Bianca Drăgușanu și un polițist local, anchetați pentru evaziune fiscală. Vindeau haine din Turcia

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 22.07.2024 - 13:04
Bianca Drăgușanu, vizată de o anchetă a Poliției Foto: facebook/ Bianca Drăgușanu (rol ilustrativ)

Bianca Drăgușanu și un fost polițist local sunt vizați de o anchetă pentru evaziune fiscală. Aceștia ar fi adus haine din Turcia pe care le vindeau sub marcă proprie.

SHARE

Bianca Drăgușanu și alte trei persoane, printre care și un fost polițist local, apar într-un dosar de evaziune fiscală instrumentat de polițiștii bucureșteni. 

Cei vizați ar fi adus haine din Turcia pe care le-ar fi vândut ulterior, sub marcă proprie, pe site, atât în România, cât și în străinătate. 

Bianca Drăgușanu și un polițist local, anchetați pentru evaziune fiscală. Vindeau haine din Turcia

Polițiștii au făcut percheziții în această dimineață la 6 adrese din București și au dus la audieri 4 persoane printre care Bianca Drăgușanu și un fost polițist local. 

Ei sunt vizați de anchetă într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Citește și: VIDEO Drăgușanca, petrecere de fițe la 42 de ani, la Monato, domeniul de 4 milioane € al lui Bădălău

”În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei.

În vederea administrării materialului probator, în cursul acestei dimineți, sunt puse în executare șase mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, emise pe numele banuitilor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice -  Sector4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Citește și: Veste proastă pentru Gabi Bădălău. Judecătorii nu l-au lăsat să plece cu Bianca Drăgușanu în vacanță

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Poliția Capitalei.

În fapt, aduceau haine de lux (blanuri, paltoane, geci din piele, etc) din Turcia și le vindeau prin intermediul firmei ei (Bella Farfallina SRL), sub marca proprie “Boutique Leather & fur) pe site/fb/insta (CCM Boutique), fără a declara veniturile la stat.
Hainele erau expuse într-un magazin, pentru prezentare, fiind vândute exclusiv pe site, atat în România, cât și în străinătate. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te