Incendiu uriaş pe Autostrada Soarelui. Circulaţia este întreurptă spre Bucureşti

DE Florin Budescu | Actualizat: 24.06.2024 - 19:29
Incendiu uriaş pe Autostrada Soarelui. Circulaţia este întreurptă spre Bucureşti - Foto: Facebook/Daniel Țăranu-Ilisei

Incendiu uriaş pe Autostrada Soarelui. Circulaţia este întreurptă spre Bucureşti. Traficul este blocat complet spre Capitală şi deviat prin Fundulea.

SHARE

Incendiu uriaş pe Autostrada Soarelui. Circulaţia este întreurptă spre Bucureşti. Traficul este blocat complet spre Capitală şi deviat prin Fundulea. Vegetaţia arde pe calea ferată.

Mai multe trenuri au fost oprite pentru ca ISU să intervină cu autospecialele.

Incendiu uriaş pe Autostrada Soarelui. Circulaţia este întreurptă spre Bucureşti

Trenul care vine acum de la Constanţa, spre Bucureşti, spre Gara de Est şi Gara Băneasa, a fost oprit, pentru a se putea face intervenţia la incendiul uriaş.

Drumul este blocat spre Fundulea, până la Brăneşti, pe drumul naţional spre Călăraşi, care reprezintă alternativa la Autostrada Soarelui, până în Lehliu Gară şi după această localitate, la care se face transferul în şi dinspre autostradă.

Totodată, din cauza vizibilităţii reduse, este întreruptă şi circulaţia feroviară pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa. Un incendiu de vegetaţie se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 34, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.

Citeşte şi: Incendiu puternic în Delta Văcărești. Există risc de propagare. Pompierii intervin de urgență

Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind deviat pe la km. 35, prin oraşul Fundulea. De asemenea, circulaţia este oprită şi pe sensul către litoral, fiind deviată pe la km. 23, prin localitatea Brăneşti.

”Atenţie, şoferi! Circulaţia este oprită de poliţie pe ambele căi pe Autostrada A2, km. 34+000, din cauza unui incendiu puternic de vegetaţie care produce mult fum.

Traficul rutier de pe ambele căi este deviat la km. 22+500 (calea 1) şi km. 36 (calea 2) spre DN3. La faţa locului se află Poliţia, ambulanţa SMURD, pompierii şi lucrători de la drumuri naţionale”, a transmis CNAIR, conform News.ro.

Citeşte şi: Incendiu masiv de vegetație lângă București. Trenuri oprite pe traseu

”De la ora 18:45 s-a solicitat scoaterea de sub tensiune şi a firelor de contact aferente liniilor de la 1 la 4 din staţia Fundulea, precum şi pe ambele sensuri (fir I şi II) Brăneşti - Fundulea.

Echipele ISU acţionează în continuare pentru lichidarea incendiului”, a mai transmis CFR. Drezina pantograf a SRCF Bucureşti a parcurs, pentru verificare, intervalul CF Brăneşti - Fundulea.

Pe firul întâi incendiul a fost stins, iar în zona căii ferate aferente firului al doilea mai sunt câteva focare, unde acţionează pompierii, a transmis Oana Brânzan, purtătoare de cuvânt a CFR S.A.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te