Pepe înregistrează recorduri, iar ACEASTĂ criptomonedă nouă continuă să uimească (P)

DE Newsweek România | 21.05.2024 - 21:06
Pepe înregistrează recorduri, iar ACEASTĂ criptomonedă nouă continuă să uimească Foto: thecoinrepublic.com

Sealana și Pepe se numără printre câteva dintre memecoin-urile care atrag atenția în continuare unui număr mare de investitori.

SHARE

Într-o perioadă scurtă acestea reușesc să înregistreze rezultate neanticipate, care le crește notorietatea în rândul criptomonedelor cu tematică meme.

Cumpără Sealana

Sealana plonjează imediat încrezut în piața crypto

Sealana este memecoin-ul care are ca mascotă o focă patriotică americană grasă, inspirată din episodul „Make love, not Warcraft”. Aceasta este creată în baza personajului Fat Guy și atrage atenția investitorilor timpurii cu reușitele sale obținute într-un termen relativ scurt. 

Criptomoneda meme Sealana este disponibilă pe blockchain-urile Solana, Ethereum și BNB. Blockchain-ul Solana este un spațiu care inspiră încredere majorității investitorilor prin accesibilitatea și siguranța sa. Din acest motiv și proiectul Sealana este privit cu speranță.

Tehnologia de achiziționare $SEAL este foarte simplă, doar se conectează portofelul digital la platforma Sealana, iar rezultatul investițiilor se va stoca automat în portofel. 

La momentul actual, un token Sealana poate fi achiziționat cu 0,022$. Acest preț se menține constant de la anunțarea pre-vânzării, ceea ce oferă doritorilor șansa de a investi la un preț accesibil. Proiectul se află încă în etapa sa de pre-vânzare și a adunat deja 1.457.200 de dolari din investiții. Token-ul poate fi achiziționat folosind cardul de credit/debit, folosind ETH sau USDT. 

În perioada de prezentare a pre-vânzării memecoin-ului Sealana, un alt memecoin de pe Solana, Slothana, a înregistrat un rezultat de 15 milioane de dolari în doar 4 săptămâni, ceea ce a motivat unii investitori să se încredințeze și unui alt memecoin, de exemplu Sealana. Desigur că succesul unei criptomonede nu garantează succesul alteia, însă blockchain-ul pe care sunt prezente acestea poate oferi o accesibilitate sporită pentru potențialii investitori. 

Din aceste motive Sealana este o opțiune promițătoare pentru investitorii care aleg memecoin-urile virale. Aceasta are la bază un proces facil de achiziționare a token-urilor, dar și încurajează investitorii prin rezultatele sale rapide. 

Cumpără Sealana

Memecoin - urile iau cu asalt lumea crypto

Memecoin-urile prezente pe blockchain-ul Solana se află în mare parte în Top-ul criptomonedelor meme. PopCat, DogWifHat și alte memecoin-uri sunt alese constant de investitori, oferindu-le un loc în lista celor mai tranzacționate criptomonede cu interfață meme.

Echipa din spatele proiectului Sealana se presupune a fi cea care a dezvoltat și Slerf. Speculațiile nu sunt încă argumentate, dar acest factor ar putea mări prețul token-ului SEAL, dacă ipotezele vor fi demonstrate. Acest lucru ar putea avea loc, pentru că, echipa din spatele Slerf a ars din greșeală token-uri în valoare de 10 milioane de dolari. Investitorii ar putea fi motivați să achiziționeze mai repete SEAL pentru a profita încă de prezența acestuia.

Aceste rezultate ar putea poziționa Solana mai sus decât BNB. Zilnic, pe acest blockchain 1,16 milioane de utilizatori realizează tranzacții. De asemenea, aproximativ 2,5 mii de dezvoltatori lucrează asupra perfectării proiectului lunar. Solana pare a fi un spațiu sigur pentru memecoin-uri, iar investitorii timpurii sunt îndemnați să urmărească cu atenție sporită modul în care se va dezvolta Solana în acest an. Se zvonește că va fi un an reușit pentru domeniul crypto.

Prin urmare, memecoin-urile se fac din ce în ce mai observate, iar cel mai bun mod de a motiva investitorii este de a prezenta rezultatele pe care deja le-au înregistrat o bună parte din acestea. Sealana este unul din proiectele care și-au făcut loc pe piață datorită contextului viral, a prețului accesibil de pre-vânzare, dar și a blockchain-ului pe care s-a poziționat inițial. 

Prețul memecoin-urilor va crește

Creșterea prețurilor memecoin-urilor poate avea loc în curând. Acest lucru se va întâmpla din cauza lansării fondurilor ETF. ETF sunt fonduri de investiții tranzacționate la bursă care urmăresc performanța unui activ sau a unui coș de active. Acestea pot stimula modificarea prețurilor criptomonedelor meme, întrucât odată cu interesul sporit al investitorilor pot avea schimbări și în prețul token-urilor. 

În același timp recompensa a scăzut pentru cei care verifică tranzacțiile și adaugă noi blocuri la blockchain-uri. Dacă până acum aceștia primeau 3,125 BTC, acum vor fi remunerați cu 6,25 BTC, pentru aceeași cantitate de muncă. Persoanele care se ocupă cu minarea Bitcoin pot fi dezamăgiți de aceste schimbări, însă se preconizează o potențială recuperare în cel mai scurt timp.

În urma acestor evenimente ar putea crește și prețul Bitcoinului. Dacă acesta va înregistra noi maxime de 100.000 USD sau mai mult, alte criptomonede vor fi, la fel, afectate. Creșterea prețurilor o poate resimți atât proiectul Solana, cât și Ethereum. 

Aprobarea ETF-urilor Ethereum se preconizează a fi în folosul prețului acestei platforme, dar și a altor criptomonede în general. O creștere a Bitcoin și Ethereum, combinată cu aprobarea ETF-urilor Ethereum, este văzută ca un catalizator puternic pentru Solana, ducând la o creștere semnificativă a prețului acesteia. Pentru a cunoaște toate actualizările, pasionații sunt îndemnați să urmărească rețelele sociale ale acestor criptomonede.

 

Cumpără Sealana

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te