se califică în optimi la EURO 2024 după victoria cu 1-0 în fața Italiei

O a doua victorie ar ajuta Slovacia să facă un pas suplimentar spre optimile de finală şi aceasta ar însemna pentru echipă cea mai bună campanie, de la EURO 2016 încoace, conform uefa.com.

În schimb, antrenotul Ucrainei, Serhiy Rebrov, este supărat şi se presupune că jucătorii săi nu vor ceda fără să lupte intens pentru un rezultat pozitiv, altfel ar fi scoşi din cursa calificării din grupă.

Foto: Profimedia Images

Polonia trebuie să învingă în meciul cu Austria. Cum stă fizic Robert Lewandowski? - este întrebarea-cheie pentru Polonia, care a condus, dar a pierdut cu 2-1 în fața Olandei, fără el, conform AP

Citeşte şi: Atentat terorist ISIS la EURO 2024, dejucat în ultima clipă. Fotbaliștii, în ținta atacatorilor

Austria, pe de altă parte, a fost învinsă de Franța, cu 1-0. Aşadar, cin este învins pe pe Stadionul Olimpic din Berlin spune la revedere optimilor.

În fine, în meciul-vedetă al zilei, echipa care învinge face şase puncte şi merge în optimi. Mbappe şi-a spart nasul, în primul meci, cu Austria.

Mbappé nu a avut nevoie de o operație și, deși rămân îndoieli cu privire la implicarea sa în restul fazei grupelor, selecţionerul Didier Deschamps insistă că „totul merge în direcția bună” cu atacantul Cocoşului Galic, conform The Guardian.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te