Partidul Naţional Liberal a făcut o analiză, la finalul alegerilor locale şi europarlamentare

DE Alexandru Pop | Actualizat: 12.06.2024 - 12:41
Partidul Naţional liberal a făcut o analiză, la finalul alegerilor locale şi europarlamentare - Foto: Facebook/Marcel CIolacu

Partidul Naţional Liberal a făcut o analiză, la finalul alegerilor locale şi europarlamentare. PNL a reuşit să obţină peste 30%.

SHARE

Partidul Naţional Liberal a făcut o analiză, la finalul alegerilor locale şi europarlamentare. PNL a reuşit să obţină peste 30%, în preferinţele românilor.

Într-o analiză, PNL a evidenţiat care sunt rezultatele pe care le-a avut la alegeri. Redăm mai jos această analiză.

Partidul Naţional Liberal a făcut o analiză, la finalul alegerilor locale şi europarlamentare

PNL, scor cu 3 în față în alegeri: 33% pentru primari, 30% pentru consilierii locali, 30% pentru președinții de CJ și 30% pentru consilierii județeni

PNL, partidul cu rezultate peste toate sondajele: Peste 30% în preferințele românilor

PNL încheie alegerile locale cu peste 30% pe toate buletinele de vot – primari, președinți de CJ, consilieri județeni și locali

PNL: Rămânem partidul primarilor, reușind să obținem în alegeri cu peste 100 de primari mai mult decât aveam înainte de alegeri

Citeşte şi: PNL se impune în mai multe județe și municipii controlate de PSD și USR

PNL: Dreapta românească înseamnă Partidul Național Liberal, așa cum au spus românii la vot. Candidații PNL la primării au obținut peste 2 milioane de voturi

Pe toate cele 4 buletine de vot de la alegerile locale, PNL a obținut un scor cu 3 în față: 33% din voturile pentru primari, 30% din voturile pentru consilierii locali, 30% din voturile pentru președinții de CJ și 30% din voturile pentru consilierii județeni, transmit liberalii, concluzionând că PNL este un partid de peste 30%.

Românii au în continuare încredere în PNL atât la nivel local, cât și la nivel național, conform voturilor obținute pe 9 iunie. De asemenea, la alegerile europarlamentare, PNL în alianță cu PSD a obținut un scor cu 4 în față, 48%.

Citeşte şi: Florin Roman: PSD nu a câştigat 5 consilii judeţene. A uitat să scadă Botoşaniul

Aceștia afirmă că PNL rămâne partidul primarilor, reușind să obțină în alegeri cu peste 100 de primari mai mult decât avea înainte de alegeri. Candidații PNL la primării au obținut peste 2 milioane de voturi.

Asta în timp ce candidații AUR la primării au luat doar 360.000 de voturi, iar candidații USR-PMP-FD la primării au luat sub 200.000 de voturi.

Dreapta românească înseamnă azi Partidul Național Liberal, așa cum au spus românii la vot, conform liberalilor.

Aceștia dau exemplu victoriile cu valoare de simbol în mai multe fiefuri ale adversarilor, Primăria Brașov, Primăria Sectorului 1, Primăria Slatina, dar și alegerile câștigate din nou în primele 3 orașe ca mărime ale României după Capitală: Cluj-Napoca, Iași și Constanța.

”Felicitări celor 1200 de primari, peste 500 de consilieri județeni și peste 13.000 de consilieri locali, care au câștigat mandate pentru PNL”, a transmis deputatul liberal Florin Roman.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te