Cum îți faci părul bucle fără căldură, în doar câteva minute. Metoda recomandată de specialiști

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 26.07.2024 - 10:34
Cum îți faci părul bucle fără căldură, în doar câteva minute. Metoda recomandată de specialiști - Foto: Profimedia Images (imagine cu rol ilustrativ)

Cum îți faci părul bucle fără căldură, în doar câteva minute. Metoda recomandată de specialiști. Ce este metoda bolului și cum o folosești pentru a-ți scoate niște bucle perfecte?

SHARE

Cum îți faci părul bucle fără căldură, în doar câteva minute. Metoda recomandată de specialiști. Ce este metoda bolului și cum o folosești pentru a-ți scoate niște bucle perfecte?

Cum îți faci bucle acasă, fără căldură?

Pentru a scoate în evidență părul creț, frumos și sănătos, ar trebui să optezi pentru îngrijirea care dăunează cel mai puțin părului tău, dar care scoate în evidență cea mai bună versiune a acestuia.

Părul bine îngrijit și, prin urmare, frumos ne face să arătăm bine instantaneu. Nu numai pentru aspectul său, siguranța pe care o oferă o coamă sănătoasă influențează și sănătatea scalpului nostru . Cu toate acestea, nu găsim întotdeauna produsul potrivit care ne face să arătăm cea mai bună versiune a noastră.

Citește și: Sarea pusă în apă ajută la mai buna hidratare a corpului pe timp de vară. Câtă cantitate folosești?

Adesea apar remedii și trucuri care promit să aibă grijă de părul creț ca nimeni altul. Acestea au de obicei o structură și necesități specifice datorită porozității și fragilității părului, dar și datorită îngrijirii de care au nevoie.

Pe de altă parte, o nouă metodă virală a cucerit rețelele de socializare datorită eficienței sale asupra părului creț. „ Metoda Bowl ” hidratează și definește buclele datorită formei unui recipient și apei în care este scufundat părul. Fără alte formalități.  

O tehnică care respectă natura acestui tip de păr, oferind o hidratare profundă și evitând uscăciunea și încrețirea caracteristice pe care le prezintă de obicei. 

Ușor de făcut și fără a fi nevoie să achiziționați produse sau unelte scumpe, „metoda bolului” poate deveni marele tău aliat dacă ești unul dintre cei care călătoresc cu mai multe unelte pentru a obține bucle definite fără frizzul odios.

Ce este „metoda bolului”

După cum indică și numele, principalul instrument de care aveți nevoie este un castron , un castron mare în care puteți pune capul și obțineți coama plină de bucle care nu apar atât de ușor. 

Citește și: Care sunt cele mai sănătoase 5 băuturi alcoolice? Unele ajung la peste 40 de grade. Vodca, pe listă

Poate că nu este cea mai ușoară metodă de făcut, dar este, fără îndoială, una dintre cele mai eficiente atunci când vine vorba de obținerea unui păr cret sau ondulat frumos, fără încrețire și super-hidratat .

După ce v-ați spălat părul ca de obicei va trebui să descâlciți părul cu o perie, să întindeți pe el un balsam fără îndoială. 

Apoi, aplicați o cremă pentru a defini buclele, pieptănați părul înainte și puneți părul, de la vârfuri în sus, într-un bol cu apă. Scoateți-vă capul din recipient și strângeți-vă părul pentru a elimina excesul de apă.

Din nou, va trebui să puneți părul în recipientul cu apă pentru a-l îndepărta și a-l scurge din nou, în timp ce îl modelați cu mâinile. Ar trebui să faceți acest pas de trei până la patru ori pentru a obține efectul dorit.

În cele din urmă, poți să-ți scuturi părul și să-l lași să se usuce sau, dacă preferi, să-l înfășori cu un prosop (de preferință din microfibră) până când este complet uscat. Procesul va fi complet odată ce adăugați un ulei hidratant în păr.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te