Copil de 13 ani lăsat intenționat singur în aeroport. De ce a stat 12 ore și cine este vinovat?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 26.07.2024 - 17:29
Copil de 13 ani lăsat intenționat singur în aeroport. De ce a stat 12 ore singur? - Foto: Arhiva / imagine cu rol ilustrativ

Copil de 13 ani lăsat intenționat singur în aeroport. De ce a stat 12 ore singur? Ce spun autoritățile și cine va fi tras la răspundere?

SHARE

Copil de 13 ani lăsat intenționat singur în aeroport. De ce a stat 12 ore singur? Ce spun autoritățile și cine va fi tras la răspundere?

Copil de 13 ani lăsat intenționat singur în aeroport

O company aeriană a început o anchetă după ce un tânăr de 13 ani a fost lăsat singur timp de 12 ore pe aeroportul din Barcelona.

Acestuia se pare că i sa refuzat îmbarcarea în avion din cauza faptului că aeronava atinsese numărul limită de pasageri.

Adolescentul din Irlanda călătorea singur. Acesta a urmat să ia un zbor de întoarcere din Barcelona spre casă, dar i-a refuzat accesul în avion.

Compania aeriană Aer Lingus și-a cerut scuze și efectuează o anchetă pentru a afla de ce să întâmplat acest lucru. Mama lui Simon, Ksenia Sonina, spune că incidentul a avut loc  după „o decizie idioată”  și  „complet evitabilă”.

Citește și:  Incident nemaiîntâlnit. Un avion Boeing 787 cu 263 de pasageri a căzut în gol, peste 50 de răniți

„Întrebarea este: de ce au ales să scoată minorul neînsoțit din avion, dintre toate persoanele din acel avion?”, a spus indignată femeia, conform  Mirror .

Ea a mai spus că fiul ei a fost lăsat nesupravegheat până târziu în noapte. Simon avea toate documentele necesare și sosise devreme la aeroport, însoțit de un tutore, așa cum este obligatoriu pentru tineri care merg cu avionul.

Odată ce a trecut de controlul de securitate, băiatul a rămas singur. Când a ajuns la poartă, a fost informat că zborul era plin și nu se putea îmbarca, relatează Irish Mirror.

Citeste si:  Care sunt cele mai punctuale companii aeriene din Europa? Cele cu întârzieri operează în România

Rămâne neclar de ce personalul Aer Lingus de la aeroportul din Barcelona a ales să refuze îmbarcarea minorului neînsoțit. Tânărul nu a avut ce face, decât să aștepte singur la poarta de îmbarcare timp de aproape 12 ore până la următorul zbor disponibil.

Acesta călătorise în Spania pentru o tabără sportivă, iar mama sa, Ksenia, la însoțit până la controlul de securitate al aeroportului din Dublin. La aterizarea în Barcelona, ​​a fost întâmpinat de reprezentant al taberei sportive.

Același reprezentant la dus ulterior pe Simon înapoi la Aeroportul Barcelona pentru zborul de întoarcere la Dublin. În ciuda asigurărilor date de personalul de la ghișeu că Simon se va urca în avionul suprarezervat, acesta a fost în cele din urmă refuzat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te